Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 264.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Shax: „Trafiają się jacyś mało ogarnięci jak np wczoraj ?” Tak, na przykład ja. Marcik wczoraj pomagała mi do późnych godzin, bo jestem mega mało ogarnięty. A później piliśmy kakao i oglądaliśmy dokument o żyrafach. Masz z tym jakiś problem, czekoladowy nosku? Moderator Indestructible:Banshee, chciałam tylko przypomnieć, że to jest temat marcika, i zadaje się tu pytania marcikowi, a nie Shaxowi. Wszystko fajnie, że tak ją rozrywacie między sobą, ale proszę robić to zgodnie z regulaminem…

• Nie chodzi mi o grafikę, tylko o POEZJĘĘĘ.

• Biologiczny

s.df[;-.9r=kl;^ - - Nauka

Po takim okresie, gdy niepożądany twór biologiczny się rozwinie i pojawią się prodomy sygnalizujące, następuje zazwyczaj dysfunkcjonalność lub defekt strukturalny ustroju docelowego. Podaj nazwę owego periodu.

• E, zmieniłaś już tę sygnę na Board Battleknight.pl?

• HypnOS

s.df[;-.9r=kl;^ - - Archiwum CT

Zaprawdę, zaprawdę... mama wie że ćpiesz?

• Biologiczny

Aparat Golgiego?

• Śmieszne fotosy 8D

s.df[;-.9r=kl;^ - - Humor

@post wyżej Słabe jak jednorazówka z lidla.

• HypnOS

Cześć "hypciu". Waćpan bidzie korzyścić ktemu, jażem bawaje dla krotofilii utworzym, falenie otrzymywać bydzie, i garnąć ciało wielko?

• Cytat od Rosska: „Uwierz, że ten jeden fan, o którym piszesz (bo przecież trudno się domyślić o kogo chodzi :)) Ogląda jedną bardzo fajną dziewczynę już ponad 4 lata i wcale nie musi za nią płacić ;)” To go pilnuj. Szkoda żeby taki skarb leżał w skrzyni zakopany dwa metry pod ziemią. Cytat od Chocolate: „Wiesz Banshee, ktoś gdzieś kiedyś jakoś mi powiedział, że "marcik jest bardzo inteligentna i ostra jak brzytwa". Hehe. Nieźle się skubana maskuje, nie?” Wiesz elfi, ktoś gdzieś jakoś mi kiedyś p…

• Cytat od sisko: „Dziń dybry wszystkim!” CZEŚĆ, JESTEM PIOTER I WKŁADAM SWETER, BO WIATER.

• Za dużo czasu w okolicach południa miałaś?

• Ale żeźnia.

• Biologiczny

Oddaję jakiemuś komuś.

• Biologiczny

Waran z komodą?

• Biologiczny

Bóbr, albo termit.

• HypnOS

Fajnie, żeś mi coś więcej o tym całym pilotowaniu opowiedział. Bo miałem jakieś mgliste info, a teraz się lepiej orientuję w temacie. Dość ciekawym i niecodziennym zresztą. Generalnie jak wrażenia z latania? Czujesz się wolny? Dostałeś kiedyś chmurką w mordę?

• Pomarańczowy to jest sok, albo pokój pomalowany na #ff6600. A tygrys jest rdzawo ognisto rudy. Tyle że ja miałem na myśli tego co masz w sygnie po lewej. Bo takie Tygrysy jak Ty, to chyba tylko z Himalajskiej choinki się mogą urwać. Tam jest właśnie tundra i generalnie jałowy klimat. Drugiej części Twojego posta nawet nie będę komentował.

• Nie szukaj jej czapki w pręgi, bo będzie się zlewała z pasami na jezdni i ją przejadą. ...ej, ale zara, przecież to jest myśl. Poszukaj takiej czapki.

• HypnOS

A to fakt, licencje. Są drogie. Ale powiedz mi... byłeś już na jakichś specjalnych badaniach kwalifikujących? Przecież pilotem nie można zostać ot tak sobie, że idę i mówię: "e, panowie, chcę być pilotem". Z tego co wiem, to naprawdę mało osób ma predyspozycje psychofizyczne by dostać się do akademii lotniczej.

• Cytat od marcik: „Tak wiem ...nic” Ostatnio nawet Cię zaczynałem lubić, a teraz to już nawet mnie zaczynasz pozytywnie zaskakiwać. Chyba będę musiał przestać tu zaglądać, jak czegoś z tym nie zrobisz.