Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 75.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skoro uważacie się za tak dobry graczy na ogame..niektórzy z Was nawet za najlepszych..:P trzeba było to zrobić w jakiś inny normalny sposób i pokazac Wasza klase a nie uciekać się do takich metod nie ważne kto jest po prawej czy jest to Robin czy bejot dla mnie to nieistotne..
-
Starrk slabe jest Twoje tlumacznie..!starałem się nie mieszac w słowne przepychanki z wami..bo mimo ze jesteśmy po przeciwnych stronach barykady szanowałem was ale jak się okazuje niepotrzebnie bo to tylko pokazalo ze jesteś slabi a wasza zagrywka po prostu była zenujaca jak na to ze uważacie się za super pro graczy..:)
-
Witam..starcie bez historii..flota stala na bunkrze wiec sobie pocisnolem..:Pzysk niewielki ale jest.. Pozdro dla Roninow wszystkich znajomych,buddy.. ale przede wszystki dla WUJO ktrory ciagle się o to dopomina..! P.S Wujo wiem slabo.. v Dnia 15-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Ronin] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 25.245 Pancernik 16.580 Okręt wojenny 4.380 _________________________________________ Obr…
-
Graty ladny wlocik.. ile masz jeszcze tych konto..xD?zysk przyjemny przetapiaj na smieciarki,,:P
-
Witam..kolejna zmiana barw wychdzi mi na dobre..:)flota wypatrzona już jakiś czas temu..dziś obronca nie odebral fs'a trochę zamiesznia z reckami ale wszystko poszlo pomyslnie Pozdrawienia dla całej ekipy roninów zwłaszcza dla Yody bo on wie kto to Akrobata..!:Poczywiscie dla byłych sojuszow i buddy..:) Aaaaaa i dla Akceleratora i Wodza..!:)Obroncy Szo.. youtube.com/watch?v=zME6Eq22lhs Dnia 12-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [Ronin] _____________________…
-
Witam..ostatnio nieco się opuscilem z braku motywacji ale dziś udało się cos ustrzelić..:)po raz kolejny w nowych barwach..! Pozdrowienia przede wszystkim dla chlopakow z Sojuszu którzy się nie poddają i graja dalej.. :) Dnia 28-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [HWNI] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca olo ________________________________________________ Duży transporter 9.667…
-
Witam..:)po kilku nieudanych lotach w końcu się udało..!minutki na moonie skan lot..:)miałem tez grozbe wyliczenia reckow ale wszystko skonczylo się pomyślnie.. Pana który podniósł mi lekko ciśnienie pozdrawiam wiem ze tez miał chetke na ta flote.. Podro dla Mruczkow zwłaszcza dla Jay z okazji urodzin..:)Dla Pac-Manow,Wodza,Akceleratora i Buddy..:) youtube.com/watch?v=gPSMJMh2Ndk Dnia 20-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [MRUCZKI] _________________________…
-
Witam to znowu Ja..!:)Tym razem było troszkę trudniej gdyż obronca odswiezal co jakiś czas..!:)nie chcąc wzbudzać podejrzeń ruszyłem w ciemno bez skanowania..21 min lotu i boom..!Obronca pogratulowal wiec zycze BSzO..! Pozdro dla Mruczkow zwłaszcza dla WujO,York,Qba,Jay,Mikus..:)Pac-Manow całego buddy,Wodza i Akceleratora..! Dnia 10-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [MRUCZKI] ________________________________________________ Pancernik 10.919 _______________…
-
Jak już zaczne to nie mogę przestać..:)nie odebrany fs szybki start i boom..:D Pozdro dla całej Libry..:) Dnia 10-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [MRUCZKI] ________________________________________________ Pancernik 11.022 _________________________________________ Obrońca Adro [BR HU3] ________________________________________________ Duży transporter 6.400 Lekki myśliwiec 1.500 Ciężki myśliwiec 1 Okręt wojenny 119 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 940 Bombo…
-
A tutaj flota zlapana na falandze..:)obronca nie lognol wiec się nie zastanawiałem..:) Pozdro dla Pac-Manow..!:) Dnia 10-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akrobata [MRUCZKI] ________________________________________________ Pancernik 11.251 Krążownik 18.331 _________________________________________ Obrońca mariucha [N_P] ________________________________________________ Mały transporter 6.202 Duży transporter 4.016 Lekki myśliwiec 5.044 Ciężki myśliwiec 41 Krążownik …