Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 175.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fisher [MG42] vs. Maximus [NoM] ~ 3235.57% 3266.48% 2270.66% 701.38% KONTRA
RY&K@ - - Starcia Draco
PostOstatnie dni a nawet ostatni tydzień przed UF obfitował w puste przeloty i mało ciekawe rw których nie ma sensu nawet wrzucać. Ale cierpliwie czekałem licząc ze wpadnie coś ciekawszego przed Ufem. W tym wypadku ani % ani zysk, ale za to coś ciut ciekawszego niż klikniecie bfsa. Co do Obrońcy to jedna z ostatnich osób które na tej uni coś latają i całymi seriami wklejał minist. Trochę go skanowałem ale siedział gale obok zawsze. Jak w innym celu przeskoczyłem na druga gale, kolega przeskoczył na …
-
Taki mały locik przez gale przed snem odkładany chyba z miesiąc Pozdro dla znajomych. Dnia 09-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fisher [MG42] ________________________________________________ Mały transporter 120.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca waskies [NoM] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 40.000 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 101 Okręt wojenny 20 Recykler 200 Son…
-
Zysk ładny, czekam na nowe sondy to stwierdziłem ze wrzucę. Nie odebrany fs parę układów obok. Tym razem wiedziałem ze sie nie przebije Obroncy SzO pogratulował co się rzadko już zdarza. Powodzenia w tym astro. Dnia 05-10-2018 20:33:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fisher [MG42] ________________________________________________ Krążownik 80.000 _________________________________________ Obrońca astropl [OR-CO] ________________________________________________ Mały transporter 11.7…
-
blokers [KAC] vs. www1969 ~ 4715.26% ----------- blokers [KAC] vs. Vhstr [V_R] ~ 3712.56%
RY&K@ - - Starcia Draco
PostGraty Tego drugiego to pierwszy raz widze ten nick
-
Mijają lata, mijają fuzje problemy te same. A polowa z nich wynika z samolubnej oceny graczy którzy wywierają nacisk na team który z olewki lub z innych względów sprawę zamiatają pod dywan. Prosty przykład, mamy możliwość regulacji eko na uniach. I jak z tego korzystamy? Wszyscy chcą x7, dostają x7 bo ludzie chcą i koniec. Zaspokojenie chwilowej chęci graczy. Co można było z tym zrobić? A no popatrzeć które uni będą łączone speed eko rok temu rozróżnić tak żeby te uni przez ten rok się wyrównały…
-
Odpowiedz czemu my na Libre a nie odwrotnie jest prosta o ile mam dobre informacje. Libra w przeciwieństwie do draco ma 7 gal i przenosiny na nią maksymalnie nas zagęszczą co ma swoje plusy i minusy. Co do marka to on na każdej uni jest farma i nic sie na to nie poradzi. Na draco bunkrów mnóstwo. Będziecie mieli co robić.
-
Coś ostatnio trzeba się bardziej napracować na rw St z pod znaku konsekwencji. Leciałem na Panią parę razy i musiałem zawracać. Zauważyłem ze lata na kolonizuj z jednego moona na kolonizuj mimo kilku moonow w układzie. Dwa tygodnie temu zdjąłem w nocy tego moona, ale z pewnych względów organizacyjnych nie mogłem lecieć. Juz w sumie miałem pewnego Pana na M budzić ale stwierdziłem ze jak mam potem wysłuchiwać jaka lama jestem to poszedłem spać. Koleżanka w swojej konsekwencji mimo utraty kulki i …
-
Większy farming górnika to wrzucę. Po ostatnim trafieniu obrońcy i moich kolejnych nachalnym próbach obrońca uciekł na troche bardziej oddalone moony. Co nie zmieniło faktu ze próby trafienia nie ustały. Dzisiaj zauważyłem zwózkę na moona, mowie a polecę może trafie chociaż zwieziona surke, może flotę a to tylko 100 układów Flota siadła 20 minut przed wlotem i jak ja wtedy wyzywałem ze tak mało mtkow wysłałem. Od razu wysłałem jeszcze 3 fale i dlatego te farmienia takie nie po kolei a jeszcze ca…
-
Ale była posucha.... Co do starcia, przed moja przerwa w grze widziałem u obrońcy dtki, o tych gsach powiedział mi blokers. Nie złapałem ich na skanie ale wierzyłem na "slowo". Poobserwowałem, wyciągnąłem wnioski, w niedziele w nocy wysłałem prawie 3k rakiet na moona, 6 fal gsow i klops. Moon się oparł i 5/6 fal w piachu Niezrażony niepowodzeniem wysłałem wczoraj w nocy kolejne fale gsow. W miedzy czasie obrońca postawił znowu trochę obrony i podstawił statki. Księżyc wyczyszczony po raz drugi, …
-
No cześć Co mam rzec do południe pełne niespodzianek. Ja się nie spodziewałem, obrońca się nie spodziewał, Blood chyba tez Skanowanko, gsy na moonie. Obrońca je notorycznie chował czyli go chwilowo nie ma bo wszędzie minutki. Patrze stan paliwa niecałe 200kk czyli albo recki albo flota. No nic pierdołami będę się martwił potem - poszły konie po betonie. 60 układów, 40 minut lotu, zapalają się minutki. I co teraz skąd ja wyczasne 500k recków lub paliwo na swoje? Straty tez duże bo żeby je ogranic…
-
Troche małe, ale lot przez gale to stwierdziłem ze wkleję. Nawet sam pozbierałem Taki loty to tylko dzieki Panom od dexu Dziękuję i kupie deuter Dnia 07-09-2018 12:24:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fisher [MG42] ________________________________________________ Pancernik 99.999 _________________________________________ Obrońca doniu [NoM] ________________________________________________ Mały transporter 100.050 Duży transporter 24.709 Lekki myśliwiec 1.534 Okręt wojenny 8 Recy…