Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-68 z 68.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lightman [Cymeria], falcon39 [K_B] vs grzecholot [HTF], mYsterio0n i gbiorczyk i c3gi3L i arnej^ [UNiTY] - 20180,06% ninja
nick - - Hall of Fame
PostJaka ty lama jesteś Shax, gdzieś ty się uchował chłopie. Jeszcze te [ciach], że złoma nie dostałeś,jaki to pro jesteś, zacznij grać flotą to pogadamy, puki co możesz nam buty pastować. //nie przezywamy się //pseudocenzura również jest niemile widziana Diakkon
-
Lightman [Cymeria], falcon39 [K_B] vs grzecholot [HTF], mYsterio0n i gbiorczyk i c3gi3L i arnej^ [UNiTY] - 20180,06% ninja
nick - - Hall of Fame
PostOd dłuższego czasu, zastanawiałem się czy ktoś w końcu strąci flotę patyczaka, a tu proszę 2w1 Co prawda trochę mu zostało, ale teraz to już z górki. Zysku nie ma ,ale to jest mało istotne, warto było A ze mnie się śmiali, że dostałem złoma na 200% pzodrawiam
-
c3gi3L & arnej^ [UNiTY] vs Klipen [K_B] - 3020,66% - TOP2 ACS + double + wywod+WAR
nick - - Hall of Fame
PostWy to macie na drugie "push" Gratulacje, procent może nie powala, ale jeszcze małe floty tutaj latają. Z biegiem czasu będzie to lepiej wyglądało. Tak czy inaczej Top 2 ACS jest pozdrawiam
-
c3gi3L i the coon i professor chaos i mYsterio0n [UNiTY] vs Belzebubek [Cymeria] - 7898,11% TOP 1 ACS + end of war
nick - - Hall of Fame
PostAle zazdrość przez was przemawia. Chłopaki zrobili mega ST jak na Capelle w dodatku Top 1, jestem przekonany, że uczciwie. To nie pozostaje nic jak tylko zmieszać ich z błotem i wyzywać od oszustów cziterów itp.
-
c3gi3L i the coon i professor chaos i mYsterio0n [UNiTY] vs Belzebubek [Cymeria] - 7898,11% TOP 1 ACS + end of war
nick - - Hall of Fame
PostZ mojej strony wielkie Gratulacje. Wielcy gracze i Wielkie ST Aż na u56 dało się usłyszeć huknięcie. Wojna skończona w piękny sposób. Obrońcy powodzenia na innym uni ewentualnie na innym koncie A panu który zgłosił ten post szybkiej straty floty. pozdrawiam
-
Słowenia 34-34 Niemcy haha nie moge :lol: dużo nie brakowało, aby nasz piątkowy rywal rozgromił Niemców. W piątek nie będzie tak łatwo ze Słoweńcami. A Szwedzi mają mecz o wszystko, także Niemcy poza burtą
-
Na pewno Polacy, będą chcieli się zrewanżować za ostatni finał w którym ulegli z Niemcami. Także, liczę na wysoki wynik w wykonaniu naszych szczypiornistów i w tym samym ośmieszenia Niemców.