Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
% się zgadza, zysk też jest, więc wrzucam Pozdrowionka dla Zakonnic i Zakonników Dnia 28-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan Krecik [ZAKON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Niszczyciel 200 Reaper 261 _________________________________________ Obrońca Consul Vela [Smoky] ________________________________________________ Mały transporter 1.803 Duży transporter 4.051 Lekki myśliwiec 1.538 Ciężki myśliwiec 633 Krążownik 163 Okr…
-
Na Fenku wieje nudą, więc pora się trochę porozbijać o bunkry Pozdrowienia dla Zakonnic i Zakonników Dnia 24-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan Krecik [ZAKON] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.407.422 Krążownik 2.497 Niszczyciel 200 Reaper 261 _________________________________________ Obrońca julian ________________________________________________ Mały transporter 1.236 Duży transporter 4.017 Lekki myśliwiec 343 Ciężki myśliwiec …
-
Cytat od 7ucky: „ciekawe kto tu po satkach lata ktoś kto leci na 5k satek i 3k Mt bez zysku to jest dopiero jest cienias ” Wystarczyło przeczytać opis to byś zrozumiał To jest rewanż za lot sprzed roku gdzie gość poleciał mi na 3k satek i 200 DT by zarobić 8kk surki Mi nie zależało na zysku a na odbiciu piłeczki, a żeby bardziej dać o sobie znać to zrobiłem to 3x aby dobrze to sobie zapamiętał
-
Cytat od Uudelleen: „Krecik a co z ludźmi którzy np. nosili się z zamiarem zmiany klasy od dłuższego czasu bo się jakoś wahali koledzy namawiali ale oni nie bardzo chcieli i w końcu mówią ok kupuje Anty płace 100zł zmieniam klase. I tu nagle zonk na następny dzień wchodzi info o nerfie i teraz te osoby są 100zł w plecy. ” Czyli w realnym życiu zainwestowałem pieniądze na giełdzie ale okazało się że miało być pięknie a utopiłem wszystkie oszczędności to teraz mają mi oddać bo podjąłem złą decyzję…
-
@Starrk a czego Ty byś oczekiwał? Bo ja słysząc takie zrzędzenie wyobrażam sobie jak Lance Armstrong jedzie na dopingu zdobywając tytuły i nagle wszyscy się o tym dowiadują i zabierają mu medale. A on wychodzi i mówi "ej ale przecież każdy mógł jechać na dopingu mieliście wybór. Wolałeś przez 9 miesięcy dzielnie dochodzić do formy jako zbieracz/generał to masz pecha, trzeba było wybrać odkrywcę. To ja teraz będę uczciwie jeździł ale macie jeździć na moich warunkach bo Wasze są be i ja teraz nie …
-
Najlepiej to żeby wszystko było darmowe Dokonałeś wyboru i byłeś zadowolony ale nagle ciach chcą uciąć klasę by była na równi z pozostałymi i nagle blee nieładnie oddawać mi to tamto siamto bo mnie się należy xD ja nie mogę być stratny (co z tego że w ostatnie pół roku podskoczył 300 miejsc w górę bez żadnego skilla) mi się należy i teraz ja chce mieć za darmo wybór klasy bo mi się teraz nie podoba i foch i lepiej dajcie mnie to za darmo bo antymaterii nie kupię to lepiej uważajta a zresztą i ta…
-
Czy da się coś z tym zrobić żeby te reklamy nie były takie hmmm... Wielkie? zapodaj.net/e52db15ac1a2a.jpg.html Rozumiem że czasem mnie wywali z gry jak np o 3 w nocy czy tam 12 w południe ale czasami wrzucając statki do stoczni wywali mnie z 3-4 razy. Z tym to pal to licho, bo zaloguje się i wracam do stoczni. Niestety zdarzyło mi się już z 2 razy że wywala mnie z gry podczas licytacji da się coś z tym zrobić czy to problem z 3 sekundowym przetworzeniem strony?
-
Cytat od Arti85: „To odkrywcy też bonus z klasy do antymaterii wyłączono? ” Oczywiście. Wszystkim to znaczy wszystkim. Kto się nachapał ten ma, a kto nie chapał ten nie ma nic nie trwa wiecznie. GF dało Ci prezent z którego mogłeś korzystać ale ludzie byli zbyt pazerni więc trzeba było uciąć rękę która tylko karmiła a nie dostawała nic z powrotem
-
Zapraszam do lektury : Jest 18 wrzesień 2019 godzina 19.25 na świat przychodzi moje drugie szczęście - córeczka. W domu czeka mały 2,5 letni synuś, a więc delikatny rollercoaster dom szpital obowiązki domowe i ogólny zawrót głowy. 22 wrzesień odbieram moje dwie kobietki ze szpitala i wracamy w 4-paku do domu. Tego dnia nic się nie liczyło oprócz nich. Popołudniu wchodzę na ogejma zrobić zwozke surki i puścić domki. Ku mojemu zdziwieniu masa skanów i w tym jeden atak. Atakierem był dzisiejszy obr…
-
Dopalacz - Prędkości Flot
Pan Krecik - - Gra
PostCo do pomysłu to szkoda że takiego czegoś nie dali gdy wprowadzili klasy. Wyobraźcie sobie wszystkich odkrywców którzy latają na 16 co minute czarna dziura? Pff skrócę czas jeszcze ze 100 razy i jeszcze wyjdę na spory plus wydaje mi się że ludzie prędzej w tą stronę by próbowali niż atakować kogoś innego, bo jakby nie patrzeć istnieje możliwość że gracz lognie przed wlotem i jeszcze zrobi Ci kontrę bo też będzie miał dopałki
-
Witam. Sytuacja wygląda następująco : Wybieram pierwszą planetę, wybieram stocznie, wrzucam statki do budowy, druga planeta, statki, trzecia planeta itd. Dochodzę najczęściej do 11 góra 12-tej i podczas wrzucania statków pomimo tego iż mam surke wyświetla mi się błąd braku wystarczającej ilości surowca. Wpisuje ponownie i dalej nic. Problem znika po ponownym włączeniu stoczni lub odświeżeniu strony. Drugi problem jest taki że podczas identycznej sytuacji potrafi mnie wywalić ze strony od 1 do 3 …
-
Cytat od Antharas: „Gram na uni x1 różnica między Mt a pionkami na dalszym dystansie jest taka że można sobie życie poukładać na nowo ” No dobra, jeśli chodzi o czas to tak ale druga strona medalu to dex im dalej tym drożej. U mnie techy prędkości 18/17/15 Technologia nadprzestrzenna na 15 Prędkość/Ładowność/Dex - MT 54k/10k/10 Prędkość/Ładowność/Dex - Pionek 66k/17,5k/150 Wniosek : Pionek jest 22% szybszy i ładowność ma 75% wyższą od MT ale ważny szczegół to koszt wysłania 1 pionka jest równa 1…
-
Cytat od Uudelleen: „Wg. regulaminu podziału surki z ACS tak ” Jak brał udział w ACSie jak był obrońcą starcia ? a chłopaki go tylko bronili