Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-19 z 19.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zebrał co swoje! BSzo Art Atakierom śmiech! bo zamiast obracać Panienki siedzą i wklejają minutki "...kiedy zawróci...kiedy zawróci..." znałem lepszych co zamiast żyć, życie na cyferki zamienili ...ale to zawsze jest wasz wybór memento mori
-
I to jest miłe dobre słuszne i sprawiedliwe ;D let's do it
-
Jestem za Pz z bunkrów ;D zmusi to graczy eko do innej formy obrony i gra nabierze pazura!! 30% z obrony jest ok!!Nadajmy więcej realizmu tej grze! jeśli złom tworzymy z floty dlaczego nie ma złomu z obrony?? Popieram ten wariant ;D...a i flo eko *10 sugeruję Spica była prekursorem prędkości i niech tak zostanie ;D
-
Na pocieszenie został mu Gs i niech sobie nim lata ;D A Tobie Ziomuś Graciochy,czasem tulipana z tych Niderlandów wyślij ! może Szefostwo z Szefową wróci
-
Spalanie deuteru
PostNawet ja jako ekonoom widze plusy takiego rozwiazan po pierwszy tanszy fs , po drugie flociarze beda mieli szanse latac na flociarzy i na nich skupia a nie na mnie . Pozdrawiam i popieram ideę
-
Wielkie Graciochy kunsztu,determinacji,poświęconego czasu,wytrwałości i opanowania do samego końca Niekłamany podziw,zawodowe ogarnięcie tematu A Chemiku choć sie nie znamy,SZACUN za postawę i zaj. reakcję można się od Ciebie uczyć jak bawić się tą grą! BSZO Pozdro dla Szefostwa i całego "ZS"