Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-13 z 13.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Agresor Kilka razy latał na mnie bez skutecznie więc trzeba było to wykorzystać. Dzisiaj również, widzę skan za chwilę lot agresora, spokojnie wyczekałem, poszła podstawka i boom! Pozdrawiam Wszystkich znajomych i Tereferki. Dnia 26-06-2020 14:33:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Awfistos [C_X] ________________________________________________ Krążownik 8.529 Okręt wojenny 4.502 Pancernik 958 Niszczyciel 514 Reaper 305 _________________________________________ Obrońca asdzx [TERE…
-
Gratulacje Żona! Player 1 wins - com lose. Ten ogame z roku na rok coraz bardziej ciekawy się robi. Bot niczym lokaj pilnuje dobytku i to jeszcze z jaką inteligencją. Miłego przetopu.
-
Pogratulować pięknego steka bo jest czego. Obrońcy SzO choć też szykował się na mnie stawiając kolonie zaraz pode mną, także jest trochę czasu by coś dobudować. Agresor bardzo agresywnie gra na tym uni, lata też i na mnie ale ma pecha narazie. Pozdrawiam asdzx
-
z tego co widziałem to jest remis nie zwycięstwo agresora a wtedy chyba obie strony mają prawo udostępnienia starcia. Graty Puchatek przetapiaj na coś szybkiego ;D
-
Gratuluje wlotu. Czekałem na powrót floty z ataku i dobrze że właczyłem astro bo miałby wiecej zysku. Gratulacje'. Jeszcze wyszyflowałem trochę złomu. Najlepszy to jest top 1 mateuszgg, chyba nie mógł znieść, ze ktoś inny mnie dopadł a nie on to mi zrobił w nocy wlot prawie 8k ow na planete po 2,5 k surki złomu.
-
Po primo to gratulacje wlotu bo flota wrocila z fsa goscie sie zwalili a że wódeczka zawsze dobra jest to tylko wlazlem i mialem wyslac fsa ale... i tu moja pani z tekstem "znowu gra najwazniejsza" no to odlozylem sprzet bo przeciez to tylko gra a i tak nic zlego sie nie dzieje no i do wódeczki stek gotowy Po drugie to nie wiem czy atakujący wyszedł na Plus, biorąc pod uwagę ilość lotów na mnie (18) i spalony deuter, którego na bank dużo było. Ale cóż na tym ta gra polega ze dexu zawsze brak. Po…