Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-77 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje TOP 1 temat SQN na jakiś czas zamknięty, obrońcy nie mniej życzę SzO
-
Otóż MisiuKochany, atakujacy byli przekonani że lecą na bfs, bo w przeciwnym razie by nie polecieli. Nie było tu nic z finezji gry w która gramy, nikt nikogo nie wyklikał na powrocie, z pz itp. Nie było aktywek to polecieli i tyle. Z jednym się zgodzę ja to przygotowałem a oni nie to nie antyobrona ich pokonała w tym starciu tylko ignorancja i rutyna co do gry to będę sobie pykał nadal Wszelkiej pomyślności w Nowym 2018 Roku
-
TY byś nie użył rozumiem, ale twoi koledzy przeklikują reki do zbiórki, pykają telepki dzięki którym atak trwa 1h a nie przelot z gali do gali, do wielu innych działań które składają się na efekt ataków, w ich STekach piejesz z zachwytu i składasz graty a tu ... anty obrona jest bee bo kumple wtopili na własne życzenie zresztą. Kilka osób z MNS wie jak gram, graliśmy razem na ostatnim evencie i jak topili floty na mojej anty obronie Niemcy i Angole, byli w siódmym niebie i składali graty a teraz…
-
Anty obrona to dno? a to czemu? Budowanie floty która na mnie leciała za anty jest ok? a budowanie telepków na moonach z których mnie atakowano za anty, budowanie kopalni za anty, badań itp jest ok ? a anty obrona jest beee - to czysta HIPOKRYZJA. Błędów w tym ataku ze strony atakujących było tyle że można by obdzielić kilka ST. MNSy nie umieli nic, ani opóźnić odpowiednio, ani nawet czytać raportów szpiegowskich. ANTYMATERIA i jej używanie jest częścią tej gry. Jak ktoś nie potrafi poradzić sob…
-
Wesołego Sylwestra i Nowego Roku 2018 !!!!! jest się z czego cieszyć pozdrawiam znajomych i oczywiście cały sojusz Zły Sen Agresorom ponieważ rzadko sypiają a czasem nie sypiają, Złych Snów częściej nie pogratulowali. Czas na mięcho i gorzałkę: Dnia 31-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor S Q N [MNS] Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.099 Sonda szpiegowska 1 Agresor Msciciel [MNS] Lekki myśliwiec 9.000 Krążownik 2.000 Obrońca Jacasa [ZlySen] Mały transporter 958 Duży tra…
-
Powiem tak, graty za akcję, % itp, wszystko jak za dawnych lat miło popatrzeć, obrońcy oczywiście BSzO kulisy pomijam milczeniem - "mowa jest srebrem a milczenie złotem". Ciekawie będzie na tym uni - Stara gwardia v. Młode wilki kasa kontra umiejętności i doświadczenie. Rutyna doświadczonych graczy kontra głód zaistnienia młodych SUPER, myślę że będzie bardzo ciekawie !!!
-
jest spoko naprawdę bardzo dobrze, wielu starych znajomych wróciło, kilku topowych graczy na świecie można spotkać osobiscie zachęcam, bo tylko na Epicu mozna sprawdzić swoje umiejętności OG, wiem też że kilku graczy z europejskiej topki będzie tu rozgrywać nieoficjalny turniej, kilka osób umawia się na solówki ogejmowe więc będzie ciekawie uni jest młode więc zacząć jest jeszcze czas brak tylko dobrego borda
-
Cytat od Jakon: „Jacasa II może byś pokazał swoją prawdziwą twarz za jaką się chowasz w sojuszu KKK” Ja się nie chowam. Każdy może sprawdzić borda, pierwszy nick to Jacasa, drugi Mysiek a teraz JacasaII. Nigdy nie przywiązywałem wagi do haseł a kompów już kila zmieniłem od czasu zabawy w cyferki. Co do Lajta to trudno mnie posądzać o stronniczość bo całą Capellę grałem przeciw niemu i wszystkim z New Panter. Na Andro namówił mnie właśnie Lajt i bylismy czas w jednym sojuszu co nie podobało się w…
-
Obrońcom graty się należą, procent zacny. Co do finezji itp to nie tak trudno o oklaski jak się w grupie poluje na ofiarę. Lajt latał w sumie sam, sojusz zmęczony latami gry i to takiej co to LzB nigdy nie widziało i nigdy obok takich numerów jak robił Lajt i spółka to nawet nie stało. Więc to żadna sztuka co LzB zrobiło. Sam, zmęczony grą i trafił na malutkich spryciarzy ot i tyle. W pełnym składzie KKK zaorałoby to uni jako następne. Ale nie dziś... a szkoda. Lajt nie rezygnuj z gry może, bądź…