Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od WebberPL: „widzę, że autor na serio mówił o olewaniu tych, którzy nie wklejają, no cóż... Chociaż w sumie to np. taki top1 acs lub top1 solo nie trudno samemu zauważyć” I tak Ja zacznę aktualizować Top 1 bo są widoczne to zaraz Ci co robią Top 2 też się upomną i tak do 10 Nie przeglądam za często starć Leo ze względu na to iż sam tam nic nie wstawiam i ostatnio czas mi nie pozwala Jak już, to tylko jak się jakiś nick rzuci w oczy Napisanie PW to kilka kliknięć, dodanie posta nie więcej …
-
Kolejny raz proszę o to żeby WKLEJAĆ LINKI DO ST TUTAJ LUB DO MNIE NA PW. To na pewno Was nie kosztuje tyle co mnie szukanie i patrzenie 3x czy czasem jeszcze ktoś nie zrobił ST 0,3% większego od ostatniego starcia w rankingu, bo zapewne każdy topkujący kopiuje link i rozssyła do znajomych. Można mnie dodać do znajomych na forum żeby było prościej Na razie dostałem tylko jednego linka, starć do podklejenia miałem 5. Ale to znak że jednak się da
-
Cytat od Leonidas: „1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 211.867,52 % (średnio:5167,5 %) Suma RW solo: 20 Suma RW ACS: 21 Łącznie suma RW: 41 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings ”
-
Miejsce 14. Leonidas #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 28 #Ilość ST: 41 #Łączny % z wszystkich RW: 211.867,52 % #Średnia na 1 RW: 5167,5 % Na PW u BH brakuje tego: Soluffka; Leonidas [W.P.] vs kedah [Darkness] - 3959% + farming + zbiórka Głupio było się zgłaszać na ostatnią pozycję chociaż gdyby Mroczny zaktualizował to i tak byłbym ostatni no ale się łapie jakoś
-
1. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 209648 % (średnio:5241 %) Suma RW solo: 19 Suma RW ACS: 21 Łącznie suma RW: 40 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: ACS Top2 Uni28; ManNiaK i Leonidas i IronMan [W.P.], Vega [W.P./BioH] vs Straznik013 [Nazgul] - 28969,06% - Return of The Kings
-
Chelsea Londyn
Leonidas - - Piłka Nożna
PostTorres dalej nie strzela a Mata ładuje bramę w debiucie Szkoda tych milonów na Torresa bo jest naprawdę wielu wartościowych młodych piłkarzy grających lepiej niż on... I przede wszystkim to muszą poszukać nowego bramkarza bo Cech już też młody nie jest a Hilaro powiedzmy sobie szczerze nadaje się do rezerw
-
Arsenal Londyn
Leonidas - - Piłka Nożna
PostDla mnie jako kibica Chelsea to był szok bo nie wiem czy Arsenal jest taki słaby czy ManU jest takie dobre Trzeba poczekać na mecze ManU z Liverpoolem i Chelsea wtedy się okaże czy Arsenal zasługiwał na te 8 bramek