Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od RozdajeMoony: „Papcio gratulacje :)) kolejny 1000 % w Twoim wykonaniu na tym uni kozacko to wyglada ” Chyba Papa Ci sie pomylil, to ten gdzie miales napisac ze lot byl kupiony gluptasku Ty, ale dziekuje za graty! Cytat od ...limfa...: „To już wiem gdzie podział się mój deuter wysłany Luckowi... ” A to dziekuje za dostawe, akurat brakowalo! Cytat od Raaafff: „Kozacki % pierwszy tysiączek na stole teraz już z górki mam nieodparte wrażenie że przeciągniety atak na mnie wyczerpał Luckowi ba…
-
Lucek chyba zabardzo poczul klimat swiateczny bo flota stala calkiem sporo, wiec zal zeby sie nie przeleciec! Pozdro dla Robin Hut-a bez ktorego lotu by nie bylo ! SzO obroncy! ____________ Nada Dnia 22-04-2019 04:31:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bigger Papa [SNK] ________________________________________________ Mały transporter 904 Lekki myśliwiec 9.890 Ciężki myśliwiec 153 Krążownik 1.996 Okręt wojenny 2.028 Pancernik 103 Sonda szpiegowska 1 _______________________________…
-
Pan Rozrabiaka szykowal sie do fs-a i czekal az mu doleca transporty, a tutaj w miedzyczasie nie tylko transporty dolecialy nie tak ostro jak u Papusia i ekipy, ale zawsze cos! Ave SnK i pozdrowienia dla mojego fanclubu (rozdajemoony, guerdian i bombowy), ktorzy przyjda i napisza jaki to push byl _______ Nada Dnia 21-04-2019 22:03:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bigger Papa [SNK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 1.000 Okręt wojen…
-
Cytat od Raaafff: „Jedni budują antyobronę, inni antyrecki, taka grą nas uszczęśliwili i lepiej się z tym pogódź albo rób sychro czekam chwili aż w ankiecie konfiguracyjnej nowego uniwersum będzie opcja z antymaterią lub bez... ” A serwer z czego by utrzymali? Musza miec jakies zrodlo dochodu, moze serwer z anty w starym stylu typu tylko komander i ewentualnie jakies male boostery, ale to i tak nie bedzie mozliwe, zamalo osob w to gra, zeby ucieli sobie doplyw gotowki Graty lotu, szkoda zlomu, a…
-
Jak juz wrzucam, troche starsze niz reszta ale niech bedzie, lecial moonwka na stacjonuj i przysnal, nie zawrocil i boom Ave SNK ______ Nada Dnia 13-04-2019 18:02:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nada [SNK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100 Krążownik 805 _________________________________________ Obrońca Nocny [BLDR] ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 131 Lekki myśliwiec 1.624 Ciężki myśliwiec …
-
Kolega latal na ekspedycje FSami i latal no i w koncu dolecial po cichu liczylem na kontre ze strony ekipy polujacej na mnie z okolic, ale niestety nie chcieli sie bawic Ave SNK ______ Nada Dnia 16-04-2019 18:34:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bigger Papa [SNK] ________________________________________________ Duży transporter 380 Niszczyciel 15 Lekki myśliwiec 1.736 Ciężki myśliwiec 93 Krążownik 1.039 Okręt wojenny 685 Pancernik 97 _________________________________________ Obr…
-
Dawno nic odemnie nie bylo, a widze ze Amigo tez sie pochwalil to gorszy nie bede Ave SnK ____ Nada Dnia 16-04-2019 14:59:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bigger Papa [SNK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 837 Krążownik 946 Okręt wojenny 468 Pancernik 92 _________________________________________ Obrońca Mam Na Ciebie Oko [RIO] ________________________________________________ Duży transporter 150 Lekki myśliwiec 976 Krążownik 105 Okręt wojenny 180…
-
Unnuaui [NiS] & Guderian [NiS] & offline [NiS] & SUGYN [NiS] & Mory [NiS] vs. Why Duck ~ 52.6%
Nada - - Starcia Galatea
PostTen recykler ktory przezyl to MVP tego starcia, podwyzke mu dajcie. Zysk nie powala, ale loty w kilka osob zawsze ciekawe dla rozrywki, graty!
-
Hammer [KoJaK] vs. Lothar [ZLY SEN] ~ 72.09% Danie Glowne, Hammer [KoJaK] vs. koSior vel kazoo [SZW-S] ~ 35.87%, Hammer [KoJaK] vs. Lodix1 [RIO] ~ 14.24%, Hammer [KoJaK] vs. RolandWimbledon [ZLY SEN] ~ 15.9% i przystawki
Nada - - Starcia Galatea
PostTroche to pushem smierdzi Panie zeby takie loty w tak krotkim czasie "znalesc" no ale jezeli samo sie znalazlo to gratulacje lotow, ladny zysk
-
Top1 solo i Top 1 obrona JadeNaRezerwie vs. ATCG [POLAND] ~ 82.93% & OBRONA Robin Hut [POLAND] & Ooo kret ooO [POLAND] & Socrates [POLAND] vs. JadeNaRezerwie [RIO] ~ 162.17%
Nada - - Starcia Galatea
PostAnty obrona powinna byc wywalona z tej gry... ale tak czy inaczej gratuluje