Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hammer nie przesadzaj, jeszcze jest co złomować Panowie, gratulowałam już, ale pogratuluję jeszcze raz Zysk przyjemny, aleee... Saren z piosenką was przyćmił. Sorry memory!
-
troszkę do ST brakło, więc pochwalę się tutaj Neferet [JANUSZE] vs. Czesio - 1096.55% Dnia 20-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Czesio ________________________________________________ Duży transporter 6.000 Krążownik 10 Okręt wojenny 1.100 Recykler 300 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 10 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 10 _________________…
-
Cytat od kasai: „[...] Po bitwie czas na zamieszczenie raportu to 72h. Po upływie tego czasu takie RW, jeśli pojawi się na forum, może zostać od razu usunięte lub zamknięte przez moderatora. ” Temat zostaje zamknięty ze względu na wyżej wymieniony punkt regulaminu. Proszę pamiętać o tym na przyszłość.
-
Trochę kijowe ST ale wrzucę, bo jednak mieści się w progu. Debunkracja w toku. Było jeszcze jedno starcie, miał być ładniejszy zysk - 12kk ale przedobrzyłam z OW i ubiłam jedynie sondy i satki wychodząc na minus 644k Odliczając spalanie na oba loty zysk zmniejszył się do 7kk - jednak ważne że na plus Pozdrawiam @zurekiv youtu.be/T2sO8gK2IKk Dnia 18-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1…
-
Bum cyk cyk cyk Zwykły BFSik Pozdrawiam @revoutz youtu.be/dGR65RWwzg8 Dnia 16-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.000 Okręt wojenny 2.003 Pancernik 500 Krążownik 1.002 _________________________________________ Obrońca Cotton-Eyed Joe ________________________________________________ Mały transporter 879 Duży transporter 104 Lekki myśliwiec 4.593 Ciężki myśliwiec 1.329 Krążownik 803 Ok…
-
Toadie
PostCytat od Ruda: „Gdyby okazało się, że za zabójstwami w Toussaint stoi Shani, nadal uwielbiałbyś tą postać? Jakie zakończenie wtedy byś wybrał? ” Tak się nie bawimy! Było co innego
-
Już chciał mnie przebić, no! Nie ładnie, bardzo nie ładnie Nie chce długo mi się dać nacieszyć moim TOP1 ACS Gdzie tak na prawdę nawet nie pogratulował Ogólnie to troche przykro, ale cóż taka gra. Mam nadzieję, że 007 szybko się odbuduje. Gratki Panowie!