Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Piękny zysk i do tego na NFZ. Pozdro dla ŚWISTAKÓW!
-
Cytat od Ser Presidente: „Cytat od Karitas: „Cytat od Ser Presidente: „Mówiłem ze tajna bron odpalona to sie smiali Gz lamusie czyzby staryu karitas wrocil z zaświatów? ” Stary Karitas... Co masz myśli? ” no to ze kiedys juz tu grales czy zbieznosc nickow ” To by się zgadzało. W sumie dobrze się stało z tym, w końcu wezmę się za robotę
-
Brawo,piękny wlot! Gratulacje!!
-
No no Panowie Wielki Szacun , piękny lot Gratulacje!!!
-
No no Pany elegancki locik, graty! Dobrze że weszło przy tak długim locie
-
Siema Feniu znowu był na stanowisku i upiekliśmy wspólnie takiego ładnego STeka Feniu dzięki za akcje i do następnej naturalnie Pozdro dla Świstaków Dnia 20-08-2019 10:23:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Feniu [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 10.233 Pancernik 6.105 _________________________________________ Agresor Karitas [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 19.413 Pancernik 4.093 ____________________________…
-
Witam, Co tu dużo pisać...zeskanowałem, zaprosiłem Akce i rezultat poniżej. Pozdro dla Wszystkich Świszczących za trzymanie kciuków Akce raz jeszcze dzięki wielkie za akcje Dnia 07-08-2019 12:06:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Akcelerator [SWISTAKI] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Krążownik 20.011 _________________________________________ Agresor Karitas [SWISTAKI] ________________________________________________ Krążownik 14.387 Okręt wojenny…