Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Agresorowi mogę życzyć chyba tylko to żeby kiedyś znalazł się w takiej samej sytuacji co obrońca a gwarantuje że gul skoczy bardziej niż przy normalnym złomie . Obrońcy ... powinienem życzyć ale że jest na urlopie ... to odpoczynku od tej gry

• Cytat od olszyn4: „Cytat od Wookiee: „Mega starcie jeśli chodzi o % i gratulacje dla agresora na pewno się należą bo miał moim zdaniem ogromne szczęście że wygrał bo speedsim pokazuje remis , nawet gdy agresorowi daje + 5 bojowa , ochrona i opancerzenie . Powinny przetrwać Gs,y !!! Dlaczego nie przetrwały mając taką obstawę i braku niszczarek u agresora to zagadka . Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ” Koleżko, jak się umie sloty odpowiednio łączyć, to nie ma żadnego problemu Mięso zawsze w osobnym s…

• Agresorowi przetopu na zabawki jakie chce życzę a obrońcy rebuildquick.gif i pilnowania fs,ów Cytat od Cls: „NB88 Brawo ,wkoncu znalazles odpowiedni moment cale dnie skanow kiedy Ty śpisz :)) wykorzystałeś cale 3 h gdy flota byla bez opieki ” Kiedy NB88 sleeping.gif ? Cls ja tego nie wiem a tak po prawdzie nie obchodzi mnie to bo jeśli ktoś chce zarywać nocki aby polować to Jego sprawa

• Mega starcie Pierwszy 4 cyfrowy % solo i to przez gracza który nawet nie jest w Top 3 Flot Myślałem że to ktoś inny zrobi jako 1 taki % ale myliłem się . Agresorowi dalszych owocnych lotów a obrońcy

• Mega starcie jeśli chodzi o % i gratulacje dla agresora na pewno się należą bo miał moim zdaniem ogromne szczęście że wygrał bo speedsim pokazuje remis , nawet gdy agresorowi daje + 5 bojowa , ochrona i opancerzenie . Powinny przetrwać Gs,y !!! Dlaczego nie przetrwały mając taką obstawę i braku niszczarek u agresora to zagadka . Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć

• Brawo panowie , % niczego sobie , zysk też nie najgorszy . pewnie już dawno przetopiony . Dobrze się stało że ten koleś w rek,ach wylądował

• Nie spodoba mi się cały opis stek,a napisanego przez Numer dwa . Co do samego starcia (1) to typowy czyścioch i każdy zapewne by go zrobił bez względu na to czy by chciał kogoś ukarać czy nie Drugie starcie nie spodoba mi zysk nie wielki pod warunkiem że w tym samym układzie zrobiony i tylko to mogło by tłumaczyć ten wlot . Szkoda mi trochę Hunter że lider się na Niego uwziął

• Gratulacje za zespołową akcję sojuszu ZBOCZKI się należą bo pojechali po bandzie ostro i daleko uciekli w % sojuszowi RETRO Po dojściu do tego kto został ustrzelony ... dostrzegłem na chwilę przed zniknięciem to [x:xxx:x] Pole zniszczeń Metal: 29.355.500 Kryształ: 7.409.000 Potrzebne recyklery: 1.839 Zredukuj