Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 77.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• MUNDIAL 2018 - typowanie

Jacasa II - - Piłka Nożna

1: Argentyna - Niemcy 3-1 2: Messi 7 goli 3: faza 1/4, 7 bramek

• Gratulacji nie będzie, raz że na sojuszniku, dwa real i zdrowie ważniejsze od cyferek nic nie wartych Wiewiór zdrowia dla ciebie i rodziny samochodu nowego i żeby wszystko obróciło się na dobre, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia co do cyferek jak będzie już ok to czekamy, jak wrócisz to odbudujesz jak nie to powodzenia w realu i daj znać że wszystko dobrze na priv miejsce zawsze czeka a sojusz odbuduje wszystko do ostatniej śrubeczki

• Kruchy powodzenia w realu i do zobaczenia, SoS kiedyś wrócę na Xantus i przez pamięć ostatniego jesiennego eventu dam Ci złoma nie mniej gratulacje %, buduj kiedyś Cię przeklikam hahahahaha

• BSzO obu stronom TOP 1 dla obrońcy tak wynika z raportu i tyle, co do wydatków to wydał malutko co najwyżej 160k anty jeśli liczyć przeklikanie 1600 reków czyli trzy paczki fajek, myślę że było warto

• Kid, przepraszam oficjalnie hau hau a tak poważnie to jesteś dobrym graczem i lubię twoją aktywność, nie podejrzewam cię o nic ale .... trolowanie jest dobre, a twoje wyczyny się do tego doskonale nadają nie gniewaj się że się na ciebie uwziąłem ale zawsze mam jakiegoś faworyta do trolowania, poprzednio był SQN teraz ty tak więc jak coś zlamisz to zlamisz a ja trochę potroluję

• Kid przepraszam, jak wyślesz uczciwie surowce i wspólnik od lotu potwierdzi, to wszystko odszczekam hau hau na razie poczekam z przeprosinami przypomnę ci tylko jak liczyć: straty własne, twoje i kolegi od lotu odjęte od zysku i reszta na pół:) Jozefie tak niestety trzeba z tym dzieckiem, za rękę i przypominać co wolno a co nie to dziecko nie pierwszy raz taki numer kręci odeślij to przeproszę i odszczekam publicznie i nie rób drugiemu co tobie niemiłe a nie będę miał o czym pisać

• tak, będę, będę jak Tommy Lee Jones w "Ściganym" ale ja gram sam, za swoje i nikomu krzywdy nie robię a ty? grasz milti, kradniesz i oszukujesz i krzywdę robisz wszystkim

• Ups.... znowu dziecko ukradło zabawki w piaskownicy, ileż to już piaskownic i ileż to pokrzywdzonych dzieci, ten KID (KIT powinno być) zostawił za sobą że też jeszcze ludzie dają ci się oszukiwać przecież ty i metodą na dziadka, na wnuczka, na policjanta, na biednego i to w każdym układzie wiesz co KID ja to cię podziwiam, że też ktoś jeszcze się z tobą kumpluje na OGIM sam widzisz nie da się nie trolować w twoich STruposzałych postach

• Gratki wlotu Terrorowi i gratki obrony za anty rozmowy na temat obrony za anty wracają jak bumerang, szkoda że nikt nie narzeka na antyreki, flotę za anty, przenosiny moonów za anty, telepki za anty itp. te tematy są ok Jozefie ze stali, to naprawdę hipokryzja narzekać na antyobronę i w tym samym poście kilka linijek niżej pisać że wykończysz gościa dzięki antytelepkowi odkąd jest anty jest to inna gra niestety, korzystam z niej nie dlatego że słabo gram ale dlatego że większość latających agres…

• nie odchodź, mój ty wrogu na zlecenie jedyny jak zawsze jednak, mimo wszystko, że tak powiem, pomimo itd ; jednak .... powodzenia w realu

• Gratki i ciśnij top na pance obrońcy cukierki i SzO

• ups ... a to dopiero !!!! wróg mój przebrzydły podle się zachował nic nowego

• Ładnie lamko, gratki a reki jak to reki czasami są łatwym celem ciśnij i top na pance obrońcy oczywiście SzO

• Gratulacje, bo się należą Kiwi oczywiście BSzO i mniej takich pmów a Trola dokarmię a co, wiesz Kid co ci w buzię? - lizaka, bo się dzieciakowi należy

• graciuszki obrońcy oczywiście BSzO lub powodzenia w realu Marshal dostaw tych latajek bo słabiutko to wygląda

• Gratki emR odwagi więcej i będzie super co do kolegi nightm4r3 to również gratki bo zasłużył, nie mniej jednak języka powściągnąć nie umie [ciach] aaaa i emR wywal go z buddy bo przyjaźń dzikiego psa z owieczką nie wróży Ci nic dobrego Administrator Forum Toadie:Prowokacyjny tekst usuwam

• kuziemek po prawej też są wygrani więc sprawdź najpierw a potem pisz, zdaje się że wasz kolega zlamił, czyż nie prawda SQN? ile to byłeś w plecy SQN 1600% ja się nie napinam, co do czasu na uni to masz rację, czas pokaże ilu z was zostanie a ilu zakończy żenującą przygodę na tym uni, myślę że do następnego otwieranego uni, większość się przeniesie i będzie brylować w statach i na bordzie, a potem znowu nowe uni. Skoczki jesteście a nie gracze, tylko większość waszych wypocin na bordzie, w ST to …

• zgłoszone ja cię nie wyzywam a starcie spoko bardzo mi się podoba, Adusia tak trzymać

• mam prawo wyrazić swoją opinię o starciu z tobą pisałem na innym uni i znasz moje zdanie o was nadal się nie zmieniło latanie puchatą flotą i wstawianie ich do ST to dopiero jest żenada a pushu to u was dostatek. Ponadto ja Ciebie nie obrażam i od 0 nie wyzywam więc zamilcz wynoś się na kolejne uni pusherku, bo tylko na to Cię stać, nawet w sygnie masz gdzie grałeś i jak długo. Tak jest w waszym towarzystwie, skoczki unijne, popushować, popsuć grę i dalej na kolejne uni i tak w kółko wiesz co wy…

• xx55xx-oddam

Jacasa II - - DiD Xanthus

Chodzi o to co w DiD niżej piszemy, jak będziemy tak grać to nowi gracze będą nas omijać z daleka i właśnie będzie tak że uni będą wymierać. Gramy w cyferki od dawna i widzicie co się dzieje. Chcemy żeby na uni grało aktywnie 5k ludków to pilnujmy żeby wałków nie było. Pamiętam z pierwszych u że jak ktoś zrobił wałek to całe uni huczało i tickety szły jak woda a teraz pół topki robi wały i nic. i o to chodzi. Wiem że temat wraca co jakiś czas i mała szansa na zmienienie czegoś ale jak nie będzie…