Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-43 z 43.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Obrońcy . Ładnie pogratulował po wszystkim. Na jego nieszczęście miałem przyśpieszenie stoczni o 2h + surowce na planecie. Sam dziś tak straciłem 25 krążowników. Więc zrobiłem to samo 70 lekkich postawione w 10 sekund. Jedyne czego brakuje po tym starciu to moona. Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dessis [SLG] ________________________________________________ Krążownik 22 _________________________________________ Obrońca QDarkPL _____________________________…

• Gratki Hell oby tak dalej

• Cytat od gall_anonim: „ciekawe starcie urzednik ściągna urlop złom i znów urlop (jak dlamnie cała sytuacja śmierdzi ) no ale tylko tak sie zastanawiam przetapiaj a obrońcy nawet nieżycze szo bo pewnie pozwolił sie zezłomować koledze ” I tu sie mylisz nie miałem czasu grać wcześniej dlatego byłem na U potem grałem kilka dni aż wczorajszego wieczoru zmęczenie zrobiło swoje Mind polował na mnie od czasu gdy dostałem to konto aż wkońcu sie udało pogratulowałem mu już na PW i zrobie to tu Gratuluje w…