Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 144.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tak sojusz przekonał do flo. st jest złomu nie ma no cóż życie Pozdro dla soja i znajomych Dnia 03-08-2019 22:53:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DesertFox [CannaTM] ________________________________________________ Pancernik 2.014 _________________________________________ Obrońca Sisek ________________________________________________ Duży transporter 10.027 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor DesertFox [CannaTM] _____…
-
Hahahah misiek już tradycyjnie po złej stronie mocy Cóż gratulacje dla agresorów. Hollus kiedyś cię odbudujemy kolejny raz Ps. Pozdro dla akrobaty który dzielnie tropi moją flotę
-
Cytat od bagins: „odemnie pozdro dla sojuszu i lumpow z euro ” Dnia 21-07-2019 19:24:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bagins [CannaTM] ________________________________________________ Krążownik 280 Okręt wojenny 1.941 Pancernik 1.289 _________________________________________ Obrońca Chief Amaral ________________________________________________ Mały transporter 6.160 Duży transporter 2.365 Lekki myśliwiec 692 Ciężki myśliwiec 629 Krążownik 135 Okręt wojenny 240 Statek kolonizacy…
-
Odbudowa sojusznika pełną parą. Nie tylko my mamy w tym swój udział Cytat od Bagins: „wspomnij ze sie ladnie zachowal i pogratulowal a tak to nic wiecej ode mnie ” Dnia 19-07-2019 13:32:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor chillout [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca bagins [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 3.252 Duży transporter 2.702 Lekki myśliwiec 4.377…
-
Jako stały dostawca gracza mory dostąpiłem zaszczytu wrzucenia jego starcia Na pytanie co mam wpisać odpowiedział: Cytat od Mory: „tylko tyle ze wyliczone z aktywek ” Dnia 14-07-2019 20:50:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mory [CannaTM] ________________________________________________ Bombowiec 240 Pancernik 1.280 Okręt wojenny 2.645 Krążownik 4.474 Lekki myśliwiec 5.470 Ciężki myśliwiec 1 _________________________________________ Obrońca Labaki ________________________________…
-
No coz miskiek mam nadzieje ze nie bawiles sie lepiej ode mnie Zielone ludziki kiedys wpadna pomoc w odbudowie Obronca no cuz szybkiego przetopu
-
Z braku laku i bunkier przeoram, jakiś zysk jest będzie na kopalnie. Pozdro dla soja i znajomych No angel ja się podniosłem twoja kolej Dnia 01-07-2019 04:16:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DesertFox [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 10.937 Lekki myśliwiec 25.476 Ciężki myśliwiec 42 Krążownik 2.954 Okręt wojenny 1.949 Pancernik 530 _________________________________________ Obrońca Consul Pollux [GotG] __________________________________…
-
Proste zbuja zlagowało a ja miałem w bańce i ona miała dać znać co się dzieje dobra dla mnie to nie jakaś wielka strata do środy będę odbudowany Gratki dla obrońców pierwsze umoczenie które byłoby st na mnie