Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-75 z 75.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam po malej przerwie..flota sobie stala na malym bunkrze ale po przeliczeniu wyszlo jak poniżej..:) Pozdrowienia dla WARIATOW z nowego Sojuszu..! Dnia 09-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [MRUCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 73.835 Krążownik 18.739 Duży transporter 4.241 Ciężki myśliwiec 950 Pancernik 11.356 _________________________________________ Obrońca YouKnowNothing [KGH] ______________________________________…

• Witam po niedawnym złomie..:)troszkę głupio taki % wstawiać obok tych co tu w ostatnim czasie zostały umieszczone ale ST to ST..:P Pozdrowienia dla celogo Sojuszu,Akceleratora i moich niedawnych oprawców..xD Dnia 14-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Pac-Man] ________________________________________________ Pancernik 6.591 Krążownik 4.400 _________________________________________ Obrońca rafkow91 ________________________________________________ Lekki myśli…

• Gratulacje..!:)zysk calkiem dobry będzie na nowe statkie..:)

• Witam..!:)Jest to moje rekordowe ST z czego ciesze się jeszcze bardzie..:)flote wypatrzyłem w piątek wieczorem i obserwowałem kolege..w sobotewieczorkie wrocil mu fsa lecz go nie odebral szybki start 29 min do celu lece,lece z 2 min przed wlote akty i flota w powietrzu...;/dziś jednak się udało postanowiłem leciec bez lamek by sytuacja się nie powtorzyla no i się udlo.. Obroncy SzO..!:) Specjalne pozdrowienia dla Mysi której obiecałem i słowa dotrzymuje..! Calego Sojuszu Pac-Manow Sataniela,Tyle…

• Gratulacje Sojuszniku fajny zysk na kilka nowych latajek będzie..!:)

• Mysia zapomniałem o Tobie..:(jeśli będzie jakiś następny będzie wyłącznie dla Ciebie..:)pozdrawiam..!

• Gratulacje..!:)fajny zysk bez strat..

• Witam po raz kolejny..xDbrak akty lot i booom..:) Pzdr dla Miskow zwłaszcza dla TylerPL666 który wpisuje się pod każdym Moim ST.. Buddy i dla wszystkich ogolnie..:P Dnia 05-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Pac-Man] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 44.000 Okręt wojenny 930 Pancernik 4.809 Krążownik 10.571 _________________________________________ Obrońca third_eye ________________________________________________ Mały transp…

• Takie tam na szybciora przed wyjściem do pracy.. Pozdro dla całej ekipy PacManow,buddy i oczwiscie Akceleratora..:) On 04-07-2016 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Akrobata [Pac-Man] ________________________________________________ Battlecruiser 4.980 _________________________________________ Defender januszo13 [G M] ________________________________________________ Small Cargo 95 Large Cargo 1.300 Light Fighter 2.362 Heavy Fighter 84 Cruiser 672 Battleship 55 Recycler 139 Es…

• Gratulacjie..!:)% elegancki zysk tez nic tylko przetapiać..:)Bravoooo..

• Nocne skanowanie.. flota stala ale 13 min przed wlotem zapalilo się kilka moonow i planet..poleciałem do końca i się oplacilo.. Tu chciałem pozdrowić kolegow którzy nas opuścili miedzy innymi Akceleratora,Diet Coke,grigor04,EncePence i oczywiście WodzTegaPala i zyczyc im powodzenia w realu..! Dnia 03-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Pac-Man] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 11.041 Okręt wojenny 930 Pancern…

• Popoludniowe skanowanie.. floty staly wiec sobie poleciałem.. Pozdro dla wszystkich Pac-Manow,Buddy..:) Dnia 02-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Pac-Man] ________________________________________________ Pancernik 4.997 _________________________________________ Obrońca SisiKsiezniczka [J-M] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 555 Lekki myśliwiec 3.721 Okręt wojenny 692 Statek kolonizacyjny 9 Recykler 308 So…

• Witam..:)po ostatniej wpadce udało się co nieco odbudwc i cos trafic ..:P Lot bez historii flota stala bez akty wiec się skusiłem.. Standardowe pozdrowienia dla Akcelerarora,całego sojuszu Pac-Man,sojuszu SUP z Deimos i całego buddy..:) Dnia 07-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Pac-Man] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 31.983 Krążownik 9.958 Pancernik 500 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca…

• Graty Akce i dzieki za podrowinia..:)przetapiaj i lecimy dalej..!:)

• Witam.Standardowo skanowalem sobie wieczorkiem i w sumie nie musialem daleko szukac.. sneaky.gif" title=":>"> Obronca stal w tym samym ukladzie oczywiscie na kilku planetkach minutki..ale mowie sobie co tam lece na spontana moze wejdzie.. lot 17 minutowy gdzies w miedzy czasie pojawila sie aktywka na planecie i moonie mysle sobie moze skan i lece dalej..Udalo sie ..=) Obronca odswierzyl 5 min po starciu wywioslowal troche zlomu i wrzucil U.. Szczegolne pozdrowienia dla WodzTegaPala ktory mamy na…