Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS :AmstelL [WINTER] & Aladyn [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs. EncePence [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 32907.68%
astell - - Starcia Libra
PostGraty akcji,szkoda mojej pracy flota nawet mniejsza niz ja zostawiłem Felippe ale coz taka gra Widze na uni ciagle zima szaleje Jeszcze raz duze Graty za starcie
-
Acetonitryl [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] vs. zielu75 [WINTER] & astellipe [Elite] & Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Ruda [WINTER] ~ 31865.16% TOP1 ACS OBRONA do WOJNY
astell - - Starcia Libra
PostPikny % super akcja duze graty za stracie ,ale rowniez dla zezlomowanych ze potrafili po okruszkach wszystko rozkminic niestety wyszło dla nich na niekorzysc ale akcja super Tatko zaczni sam tez cos latac a nie tylko eco eco i gdzie 50k lm?
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
astell - - Wojny Libra
PostKurcza taka ładnie prowadzona wojna a wy tu jakies niepotrzebne spiny robicie,osobiscie uwazam ze padło 2 dobrych graczy z reki rowniez super ekipy ,troche sie nagralem w te cyferki i obserwowalem ich poczynania od poczatku jednych i drugich.Szacun dla agresorów za lot i duży za akcje dla obroncow ja osobiscie napewno bym sie nabrał na kontre i rowniez bym poległ i tyle w temacie .Piekna akcja super ze moje konto nie rdzewieje Pozdro z emerturki
-
Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] & Daisy [GraOZlom] vs. ogame1 [WINTER] - 11936,15% TOP1 ACS WOJNA
astell - - Starcia Libra
PostCytat od Acetonitryl: „pewnie na 3/4 waszego sojuszu zacznie znów polować” Nie zdaze bo gram do 14.05:)co najwyzej moge polowac na muchy w pokoju A winter nie wiedzial ze chce im zdjac sojusznika,a jak by mi sie udało do juz bym nie dochodzil do Elitki Jeszcze raz graty starcia
-
Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] & Daisy [GraOZlom] vs. ogame1 [WINTER] - 11936,15% TOP1 ACS WOJNA
astell - - Starcia Libra
PostW sojuszu nie byłem bo wlasnie do dzis mialem czas stuknac ogame1,skoro byl w recach wrocilem Akurat dzis zawalilem obserwacje a wy wykorzystaliscie ,zysk wszyscy mamy .Przykro mi ze zaniumalem zlom ,ale mysle ze wiekszosc by tak zrobila Graty starcia oczywiscie czekam na kazdego chetnego mnie zezłomowac
-
TOP 1 ACS ; b3joT [Elite] & 19#kochan [Elite] & zielu75 [WINTER] & Oddam Felippe [Elite] vs. n3cr0 kupie dex [NWO] & lolstorm [NWO] ~ 7507.1%
astell - - Starcia Libra
PostNo graty pany % godny troche zamieszania bylo ale wszystko wyszło ok obroncy pakiecik
-
Jakimś fartem na koniec cos jeszcze sie trafiło ,chyba pierwszy raz obronca nie odebrał fsa Zysk wyszedł koło 300kk wiec zadawala ,obrońca podebrał troszke na odbudowe wiec SzO dla niego Pozdro dla Elity Budowałem napiecie Dnia 07-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor astell [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 14.480 Lekki myśliwiec 200.000 Krążownik 7.454 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 931 _________________________________________ …
-
Witam wszystkich ,rowniez jak moj ''tatko''Felippe i Sariel koncze grę chcialem wszystkich ktorych uraziłem przeprosic mam nadzieje ze ich nie ma za wiele Duży udział w starciu ma b3joT ,ktory mu sciagnal moona w 5 gali bylismy pewni ze tam fsuje ,ale jak widac skany wypedzily go na 7 gale Obronca jak to ma w zwyczaju lognal sie po starciu i zaczal wioslowac ,ale zysk 230kk i tak mnie satysfakcjonuje Pozdro dla całego sojuszu Elite szczegolnie dla SARIELA I FELIPPE TOP 1 SOLO Dnia 05-05-2016 --:…
-
Oddam Felippe [Elite] vs. szkodnik [BOKS] ~ 992.66% - Pożegnanie z UNI
astell - - Starcia Libra
PostKończy sie pewien etap w tej grze ,stara gwardia albo brak czasu albo brak checi,dla mnie to dobrze ze konczysz szala checi skonczenia przewazyla na tak pozdro i do spotkania w realu ty juz wiesz gdzie
-
9# kochan [Elite] vs. QmPL [S T] - 880.72% 10# kochan [Elite] vs. QmPL [S T] - 900.43% + CPN U mobdeepa
astell - - Starcia Libra
PostGraty zysk przedni nic dodac nic ujac.obroncy pakiecik remontowy
-
Dnia 17-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor astell [Elite] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Polarys [IMP] ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży transporter 2.301 Lekki myśliwiec 12.833 Ciężki myśliwiec 35 Recykler 330 Sonda szpiegowska 194 _________________________________________ Po bitwie... Agresor astell [Elite] ______________…
-
cd..... Dnia 16-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor astell [Elite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.000 Krążownik 1.000 Niszczyciel 2.187 _________________________________________ Obrońca Luffy [W_O_H] ________________________________________________ Mały transporter 19 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 1.390 Ciężki myśliwiec 1 Sonda szpiegowska 63 Satelita słoneczny 827 Gwiazda Śmierci 10 Wyrzutnia rakiet 8.944 Lekkie działo las…
-
Takie tam małe co nieco Dnia 16-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor astell [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 8.101 Lekki myśliwiec 7.413 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Luffy [W_O_H] ________________________________________________ Duży transporter 971 Lekki myśliwiec 262 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 193 Gwiazda Śmierci 6 Wyrzutnia rakiet 344 Lekki…
-
Miało być nie wstawiane ,ale ..... Obrońca spoko gość duże SzO dla niego zadna strata szybko odbuduje Dnia 14-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor astell [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca loci [LoG] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 14.000 Krążownik…
-
Cytat od Silveroak: „Piękny procent i zysk wspaniały, więc gratulacje. Z tym odbieraniem to nie uwłaczaj godności Sariela:) Teraz całe uni będzie się dobijało po "jego" złom bo on sam nie umie? Chyba tak nie jest. Powodzenia i miłej gry wszystkim.” oj tam cos trzeba było napisac zeby ciekawiej było ,a Sariel da rade sam odebrac obroncy SzO pogratulował na pw