Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to max 768 pelzaczy ja wywalałem nadwyżkę w rynek to przynajmniej mi się zwróciło ale patrząc na niektórych jak gość o nicku : Asguard licytuje 68kk surki za dex 40% a kopalnie ma na poziomie 30lvl i tłumaczysz typowi że więcej wydał niż na tym zarobi ale chłopina się cieszy że licytacje wygrała więc w tym przypadku nic mnie kompletnie nie zdziwi
-
Badania i laboratoria
Pan Krecik - - Gra
PostDługo grasz? Bo czytając Twoje wypociny oczy bolą. Jeśli miałbym możliwość przetransportować surke poprzez badanie to byłby to czysty idiotyzm. Nie trzymałbym floty, więc nie martwiłbym się o ewentualny złom - zero stresu dla mnie, a dla flociarzy wielki minus bo nie mieliby po co latać. Dex który musiałbym wydać na transport surki trzymałbym na kolejne badanie do zesrania albo sprzedawał przez rynek, bo po co budować MT i DT by się z kimś wymienić... Jedyne co bym robił to zostawił sobie jedno …
-
Badania i laboratoria
Pan Krecik - - Gra
PostNo oczywiście i co jeszcze? Może jeszcze transport surki przez telepka? może jeszcze raz dziennie przypadkowy transport surki na planetę że niby "Obca flota transportowa doznała awarii i rozbiła się na Twojej planecie. Mieszkańcy zebrali 15kk metalu 30kk krychy i 5kk dexu" Wszystko byście chcieli dostać na tacy. Zero inwencji i zaangażowania tylko patrzeć jak cyferki rosną i nic więcej Cytat od Setharet: „Możliwość rozwoju laboratoriów w trakcie dokonywania badań. Podobnie jak zrobienie badań na…
-
Witam. Próbowałem dziś na telefonie przerzucić flotę z moona A na moona C i niestety bezskutecznie. Kiedy wchodzę w teleport wyskakuje mi nowe okienko gdzie wybiera mi docelowo pierwszy dostępny księżyc z listy, a gdy rozwinę listę i wybieram od drugiego w dół to automatycznie mi zamyka okienko i ponownie muszę wejść w teleport i sytuacja się zapętla...
-
Badania i laboratoria
Pan Krecik - - Gra
PostCytat od Setharet: „Im więcej laboratoriów połączonych w sieć, tym mniej surki schowasz, bo tych badań nie włączysz na każdej planecie. Te najdroższe i tak obecnie służą właśnie do chomikowania w razie ataku. Widzę to tak Gracz mający np. 9 planet ma połączonych w sieć 6 laboratoriów ( bo mu zależy na szybkości badań ), więc do chowania surki zostaje raptem 4 badania ( na 6 połączonych + 3 niepodłączone ). ” Ile by tu schować surki w 4 badaniach hmmm... Gram 1,5 roku i ile ja mógłbym schować sur…
-
Badania i laboratoria
Pan Krecik - - Gra
PostKilka dni? chyba miesięcy pomysł i dobry ale niestety nie do wprowadzenia, bo wtedy większość kitrałaby sos w badaniach co ułatwiłoby górnikom robotę i nawet statki by im nie były potrzebne
-
Gratuluję starcia a Owcy SzO - znając życie to przy jego eko jeden dzień i ma to samo co stracił
-
Gratki @Bunny w końcu coś większego już się martwiłem że wylecisz z TOP ST ale udało się i wróciłeś Widzę @abecaduo dotankowałeś pięknie będzie czym handlować za dexik a i na latajki wystarczy Synowi Marnotrawnemu @ZDOBYWCA1 życze BSzO i mniej bo jak wiadomo TR nie śpi - TR czuwa