Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-113 z 113.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Automatyczne zabieranie surowców

Pan Krecik - - Gra

Pomysł ciekawy tylko mam 3 pytania : 1. Chce z planety A przesłać surke na planetę B. Fizycznie jestem na planecie A wchodzę w galaktyke i klikam "zabierz surowce" i co dalej się dzieje? Bo w przypadku recków to wybierasz PZta który Cie interesuje i leci i wraca do planety z której została wypuszczona. A jakby to miało wyglądać tutaj? 2. Ta sama sytuacja z planety A surka ma być na planecie B. Tym razem fizycznie jestem na planecie B. Wchodzę w galaktyke wybieram planetę A i klikam "zabierz suro…

• Graty Misiek zgwałc... Pfu obrończyni SzO P.s - kolorystyka STejka bije po oczach

• O matko Gonzo co za strata... Nie przejmuj się odbudujemy Cie mam nadzieję że podniesiesz się po tym i wstaniesz silniejszy Trelkowi graty i przetopu na latajki by TR mogło zrobić większe ST na Tobie

• No teraz to żeś mnie zaimponował W końcu coś lepszego i 5 cyfrowego Obrońcy SzO żeby było na większe ST

• Fart to byś miał jakbyś lognął przed wlotem gratki Bunny - nic tak nie cieszy jak Tajmsy w ST a tym bardziej Trelek szkoda tylko że takie ochłapy ale to tylko kwestia czasu (chyba że znowu ucieknie na długie U )

• Graty czyściocha jednak trochę słabe i czekam na coś większego bo jeszcze trochę i z TOP SOLO wypadniesz

• Witam. Na wstępie powie tylko tyle, że flociarzem nie jestem ale lubię oglądać ST, gdzie floty są naprawdę kolosalne Jak wiadomo puszczenie całej floty kosztuje niemałe ilości dexu, dlatego zastanawialem się nad wprowadzeniem badania: "SmogKiller" - wynalazek ma redukować emisję spalin, zmniejszać zużycie paliwa i wpływać na zwiększenie momentu obrotowego silnika, czyli jego odczuwalną moc. Innowacyjność urządzenia polega na tym, że do komory spalania w silnikach różnego rodzaju dodaje ono wodę,…

• Klasycznie gdyby nie Lechu to Gonzo sam by nie zrobił więcej niż 3k% Zawsze ktoś mu musi dać cynk Gratki i szo zwalcowanemu

• Pięknie Leszku jak zwykle w formie już się bałem że sobie odpuściłeś ale tym ST mnie uspokoiłeś puchnij bo jeszcze parę Tajmsow Wam zostało do Obrońcy szo

• Dalej byłoby to niemiarodajne. Skoro 7 tygodni możesz skrócić 2x po 108 i tydzień 2x po 108 to skorcenie czasu byłoby wyjątkowo tanie albo nieopłacalnie drogie. Pytanie ile chciałbyś aby kosztowało skrócenie o jeden dzień, bo licząc wg itemów to na chwilę obecną 108k za połowę czasu to świetna cena

• Systematycznie spadać? Czyli że jak badanie trwa 1 dzień to 2x po 108 a jak badanie będzie trwało 7 tygodni to np. 2x po 50? zależy Ci na szybszej budowie to kupujesz anty nie zależy Ci na czasie to czekasz. Co do pierwszego co by to miało zmienić albo jakby to miało wpłynąć na grę bo nie ogarniam.

• Ta konfiguracja pasuje na każdej planecie. Sam wybudowałem fuzyjna na 1 pozycji bo jeśli wydobywasz 80k dexu na godzinę a koszt prowadzenia fuzji wyniesie około 10k dexu to myślę że nie jest to jakaś wielka strata jeśli jesteś łakomym kąskiem dla satelit. Fuzja po prostu daje nam dużo energii czego nie jesteś w stanie uzyskać za pomocą elektrowni słonecznej. Dla przykładu : 19 poziom badania energetyki i fuzja na 22 lvl daje nam 17235 energii. Pytanie na który poziom musisz wybudować elektrownie…

• Cytat od jibrill: „800 Pełzaczy + ok. 2100 Ss (część na pokrycie zapotrzebowania kopalni) + 350 DT ” A po co Ci aż 2100 Ss ? Wystarczy zburzyć elektrownie słoneczne wybudować fuzyjne ma minimum 21 lvl i badanie energetyki podnieść na minimum 19 a najlepiej 21 lvl i z 2100 Ss możesz mieć zero albo góra 600 zależy od poziomów kopalń i poziomu energetyka.