Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
ProV - - Wojny Libra
PostNie byłem taki mądry, bo świeżo wlecial em na nowe Uni po paru latach gry, teraz mam nauczke, każdy popełnia błędy, ale nikt na tym uni, nie jest tak zarozumialy jak antymateria z Elite
-
colarz aka qtaz
PostSpokojnie juz, konto po Colarzu, przejalem ja
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
ProV - - Wojny Libra
PostOni i tak zostaną udupieni wszyscy jeszcze
-
colarz aka qtaz
PostRaczej to wina waszej nieuwagi, skanujecie typa z innego sojuszu i po 1 dniach lecicie z nim na goscia z tego samego soja co byl, zero ogarniecia w grze, bardzo dobre posuniecie z ich strony, madre i przemyslane, nie jest to zabronione, zrobili was w konika, nie ma co plakac na forum... Troche mi szkoda waszego placzu, no ale coz poradzic Nastepny dzien po dolaczeniu do sojuszu robic goscia zastepca, zal zal zal
-
ProV - - Wojny Libra
Post9 osobowy sojusz wypowiedzial wojne w tym momencie jeszcze MASÓWCE... żal Łatwiej ustrzelic 30 osób niż 9, logika :v
-
JBL z tego co wiem, to konto atakujące dostało złoma, więc to, że flota stała wcale nie musiało oznaczać, ze dostanie złoma :p Ja zawsze siedziałem na innej planetce jak grałem, a każdego skana widziałem :p Szczerze mówiąc, wątpie, byś gościa udupił Bo jak oddawałem to konto to widać było, że ogarniety gracz, być może i mu się odechciało grać szybko? Mimo wszystko konto oddane= konto zezłomowane :v Graty Panowie, do naSTępnego
-
[CJTR] co ja tutaj robie 178% vs 0% Imperium [IMP]-- KONIEC wygrana [CJTR]
ProV - - Wojny Libra
PostTroche beka, 4 vs iles tam osob, wojna bezsensu chocby z faktu, ze was jest malo... dobijcie do wyrownanej ilosci osob i wtedy wypowiadajcie wojny, logika, zew lapiej jest zlapac kogos z 30 osob niz kogos z 4
-
Witam wszystkich po raz kolejny Tym razem udało ustrzelić się coś solo Falanga poszła w ruch, ale kombinowania było sporo, bo flota mała, więc noc była ciężka, ale udało się postawić dodatkowe 57 krążków i silosy do rakiet międzyplanetarnych Pozdrowienia dla Mściwego Kasztanka (Dzięki, za użyczenie kryształu), dla Sienio (Twoje recki się bardzo przydały), dla Colarza, Bialka i Marocartera, oraz całego DEVASTATION. Obrońcy standardowo SzO, mimo, iż był wyjątkowo niemiły Dnia 12-02-2016 --:--:-- n…