Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chemiczny
s.df[;-.9r=kl;^ - - Nauka
PostNIeco bliżej, tylko że sód ma żółty kolor płomienia.
-
Chemiczny
PostNie.
-
Znani i lubiani ludzie
PostFaktycznie. Bardziej Yitzhak Rabin.
-
Chemiczny
PostPierwiastek znajdujący się w przedmiotach powszedniego użytku, potrafiący się zapalić pod wodą. Wyjątkowo reaktywny. Jego płomień ma krwawy kolor. Przy większych ilościach może urwać rączkę.
-
Historyczny
PostAdolf Fryderyk. I nie problemy żołądkowe, tylko zawału dostał. Nażarła się świnia do bólu śledzi, kapusty kiszonej, wychylił całą wazę kapuśniaku, zagryzł homarem w kawiorze i dobił się zapijając kilkunastą semlę szampanem.
-
Biologiczny
PostTest na ojcostwo. Na przykład analizę kwasu DN.
-
O jakim państwie mowa?
PostIndonezja
-
Znani i lubiani ludzie
PostYasser Arafat
-
Chemiczny
PostFullerenes.
-
kruszynka
PostCo tam u etiuda? Podobała Ci się przypałowa ranga, którą miał, ale już zmienił?
-
HypnOS
PostCytat od HypnOS: „Cytat: „Zaprawdę, zaprawdę... mama wie że ćpiesz?” Ale gdzietam xd” Słuchaj, matka ćpie że wiesz? Bardzo proszę o odpowiedź w kolorze cyjanowo limonkowy burgund. Bardzo mi ten kolor się spodobał. I w ogóle to widziałem ostatnio coś fajnego. Zobacz tę pizzerię: http://pizzeriaraj.com.pl/ Pizzy takiej dobrej to w życiu nie jadłem. Ale jeszcze ciekawszy był klimat w lokalu. Od razu mi się o Tobie przypomniało. W zakładce "Start" i "O nas" jest parę zdjęć z wnętrza restauracji...
-
Musiało Cię fatal to starcie sporo kosztować - jeśli wiesz, co mam na myśli. Trochę późno to RW zrobione, ale pewnie musiałeś uzbierać. Statków oczywiście. Pozdrawiam z plaży dusz i gratuluję wykwintnego ST.
-
Geograficzny!
PostDawaj dziuba, wrząca plazmo. Wygrałeś to: Plas2.gif
-
Mati
PostMyślałem, że stoją po kilka godzin dziennie, albo w ogóle cały czas. Albo cały czas leżą, bo stanie obciąża kręgosłup. Btw, czemu jesteś taki cwaniak?
-
Geograficzny!
PostW którym miejscu na ziemi odnotowano najwyższą temperaturę i ile ona wynosiła?
-
Mati
PostPo ile trumny stoją w Zakopanem z takiego w miarę dobrego drewna?
-
Geograficzny!
PostJeśli masz na myśli powierzchnię, to Sahara. Jeśli masz na myśli niezamieszkałe pustkowie, to Antarktyda. Jeśli masz na myśli największą pustynie z regularnym piaskiem, to Ar-Rub al-Chali.
-
Geograficzny!
PostTak, chodziło o Nekropolis. Zadajesz.
-
Zdarzenia astronomiczne
PostCytat od Toadie: „Zorza bezpośrednio nad Polską jest mało prawdopodobna, ale możliwa.” Nom. Bo jak to przecież mawiają, zorza polarna, to nie Yeti.