Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-31 z 31.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• siema sąsiad. widze ze Ty chociaz wstawiasz po niej rw ja juz 3x zaniechałem poniewaz nie warto , zawsze zdarzył sie dzien u przywódcy R_X w ktorym przysnal / nęła gratki mimo to .

• bylem w polowie drogi a tu bum to zawrocilem. graty wyczucia mnie te * denerwowaly myslalem ze siedzi a to Ty ;p

• Cytat od W O L F: „Czy w dzisiejszych otchłaniach kosmosu, lata jeszcze jakiś wilk , Ryj ,Kataryniarz.. czy w ogóle ktokolwiek czy ktoś jeszcze pamięta takie lamy jak Hey_ho ..... przez którego nie szło spać spokojnie Jeżeli ktoś jeszcze pamięta , zapraszam do wspomnień i pozdrawiam ” Hey Ho Lets Go ! no nie dawal mi spać tam się cieszylem jak dziecko jak odkrylem ze mozna kolonizować planety pierwsze moje uni Cytat od saxatar: „łoo ja też z Uni 4 dawne dzieje a z RoH ktoś jest ? ” RoH coś mi to…

• Wiadomo komu dawal passy takze czy ban czy push ale jak to w mns kazde chwyty dozwolone widze ze sie nic nie zmienilo . Graty dla Kanclerza bo niby byly sojusznik a tu w mns zrobil sie wielki to i graty dla niego sie naleza .. nie mozesz pokonac wroga to przylacz sie do niego .. pzdr EDIT : [ciach] Administrator Forum Toadie:Flame

• coś mi świta twój Ryjek ;D bardziej u 56 ... bo zaczalem od u 4 potem 14 ...

• Cytat od -Serenity-: „Gratki dla Was, wioślarzy to ja dobrze znam podziwiam ich za siłę i wytrwałość w dążeniu do celu ...” (Ukryta treść) jakos tak to wygladalo ;D a co do was Acetonitryl i kanade Gratuluje bo wyczuliscie dobry moment. wczoraj impreza dzis kac i nie chec do ogame tylko klikanie co jakis czas podgladu i niestety jednym z najwazniejszych bledow ktore popelnilem to buddy z waszymi dwoma współsojusznikami ktorzy mieli moja lampeczke już nie mają . Moderator Indestructible:Upominam;…

• ST#1 Witam, Historia prosta i krótka jak przyjemność wypicia barszczyku taki ładny sobotni dzień jak dziś. A więc, dostawałem dziś dużo skanów od kolegów poniżej jednak nikt nie wylatywał aż tu nagle wchodzę na konto i patrze że 40 min do dolotu standard (wyliczenia itpe) a ze chłopcy latali na mnie sondkami i sie rozbijali to widziałem ich techy . chęć surki która leżała na planetcie ( plus to co dolatywalo i robiło mi aktywki ) zachęciło ich jeszcze bardziej i panowie nie zauważyli jak to w os…

• gratki anty wydane, anty zezlomowane . Dziś strasznie na nas lataja . milego przetopu

• Cytat od NewPlayer: „Kurcze generalnie to już miałem sobie tą grę odpuścić na wieki. Ale fakt że to będzie międzynarodowe uni, bez takiego znaczenia anty nadaje smaczku Pytanie jaka prędkość będzie bo 1x nie ma sensu, biorąc pod uwagę że technologia poszła przez te lata do przodu i każdy ma neta w komórce.” nie kazdy ma neta w kom

• TAK TAK . [ciach] tak super w koncu cos normalnego w nasza strone jezu ale by bylo fajnie jak bylo by x1 i inne podstawowe opcje jak w starym interfejsie na koniec bez kryjowek kantyn i licytatorow no i ofc bez astro . kurcze czekam z niecierpliwoscia na info odnosnie terminu. tylko zeby serwery wytrzymaly Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę.

• Łączymy DID-y?

rom3k - - Dyskusje i Dyplomacja

ja tam jestem za ale tylko DiD bo jak by np.ST polaczyc to by bylo bez sensu a DiD co innego ... TAK !