Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-113 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pomysł ciekawy tylko mam 3 pytania : 1. Chce z planety A przesłać surke na planetę B. Fizycznie jestem na planecie A wchodzę w galaktyke i klikam "zabierz surowce" i co dalej się dzieje? Bo w przypadku recków to wybierasz PZta który Cie interesuje i leci i wraca do planety z której została wypuszczona. A jakby to miało wyglądać tutaj? 2. Ta sama sytuacja z planety A surka ma być na planecie B. Tym razem fizycznie jestem na planecie B. Wchodzę w galaktyke wybieram planetę A i klikam "zabierz suro…
-
O matko Gonzo co za strata... Nie przejmuj się odbudujemy Cie mam nadzieję że podniesiesz się po tym i wstaniesz silniejszy Trelkowi graty i przetopu na latajki by TR mogło zrobić większe ST na Tobie
-
Witam. Na wstępie powie tylko tyle, że flociarzem nie jestem ale lubię oglądać ST, gdzie floty są naprawdę kolosalne Jak wiadomo puszczenie całej floty kosztuje niemałe ilości dexu, dlatego zastanawialem się nad wprowadzeniem badania: "SmogKiller" - wynalazek ma redukować emisję spalin, zmniejszać zużycie paliwa i wpływać na zwiększenie momentu obrotowego silnika, czyli jego odczuwalną moc. Innowacyjność urządzenia polega na tym, że do komory spalania w silnikach różnego rodzaju dodaje ono wodę,…
-
Ta konfiguracja pasuje na każdej planecie. Sam wybudowałem fuzyjna na 1 pozycji bo jeśli wydobywasz 80k dexu na godzinę a koszt prowadzenia fuzji wyniesie około 10k dexu to myślę że nie jest to jakaś wielka strata jeśli jesteś łakomym kąskiem dla satelit. Fuzja po prostu daje nam dużo energii czego nie jesteś w stanie uzyskać za pomocą elektrowni słonecznej. Dla przykładu : 19 poziom badania energetyki i fuzja na 22 lvl daje nam 17235 energii. Pytanie na który poziom musisz wybudować elektrownie…
-
Cytat od jibrill: „800 Pełzaczy + ok. 2100 Ss (część na pokrycie zapotrzebowania kopalni) + 350 DT ” A po co Ci aż 2100 Ss ? Wystarczy zburzyć elektrownie słoneczne wybudować fuzyjne ma minimum 21 lvl i badanie energetyki podnieść na minimum 19 a najlepiej 21 lvl i z 2100 Ss możesz mieć zero albo góra 600 zależy od poziomów kopalń i poziomu energetyka.