Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 144.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powitanie z uni pozdrawiam moje bobry i hollusa bo nie mam komu grozić Dnia 18-11-2019 17:55:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bober Naczelny [BOBER] ________________________________________________ Krążownik 45 _________________________________________ Obrońca Powidelko ________________________________________________ Mały transporter 3 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 7 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 3 Crawler 1 Wyrzutnia rakiet 26 Lekkie działo laserowe …
-
Pogratulować czujności wypada Szkoda że hawi już kończy ale bywa Przetopu życzę
-
Jak zawsze gdy akcja ja spie chyba ze ja cos organizuje . Szkoda ze beny konczy Bo zaczynalem lubic nasza zabawe A wam swistaki juz kolejnych nie moge zyczyc bo uni do reszty zmieni sie w swiat ekonomiczno botujacy A tak powaznie topcie co macie I czekam na kolejne Beny powodzenia w realu
-
No gratki wlotu jak widac nawet 7g bezpieczna nie jest. Jak widze juz przetopione Obroncy coby nudno nie bylo
-
Pozdro dla huciapa który wyskanował to pod moim nosem (ach te remonty ) Dnia 31-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DesertFox [CannaTM] ________________________________________________ Pancernik 9.587 _________________________________________ Obrońca manybebe [PFT] ________________________________________________ Mały transporter 6.259 Duży transporter 811 Lekki myśliwiec 3.519 Krążownik 951 Okręt wojenny 1.884 Recykler 556 Sonda szpiegowska 39 Niszczyciel 103 ______…
-
Kupię deuter
PostPotrzebne 150kk deuteru. Przelicznik 2,6:1,6:1 może być mniejsza ilość (od10kk), a w trakcie zbiórki będę aktualizował. Nick w grze: DesertFox
-
Starcie dedykuje Przecinakowi który dwa dni temu dał znać że taka flota stoi. Trzeba było poczekać aż ochronka się skończy Pozdro dla soja i znajomych Dnia 30-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DesertFox [CannaTM] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.733 Pancernik 9.835 _________________________________________ Obrońca Chancellor Universe ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 13 Lekki myśliwi…
-
W porównaniu do ostatnich % lub kulisów niektórych wlotów aż trochę wstyd wrzucać coś takiego Pozdro dla soja i znajomych Dnia 28-10-2019 00:31:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DesertFox [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 17.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Benencjusz [NFZ] ________________________________________________ Mały transporter 18.769 Duży transporter 15.550 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szp…
-
Wypada pogratulowac. Mialem chrapke na tego pana... Ale zalatwil mnie alibi I urlop, bywa moze surke od was odbiore Banditt pewnie zmoglo jak jeszcze wg statow sojusznika nam sprzatnales.... Powodzenia w rl pewnie, choc moze odbudujesz
-
Z mojej strony wyglądało tak że rzuciłem kilkoma skanami po północy twoje konto sprawdziłem przez ciekawość bo na 5g było +40kk dexu kilka dni wcześniej . Nie skanowałem planet jak również zapomniałem o 1-nym moonie. Akt żadnych nie było(tzn były na 4 moonach +50min). Nie pomyślałem wcześniej zeby screeny robić niż po 2 z pz . Ogólnie ja bym się nawet w to nie bawił gdyby akt nie było nigdzie i by mnie nawet nie dobudzili, tak jak to było z lotem na darkstara (pozdrawiam bagi ). Co do piątego do…
-
I jak zwykle ja 100 lat za czarnoskurymi mieszkancami afryki... Moze jakies raporty?
-
No cóż huciap postanowił dać przejechać sobie planetę dzięki czemu jak chwilę później fs wrócił, dostaliśmy szansę na to starcie. Trochę porozbijane ale odbudowa w planach. Dzięki za okazję na zrobienie dużego bum Pozdrawiam naszych cannabisów i KAPA z kalyke. Dnia 24-10-2019 10:27:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dexToxic [K O] ________________________________________________ Pancernik 48.362 _________________________________________ Obrońca PushToMe [CannaTM] ________________…
-
Bywa z przyczyn osobistych nie moglem doleciec. Bo inaczej nie wyrobilbym sie z fs. Hollusa odbudujemy chyba choc teraz nalezy mu sie karny tydzien bez pomocy Dostal tu just chyba piatego zloma teraz czekam na tego szostego w gratisie Top w eko bo przyjemnie sie ciebie goni
-
drugi raz widziałem tą flotę wczoraj się nie udało dziś już tak Pozdro dla zielonych Dnia 10-10-2019 08:29:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DesertFox [CannaTM] ________________________________________________ Pancernik 11.182 _________________________________________ Obrońca dragon [MND] ________________________________________________ Mały transporter 900 Duży transporter 1.001 Lekki myśliwiec 260 Ciężki myśliwiec 1.053 Krążownik 1.174 Okręt wojenny 1.476 Recykler 682 Sonda sz…