Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 175.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zgredek [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [MG42] & Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] vs. Rademenes [Archeo] ~ 451005.25%
RY&K@ - - Starcia Libra
PostWięcej lmow Panowie i Panie, stanowczo za duże straty. Reszta ujdzie w tłoku, może się do jakiegoś topu załapie, nie wiem w kategori "Starcia legalne, nie zbugowane, ale śmierdzące ryba" najlepiej w didzie na czwartej stronie, miedzy zapomnianymi tematami "Bezstronność i uczciwość" a "101 rzeczy dlaczego nikt nie lubi łysych". Tak był lag.
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
RY&K@ - - Starcia Libra
PostWynik starcia to błąd gry. Twórca nie przewidział eko x7 i flot na 100mld statków biorących udzial w starciu. Obojętnie czy serwer byłby dodatkowo lagowany czy nie, lag na starcu by był ze względu na wielkość starcia. Starcie bez znaczenia na wielkość powinno być generowane w sekundy zgodnie z czasem dolotu. Nie jest. Nie będzie. Trzeba brać na to poprawkę. Obrońcy jeśli chcieliby starcia powinni stać do końca. Do momentu rw. Ale wyśmiewanie decyzji zawrotki "bo się wystraszyli" to wyśmiewanie d…
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
RY&K@ - - Starcia Libra
PostMiał paść Adam, Marek miał zawrócić z reszta kolegów. Albo został wystawiony albo lag/blad serwera. Dla mnie to jest osobista porażka. Mam nadzieje ze Marek podejmie sie odbudowy i sam mu w tym pomogę. Ja go z tego miejsca moge tylko przeprosić bo wolałbym sam być w reckach niż jego zbierać.
-
Takie tam wyskanowe przez krecika pozdrowienia dla znajomych Dnia 21-11-2018 17:08:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fisher [MG42] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 676.809 Pancernik 1.417.978 _________________________________________ Obrońca urwis ________________________________________________ Mały transporter 28 Duży transporter 58.000 Lekki myśliwiec 19.998 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 1.111 Okręt wojenny 1.111 Statek kolonizacyjny 5 Recykle…
-
Eko razy 7, ładowność x7 to i spalanie razy 7. Jak juz wszystko mnożymy to i koszt recyklera x7. A no i koszt kopalń x7. Gościu pomysł od czapy nie wiem gdzie widzisz koleracje speedu eko do ruszania wartości statków. Tak jak w temacie kefira rozumiem jego myślenie i argumenty tak tutaj, to jest na zasadzie tak bo tak.
-
#5 StySia [BP corp] vs. Rafcio [ZZL] ~ 1723.32%, #6 StySia [BP corp] vs. Rafcio [ZZL] ~ 1642.7%, #7 StySia [BP corp] vs. Rafcio [ZZL] ~ 1695.63%
RY&K@ - - Starcia Libra
PostCzekam na czasy az konwerter będzie wyliczał spalanie dexu i uwzględniał w bilansie nie mniej gratuluje aktywności.