Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-5 z 5.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie ma co gratulować, flot stała nie pilnowana ponieważ miałem sojusz o nieagresji z Calineczką... niestety szeryf wszystkich uniwersów okazał się oszustem, który połasił się na pieniądze i sprzedał konto, które wcześniej dostał za darmo ode mnie.... tak wiec: za swoje pieniądze zbudowałem konto, które w momencie gdy już sobie grałem na spokojnie w EKO, obróciło się przeciwko mnie... Wiem ze ta historyjka ucieszy wielu (że dostałem prztyczka w nos), ale pisze to po to by przestrzec wszystkich, ż…
-
Ja się Egzorcysty pytałem za ile chce oddać konto... ale propozycja to jeszcze nic nie oznacza, nie każdy pytający o cenę ma w ogóle zamiar kupić coś... trzeba być egocentrykiem żeby chcieć sprzedać coś co nie należy do gracza tylko do właściciela serwisu. Egzo ja ci proponuje żebyś odpoczął trochę od gry, bo chyba ma na ciebie zły wpływ, takie słowa tylko dlatego że ci zezłomował stateczki, nie masz prawdziwych problemów?? Twoje wypowiedzi tylko świadczą o twojej inteligencji, bo jak na prawdę …