Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 175.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wklejam na prosbe autora. Cytat od entro: „Kontra na dtki. Nieuchwytny sąsiąd postanowił zrobić mi prezent i porozwozić mi pod noskiem wydobycie po koloniach. Otrzymał dwa piloty. Konsternacja. Postanowił rozwieść (30k) na planetę, ale jednocześnie zawrócić pełne (55k). Otrzymałem, zatem podwójny prezent, a obrońca w nagrodę trzeciego pilota. Jedno trzeba wyraźnie podkreślić. Obrońca gracz z klasą i poczuciem humoru. Życzę szybkiej odbudowy Pozdrowienia dla WarriorS oraz szczególnie dla mojej ry…

• Graty najlepsze kulisy akcji o jakich slyszalem

• Wbite w zwózkę. Obronca odświeżył miedzy krazki a dofarm i uciekł gsami. Dnia 08-09-2019 22:11:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fisher [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 55.555 _________________________________________ Obrońca wezyr ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 80.000 Lekki myśliwiec 24.100 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 900 Gwiazda Śmierci 20 _________________________________________ Po bi…

• Dnia 08-09-2019 17:02:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fisher [WarriorS] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Ciężki myśliwiec 300.000 Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca Panek ________________________________________________ Mały transporter 50.488 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1.644 Satelita słoneczny 1.448 Niszczyciel 1.745 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 180.576 Wyrzutnia plazmy 198 _______________________…

• [ciach] Aby nie zostać wyciętym za spam. Gratuluje starcia, trzeba mieć nosa by takie cos wyłapać. Moderator Neferet:Odwołanie od moderacji można również wysłać tikcetem

• No dobra razem to wyglada lepiej Graty.

• Wklejam na prośbe autora. Top 4 Cytat od Entro: „Starcie dedykuje Fisherowi. Tyle lat wspólnego grania. Tyle lat prób na ładne solo. Łezka się w oku kręci. Pozdrowienia dla całego domu WarriorS (w szczególności kompanów tego lotu Ala i Krzysiek było zacnie) oraz ekipe z B-S. ps Vegi chciałeś cos cieżkiego ” Dnia 25-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce Agresor entro [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.001.243 Pancernik 601.433 Lekki myśli…

• [ciach] Co do zmian to super Te zasady nie są idealne, i podtrzymuje zdanie ze dają nadal pole do nadinterpretacji GO ale to lepiej niż było. Dobry ruch. A niedziela handlowa jeszcze lepsza, powinny byc zwroty nie od piątku a od UFu! Jak tylko zobaczyłem edycje posta z piątku czułem ze to się tak skończy. Spadki w weekend udowodniły tylko jak bardzo niektórzy są pazerni. Ale sam sposob załatwienia sprawy przez Team to inna i brudna para kaloszy. Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętego fragm…

• Graty ciśnij ich

• Cytat od buleon: „Cytat od RY&K@: „Buleon a kto mówi o całym etacie? Śmieciowe umowy za jakieś grosze a chętni się znajda, "kierownicze" stanowisko dla motłochu i jeszcze płatne. ” Motłoch, umowy śmieciowe, wzięcie słowa kierownicze w cudzysłów. Widzę, że szanujesz graczy ” Pisze to z perspektywy Gameforge, oni nas tak traktują. Jak dzieci którym trzeba podsunąć "event" na kto rym najbardziej zarabiają oni. Jeśli nie widzisz ze dla nich jesteśmy motłochem, ze wystarczy dać umowę za bezwartościow…

• Buleon a kto mówi o całym etacie? Śmieciowe umowy za jakieś grosze a chętni się znajda, "kierownicze" stanowisko dla motłochu i jeszcze płatne. Ludzie w tej grze farmia 3kk lmow dla 10kk zysku to i by się znaleźli co by za 3zl/h pracowali. Buleon chyba sobie nie zdajesz sprawy jakie pieniadze wydaja ludzie na ta gre, która defacto na dzień dzisiejsza oprócz promocji praktycznie nic nie kosztuje, czysty zysk. To zwykła chciwość gameforgu ten "wolontariat". To sie kula to napchajmy kieszenie i tyl…

• Próbujecie na sile łatać tonący okręt. Obojętnie jak zmienicie zasady jedno się nie zmieni, kto będzie chciał oszukiwać znajdzie na to sposób. Proceder handlu po przeliczniku trwa od 10 lat i teraz się obudziliście? Kolejne 10 lat będziemy czekać na egzekucje kar za pushe? Chcecie uczciwej gry? To wywalcie wolontariat i wprowadźcie odpowiedzialność w Teamie. Do momentu kiedy SGO, GO i reszta będą zaangażowani bezpośrednio w grę a nie bedzie to ich praca, tak długo będą unikać odpowiedzialności i…

• Zwyczajnie kłamie, wykorzystując swoje uprawnienia. Żadna nowość. Odrobina jakieś pozytywnej cechy charakteru i juz dawno by temat oddala osobie trzeciej, bezpośrednio nie zamieszanej i zaraz by ja ludzie lepiej traktowali ale po co? Lepiej wiecznie kasować wiadra pomyj wylewane na swoja prace. Brak szacunku do siebie i swoich wysiłków.

• To starcie mi wygląda jak branie leków na astmę w sporcie. Czy legalne? Tak. Czy moralne? W końcu jesteśmy chorzy i musi brać leki. Nie mam nic do żadnej stron ale starcie poniżej pewnego poziomu. Chwilo zyskaliście coś, w dłuższej perspektywie stracicie na tym, wizerunkowo a przede wszystkim przeciwnik nie będzie miał już żadnych hamulców w robieniu wam świństw, a jak się jakieś w końcu uda. Wszyscy mu przyklasną. I w ten sposób poziom spada nam wszystkim. Miejmy nadzieje ze szybko to starcie z…

• Mówiłem ze ładna seria idziesz? A ze to wtedy było pierwsze starcie serii to inna kwestia Jak ja coś wywróżę to potem jest co wklejać. Graty

• Cytat od Yossar: „Jak polewka? Ktoś sie skarżył? Że znajome kontko spakowała Starka? Operator też znajomy pewnie? Karma do was wroci. ” Karma? To starcie pokazuje działanie karmy. Farmisz po 2kk, po złośliwości, puste planety bo MOGĘ, wymuszam na graczach haracz w postaci wachy po minimalu, żeby zarobić 20kk na wymianie a potem utopić 20kkk. To jest własnie karma. Starka lubię, nie zgadzam sie z jego stylem gry, ale w tej grze piękne jest to ze rożnymi drogami można grac i osiągać swoje cele, kw…

• Wielka szkoda ze to tak wygląda. Ale czasem tak jest, płaca nie Ci co powinni za czyjeś błędy. SzO i większej ostrożności. Dwóch zawsze ich jest. Nie mniej, nie więcej. Mistrz i uczeń.

• Brawo, ale masz passe

• A to rzadkość na forum Bywa i tak. Graty i SzO

• Chciałbym miec tyle uporu co Ty. Graty