Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 560.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Skoro już ktoś mnie przywołuje, to się wypowiem: 1. gratki zysku, SZO dla obroncy. 2. @yoda_u20 skoro zarzucasz komuś, że się pushował na moim koncie - to może racz także wspomnieć, że ty także się pushowałeś. I że nawet godziłeś się na ryzyko bana, tak ci zależało na nieoddawaniu zasobów. Każde robienie moona to także push i na dobrze pilnowanym uni - ban ... Ale jak to Polak - innym wypomina, na siebie nie patrzy. 3. Co do White Widow - ja już ci napisałem dawno - napisałem ci jasno, dlaczego …

• Cytat od Gierus: „Graty Yoda, przypilnowane trafione., ... cokolwiek, zanim napiszesz cokolwiek zastanów się 10 razy, bo parodią jest słuchać Twoich mądrości o niczym, wielki lizusie GOopów :P., ... twoje słowa i wyroki są bardzo wiarygodne, bo masz klika`set postów na forum . ” Napisał człowiek, który jedyne co potrafi to kupno kont, potem przerzucanie flot przez rynek, łącznie z farmieniem swojego byłego konta I potem zdziwiony, że za to się bana dostaje I tak - wiarygodność konta z zerem post…

• Panowie, nie róbcie z ogame większej parodii niż już jest konto założone dziś, zero postów - piszące, że starcie uczciwe, bo on tam grał. I on gwarantuje swoją opinią, że starcie uczciwe większej parodii nie widziałem od marca. Ja wcale nie piszę, że starcie nieuczciwe - tylko Trynkiewicz gwarantujący swoim słowem, że będzie już grzeczny, jest o wiele bardziej wiarygodny niż te dwa posty lepiej było nic nie pisać ...

• Pierwszy ... i zarazem mój ostatni post na jakiś czas. Czekałem na ten temat - z prostej ciekawości - ile wyjdzie z mojej floty. Widzę, że trochę dorobiono floty, bez tego by było więcej zasobów Nie wypowiadam się co i jak ze starciem, pewnie i tak będzie z tego niezły bigos. Yodzie dobrego wykorzystania zysku, obrońcy odbudowy, o ile będzie. Pewnie będzie tylko odebranie doku i wieczny urlop, więc powodzenia poza ogame / na innym koncie. Pozdrowienia dla całego uni - mocno popsutego od prawie p…

• Cytat od Mirmir: „Cytat od cokolwiek: „Plus drugi błąd - czyli głupia polityka informacyjna, zarówno GF, jak i polskiego CoMa. Zamiast informować graczy o przyszłych zmianach wszystko traktują jak tajemnicę narodową - a potem dziwią się, że gracze są niezadowoleni nagłymi zmianami. Nie tędy droga ... ” Co racja to racja ,dodałbym jeszcze całkowity brak kontaktu , jakiegoś łącznika między graczami a GF, kogoś kto odpowiadałby na problemy większej grupy graczy i przedstawiał je GF. ” Przecież to j…

• Nowych graczy nie ma i nie będzie. Jak ktoś nowy się pojawia to szybko zostaje spacyfikowany i dostaje złoma. A niewiele osób ma na tyle zacięcia, aby po złomach się odbudować, zdobyć więcej wiedzy i grać dalej. Czasem spróbują, dostaną drugiego złoma i koniec gry. GF więc dobrze robi - trzeba wykorzystać sentyment pozostałych (tych stałych) graczy - niech płacą ile się da. To co robi źle to błędy gry - ale to wynika z klepania kodu przez stażystów po socjologii i oszczędzaniu na testach. Plus d…

• Cytat od prepare ur anus: „a UF będzie wyglądało tak, że top200-300 graczy world będzie miało otwartą furtkę do przejścia na większość uni, chyba, że topka rzuci się na jedno uni i tym samym podniesie granicę punktową do skakania po dowolnym uni ” Podniesie czy obniży? Zakładając, że top200 graczy przenosi się magicznie na jedno uni - to dla pozostałych utrzymywany jest limit top20 unis - więc granica obecności w top20 unis spada. A więc już np gracz 500kk pktów się mieści w top20 - a obecnie ok…

• Cytat od Forumowy As: „Cytat od cokolwiek: „Cytat od Apofis: „Tak faktycznie temat jest ale raportów brak to to faktycznie są ta jasne raporty z piratów bez raportów hehe ” A jaki sens ma wrzucanie raportów? Przecież wystarczy obserwować przez kilka godzin i po złomie z piratów wiesz czym gość lata i jaki ma zysk. Choć wrzucanie raportów z piratów na drabinie chwały jest i tak szczebel wyżej niż wrzucanie ST na swoich pushówkach - więc dobrze, że temat jest.. ” Sprawiasz wrażenie gracza, który z…

• Cytat od Apofis: „Tak faktycznie temat jest ale raportów brak to to faktycznie są ta jasne raporty z piratów bez raportów hehe ” A jaki sens ma wrzucanie raportów? Przecież wystarczy obserwować przez kilka godzin i po złomie z piratów wiesz czym gość lata i jaki ma zysk. Choć wrzucanie raportów z piratów na drabinie chwały jest i tak szczebel wyżej niż wrzucanie ST na swoich pushówkach - więc dobrze, że temat jest. Na nowych uni było trochę raportów wrzucanych dla beki - popatrz, można się uśmie…

• Cytat od Void: „Teraz obok Starć Tytanów będą Starcia Piratów ” Przecież już sa. Nie widziałeś? Widzisz @Ruda, tworzysz tematy specjalnie, a tu nawet nie szanują twojej pracy

• Cytat od Damaon: „Cytat od cokolwiek: „bo metalu każdy ma miliardy i jest on niewymienialny ” Zdziwiłbyś się jakie cuda można wyprawiać metalem łącząc złomiarza z handlarzem ” Jak napisałem - GDYBY nie włączyli handlarza... Więc bez handlarza każdy miał miliardy metalu, z którym nie ma co robić. Opancerzenie blokuje sensowniejsze badania. Wr - blokuje stocznię. A handlować nikt nie chce. Takie to było usprawnienie uni przez wyłączenie handlarza Mając handlarza równowaga zasobów zostaje przywróco…

• @Pan Krecik Jeżeli na uni jest handlarz to fajnie. Ale gdyby nie wbili handlarza - to każde uni miałoby dokładnie to samo co każde nowe - czyli używanie jedynie dwóch zasobów do handlu - krychy i deu - bo metalu każdy ma miliardy i jest on niewymienialny. Dlatego już pisałem - w 7.5 dzieją się trzy rzeczy - ubicie piratów, pojemność recków dla generała i przywrócenie handlarza (nawet jak to jest poza 7.5). Reszta zmian to jedynie kosmetyka, nic nie znacząca. PS. Ale jak ktoś znajdzie powód, dla …

• Cytat od Devuriel: „a może by tak do tego teraz zbieracza z którym GF trochę przesadziło i robiąc go aktualnie najsilniejszą klasą dodając aż 10% do eko kosztem 50k energii zmienić bonusy które dostaje? bo np. oferty +2 i niższe opłaty rynkowe chyba na nic są już potrzebne jeśli rynek jest wyłączony (wszędzie??) i żeby nie zrobić z niego drugiego odkrywcy już to zmienić np. na dodatkowe 2 poziomy technologii plazmowej (generał ma np. techy wszystkie +2) i powiedzmy stały bonus +1 do astrofizyki …

• Cytat od Smell my Farts: „Cytat od cokolwiek: „Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety. ” ty masz chyba coś z głowa, skoro inni kradną to ja tez mam kraść...wali mnie co inni robią jak to robią z kim za ile i po ile... nikt mi nie będzie wmawiał ze jestem frajerem, bo nie robię tego co oni i gram po swojemu... ” Ja tylko opisuje podejście jakie jest w grze. Sorry, ale każdy rozsądny widzi, że ucz…

• Przeciez to jest identycznie jak z klonowaniem floty w stoczni - kto nie klonował ten frajer. I kto nie lata na piratów ten frajer. Niestety.

• @Koziolek Matolek Mam nadzieje ze umiesciles ten screen w tickecie PS. Popatrzcie jeszcze jaki skur.... chciał kogoś innego w bana wrzucic (być może nawet mnie ) na 4 gali - bo gulash jest tak glupi, że nawet pewnie nie wiedział, że w statystykach ładnie widać kto go trafił. A najlepsze, że gość wróci na następnym uni i jeszcze będzie rżnął kozaka, że przecież on nigdy złoma nie dostał, więc jest najlepszy ... a co uni wytrzymuje max 3 dni ..

• Cytat od Uudelleen: „Cytat od cokolwiek: „Jesteś pewien tych liczb? Bo moim zdaniem są mocno optymistyczne. I z tego co pamiętam to akurat Ojczyznosław pisał o 2 lotach na piratów na zwrot deu (i taka wartość jest i u mnie). Dodatkowo odbudowa slota po 10-11rw - to tylko dla średnich piratów tongue.png dla normalnych wychodzi raczej 17 smile.png Plus - pisanie o zysku dziennym z lotów jest złe samo w sobie. Bo jeden robi 60 exp dziennie, drugi - 110. Wiec wydatek deu czy zysk - jest ciężki do po…

• Cytat od Void: „Cytat od cokolwiek: „Na wielu uni topka nie jest zagrożona nawet w ACS. Ale jest wiele uni, gdzie ciężko zezłomować top1 flot - ale się da. I pewnie kilka nocy bez fsa i flota by padła. Do tego (o czym pewnie zapominasz) jest mega przedmiot do fuzji. Jeżeli będzie działał jak do tej pory - to popatrz na to: ” Wiesz gdzie popełniłeś błąd? Nie uwzględniłeś zamrożenia pewnych ruchów na przeniesionym koncie. Tak samo jak przenosisz planetę, masz zablokowany teleporter na 24h. Więc pr…

• Cytat od CzarnyPan: „Cytat od Uudelleen: „Kto powiedział że nie ma expy będą dalej tylko już nie będzie takich zysków ludzie napewno dalej będą latać tak jak latali, może jakiś procent graczy skończy gre ale większość zostanie. ” Na eng lub de forum pisza ze konfiguracja dt + lm będzie dalej zyskowna, z tym że bardzo słabo - ponoć 7000 eksp na zarobienie slota, aczkolwiek z moich obliczeń na próbce około 9000 eksp wynika że niestety nie - przy założeniu że dziura jest raz na 400 - choć ja mam ni…

• Na wielu uni topka nie jest zagrożona nawet w ACS. Ale jest wiele uni, gdzie ciężko zezłomować top1 flot - ale się da. I pewnie kilka nocy bez fsa i flota by padła. Do tego (o czym pewnie zapominasz) jest mega przedmiot do fuzji. Jeżeli będzie działał jak do tej pory - to popatrz na to: 1. Chcesz zezłomować np pl1 z Quantum. Na jego uni ciężko o to. 2. Skanujesz, widzisz, że w nocy flota stoi 3. Dogadujesz się z topką z Virgo / U68 / Libry (czy jeszcze jakieś duże) - oni wrzucają lotkę z tele na…