Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SOLO; ZUAKUNA vel MOTABA vs lecenafs [NO NAME] - 17638,09 % ------>>>>> TOP 1 SOLO + FARMING + ZBIÓRKA + 1 ŻYCZENIE
Onineko - - Hall of Fame
PostFajny %, imponująco duże floty. Szkoda, że się nie ruszał te 30h bo to ujmuje zaszczytów, ale i tak top zakończony nierozstrzygnięciem to coś zaskakującego. Tak czytając wszystkie wypowiedzi, niestety po "przeczyszczeniu z offtopu", zastanawia mnie, czy jeśli ktoś jest (jak np ja) takim dzieckiem we mgle i nie ma pojęcia kto gra jedynie chcąc sprzedać konto, a kto gra normalnie i zechce kogoś zezłomować, trafiając akurat na takiego co szuka kupca na swoje dobra, to faktycznie ktokolwiek uwierzy,…
-
zUy kUn i zUa Sarmikowa + zUy ares [MNS] vs Mrs Smith [BoS] - 21122,02% top 1 ACS + 698,15%
Onineko - - Hall of Fame
PostNo ładnie sobie tu gracie! Gratulacje zasłużone jak najbardziej. SzO dla Pani Smith, oby wróciła w wielkim stylu Przy takim tytanie to i dramę ciężko ambitniejszą wykręcić Aż się nie mogę doczekać, aż zobaczę nowy rekord Chodź wtórując "pewnie nie prędko"
-
Uo rany... nisamowity procent. Jest czego gratulować!