Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A masz minusika! Neferetka smutna Ale przetapiaj i gratki

• Neferet - Świeżynka ;>

Neferet - - Członkowie Teamu

Cytat od Toadie: „Hejo Bry! Kilka pytań z gatunku ulubione Jaki jest Twój ulubiony/ulubiona/ulubione... ...smak chipsów? Zaskoczę Octowo-solone ...pizza? Domowa ...owoc? Truskwka ...batonik? hmmm... bounty ...sok? pomarańczowy ...kolor? niech będzie że zielony XD ...pora roku? latooo! ...placek? (musiałem :D) po węgiersku! a CIASTO to sernik :D CDN? ohoho.. strach się bać ”

• Neferet - Świeżynka ;>

Neferet - - Członkowie Teamu

Cytat od kruszynka: „Witaj niewiasto! Witojcie! Gdybyś była ciasteczkowym potworem umiałabyś się dzielić ciasteczkami z innymi z ulicy Sezamkowej? Nie! Moje ciastka! Czy jeszcze jakąś postać z ulicy Sezamkowej lubisz? Tego duuuuużego żółtego ptaka Miałam kiedyś taką zabawkę :D Spotykasz na swej drodze smoka, Ogra i piankowego potwora. Mówią Ci, że aby przejść dalej musisz wykonać jedno z zadań: wejść do paszczy smoka i wyczyścić mu zębiska, pokroić tonę cebuli dla ogra i przygotować błotną kąpie…

• A to i ja się wpiszę mojej Mróweczce marudnej Rafałku gratuluję obrony! Marzył mi się steczek z floty atakującego, jednak nie dawałam rady z bunkrem Teraz tylko przetopić i może w końcu zacząć latać tak jak kiedyś? Najpierw uczyłeś mnie stawiać pierwsze kroki (dziękuję! :*) a teraz się tak rozleniwiłeś? Nieładnie! A masz !

• To ja odpowiem "Próg SOLO stosujemy gdy: [...] - zwycięzcą jest kilku połączonych agresorów przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty o największej wartości (w przeliczeniu na metal po przeliczniku 3:2) - zwycięzcą jest kilku połączonych obrońców przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty i obrony obrońcy (w przeliczeniu na metal po przeliczniku 3:2) Próg ACS stosujemy gdy: [...] - zwycięzcą jest kilku połączonych obrońców, a udostępniający planetę/księżyc: -…

• Pozazdrościłam @revoutz porannego lotu więc zaczęłam rozglądać się falą za jakimś celem. Plan był inny, ale się świecił cały czas, więc szkoda było przepalać dexu. No i natrafiłam na tego Pana Chyba nie wyszło najgorzej - chociaż troszkę gorzej niż pokazywał trashsim Dziękuję @Adam525 @Cztery @reSPECT i @1920 za towarzystwo i uspokajanie podczas lotu i dzisiaj to starcie dedykuje tylko im youtu.be/-zzP29emgpg Dnia 10-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMES…

• Miałam nie wrzucać, bo ledwo zmieściłam się w progach, aleee... coś mi u obrońcy nie pasuje. Jednak na czarownice polować nie będę. Pozdrawiam cały sojusz z Belki i Virgo @Billie the kid , @1920, @Xfaza , mojego jedynego dostawcę dexu , @new_mateuszgg, @Injector., @edol oraz Rurkę z kremem i Tyranka - dziękuję za cynk ! youtu.be/PZLycksrwGY Dnia 09-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] ________________________________________________ Krążownik 492 ___…

• Podsumowanie gotowe, tak jak wcześniej w pierwszym poście S&D Universum Quaoar Edycja 2 [21.05.2018- 21.06.2018] Chciałabym prosić, żebyście zwrócili większą uwagę na nagłówki. Spędziłam pół godziny szukając 6 raportów, bo nie sumowało mi ich w jednej z drużyn Rozumiem, że zdarzają się literówki, także zostały one poprawione i teraz wszystko się zgadza

• Kilka starć od Lamy Żeby nie spamować, wrzucam wszystko w jednym PS: ciekawe czy mu się kolorki spodobają Od 19R20 "Pozdrowienia dla Neferet @edol i Warriors" 19R20 [Warriors] vs. BeSTyjka [M-M] - 62.95% Dnia 08-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 19R20 [Warriors] ________________________________________________ Pancernik 345 _________________________________________ Obrońca BeSTyjka [M-M] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży trans…

• @revoutz lama i panikarz! Gratuluję starcia teraz tylko przetapiać tyle kryształu to na sondy!

• W końcu coś większego, co mogę spokojnie wrzucić Czyścioszek! Upss.. odebrałam fsa za obrońcę Mimo wszystko życzę SzO! @1920 mało pancerne masz te sondy Pozdrawiam cały sojusz z Belki i Virgo @Billie the kid - chyba daję radę :P, wcześniej wymienioną lamę @1920, @Xfaza , mojego jedynego dostawcę dexu , @new_mateuszgg, @Injector., @edol oraz Rurkę z kremem ! youtu.be/Q6oDd_tDROc Dnia 08-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] ____________________________…

• Dobrze, że jak wygoniłam to żadnego sojusznika mi nie złożyłeś Procencik zacny! To teraz tylko zapchać stocznie i się cieszyć z nowych latajców Byle nie wypróbowywać ich na mnie Obrońcy SzO i

• O widzisz a to ST ominęłam Miałeś mi link podesłać i co?! ehhh.. Gratki Revciu! Piękny % 13kk zysku tylko na flotę przetapiać! Trochę was podgonię i może jakiś ACS? Czy z modkami nie latasz?

• Kolejne podsumowanie będzie zrobione w piątek wieczorem albo w sobotę

• Revciu, wszystko ładnie pięknie tylko... po co ten moon? Cytat od revoutz: „Księżyc o powierzchni 8.602 km został uformowany. ” Obrońcy SzO!

• Oj Hamer już nie rozpaczaj :)) ST jest? Jest! Zabawa była? A co do strat? Mówi się trudno i złomuje się dalej Obrońcy życzyć SzO? hmm.. nie lepiej było wymyślić inne rozwiązanie dla surki z pz? No ale kto co lubi

• Próbuję się wpisać od rana i w końcu się udało! Szakul, zapraszaliśmy - nie skorzystałeś :)) więc życzę ci SzO nie tak jak na Virgo Może jeszcze pograsz Co do obrońców - pięknie wam to wyszło Teraz tylko przetapiać - na eko! Jeszcze raz gratki!

• Kfaziu! Zazdroszczę ci tych pancków Mogę ci je ukraść? Gratulacje i popieram Edola!

• Gratki Revciu! Coraz to ładniejsze % i zyski Już pewnie dawno przetopione także złomuj dalej!

• Cytat od kruszynka: „Czy nadal uważasz się za świeżynkę? Tak, bo nadal z zielonych ludzików mam najmniejszy staż :( ” Cytat od Toadie: „Hej świeżynko o/ Cześć ;* Z dużym wytęsknieniem czekasz na wakacje? Taaaaaaaaaaak! Jakieś ciekawe plany wakacyjne? W sumie to jak zawsze - żadnych. Chociaż trochę inny rodzaj pracy będzie. A może sam fakt, że będzie luźniej w pracy wystarczy, żebyś czekała na wakacje? Sam fakt, że nie będzie tych marud mnie cieszy Ręka nadal boli? Troche tak ;/ Chciałabyś mieć t…