Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Coś tam udało sie wydłubać Pozdrowienia dla sojuszu i zajomych. No to do . Dnia 03-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Furious [TOFS] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.177 Pancernik 37.466 Mały transporter 5.000 _________________________________________ Obrońca Rico ________________________________________________ Mały transporter 7.056 Duży transporter 399 Lekki myśliwiec 16.634 Ciężki myśliwiec 855 Krążownik 1.760 Okręt wojenny 74 Statek kolo…
-
Mimo bledu Yody to i tak trzeba pogratulowac za akcje, zysk mega. Obronca na U to chyba SZO nie bedzie.
-
Sam sie dziwie, ze weszlo. Warto bylo zaryzykowac dla takiej ilosci surowcow. Udalo mi sie zmiescic lotem pomiedzy aktywkami, obronca dobrze sie pilnowal ale nie wystarczajaco. Zalogowal sie ze 2 minutki po wlocie , pogratulowal, takze SZO. No to do . Pozdro dla znajomych i tych z Disc, miedzy innymi: @ ^KaMiKaZe18^ , @ ...limfa... Dnia 24-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Furious ________________________________________________ Lekki myśliwiec 68.000 Ciężki myśliwiec 966 K…
-
Witam, Coś tam w końcu udało się złapać. Pozdrowienia dla sojuszu SKB oraz specjalne dla Kamikaze i Kot bez kaca Mns za pożyczkę recków i miłą konwersacje podczas lotu. Obrońca już na urlopie, także widać Szo nie będzie. No to buum: Dnia 19-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Furiouse Oddam [SKB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 65.000 Ciężki myśliwiec 273 Krążownik 10.055 Okręt wojenny 3.577 Pancernik 9.961 ____________________________________…
-
Pilnowałem i upilnowałem, jak to mówią do 3 razy sztuka. Obrońca uciekał mi 2 razy, wreszcie się spóźnił z logowaniem kilka minutek i poniżej mamy efekt. Pozdrowienia dla znajomych i sojuszu [F-N], a obrońcy co tam sobie życzy. Dnia 02-11-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Furiouse [F-N] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.591 Pancernik 4.493 _________________________________________ Obrońca Cinior ________________________________________________ Du…
-
Sprzedam metal.
Postup
-
Sprzedam metal.
PostSprzedam metal. Furiouse.