Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Scamander: „ Cytat od abecaduo: „Szansa na powstanie księżyca 20%. Złom zebrany przez nas. Wyjatkowo, caly :D. ” przez nas to znaczy przez kogo?Bo po starciu wnioskuję, że przez YeahBunnego. ” Nawet jeśli zebrał cały złom to jakby nie patrzeć był obrońcą w starciu To tak jakbyś Ty po starciu z Bunnym nie mógł zebrać złomu bo się broniłeś bezsens totalny by to był
-
A z małopolskiego to tu nikogo nie ma? Też bym się z Wami napił
-
@abecaduo takie sobie 3/10 Procent zacny Wam wyszedł i na pewno przez dobre kilka lat nikt Wam go nie odbierze Miło się z Wami handlowało i oglądało Wasze STejki teraz nic tylko przetapiac na GSy i latać po bunkrach Aaaa zapomniałbym agresorom i obrońcom BSzO xD P. S. - jak długo mielilo starcie?
-
Widziałem wczoraj ten spadak o 3 xD Piękny procent i zysk nie to co moje wypociny Mogliście pisać chętnie bym się dołączył xD
-
Klasycznie Topka na Ekspach, więc Górnik Krecik ponownie musiał wyjść z norki i przypomnieć innym do czego służą statki xD Wczoraj mi uciekł ale widziałem że się podniósł z planety bo moonki nawet się nie zapaliły Tutaj podziękowania dla Jarzyny który sprawdził mi fale i wystawił na odstrzał 5 życzeń dla mnie xD Pozdrawiam Zakonnice i Zakonników Dla chwały Zakonu Dnia 28-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan Krecik [ZAKON] __________________________________________…
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie Zawsze marzyło mi się aby zaistnieć na ST i w sumie mi się udało już zeszłego roku kiedy to mnie @Bunny przeorał xD Niestety pozostał niesmak że nick na prawej stronie beaten.gif Niestety prawdziwi flociarze wolą latać na ekspy niż skanować całą gale dlatego jako górnik postanowiłem że i ja spróbuję swoich sił dlatego odstawiłem domki na bok na stukałem w trzy dni parę statków i ruszyłem w galaktyka. Pozdrawiam Zakonników i Zakonnice Cześć i chwała Zakonowi Dni…
-
Witam. Latasz na ekspy? Czy może jesteś generałem? Stocznie zapchane a z godzin zrobiły się dni a nawet tygodnie? A może nieszczęśliwie wpadłeś w czarną dziurę i siedzisz zmartwiony, że znowu lekkie opóźnienie bo trzeba stocznie postawić na nogi? Jeśli odpowiedziales na któreś pytanie "tak" to ta oferta jest właśnie dla Ciebie Jeśli potrzebujesz LMow a może czegoś innego to napisz ja zapcham stocznie specjalnie dla Ciebie jednak musisz się liczyć że Twój zaoszczędzony czas to moja zapchana stocz…
-
To wy się kłóćcie dalej a ja skorzystam On 21-08-2020 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Pan Krecik [ZAKON] ________________________________________________ Cruiser 362 Small Cargo 5.000 _________________________________________ Defender maximus-oddam-priv [Zubr] ________________________________________________ Small Cargo 1.000 Solar Satellite 700 Crawler 880 Light Laser 100 _________________________________________ After the battle ... Attacker Pan Krecik [ZAKON] __________…
-
Cytat od Muniek: „tak jak wskazuje nazwa tematu jak i mój pierwszy post - pytam o info flota vs obrona. Nigdzie nie pytałem o rakietowanie ” A rakiety międzyplanetarne to nie flota? jeżeli coś niszczy obronę to wydaje mi się że to jednak flota ale widocznie żyłem w błędzie to żeby jaśniej Ci nakreślić podam Ci w pkt co masz zrobić : - Wchodzisz do "stocznia" - Wybierasz jakikolwiek statek jaki Cię interesuje np. Lekki Myśliwiec w skrócie ludzie piszą LM ale możesz nie wiedzieć, więc Cię informuj…
-
Licytator 2.0
Pan Krecik - - Gra
PostJa tępię takie zachowania i przebijam w milionach. Tak samo jak idzie oferta po tysiącu a nagle typ wyskakuje 1kk... Przypuszczam że to się nigdy nie zmieni
-
Im wyższy poziom opancerzenia tym wyższa obrona im wyższy poziom tym więcej rakiet międzyplanetarnych musi wysłać przeciwnik by zniszczyć obrone itp. itd. ja nie zauważyłem żeby algorytm nie działał. Zawsze wrzucam API do trasha i wyświetla mi odpowiednią ilość rakiet w ostateczności myli się +/- 5 rakiet, dlatego stwierdzam że w tej perspektywie wszystko gra