Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Widzę oznaczenie przy takim starciu i myślę sobie "ooo.. będą w końcu jakieś pozdrowienia od Najta" ale nie ;x Nie zasłużyłam chyba To nie gratuluję Tobie @Billie the kid - pogratuluję pozostałym agresorom Cesarzowi SzO o ile będzie
-
Pomimo tego, że niektóre fragmenty waszych postów były na temat, to jednak zmuszona byłam je skoszować. Jeśli macie jakieś wątpliwości do jakiegokolwiek starcia - zalecam napisanie ticketu poprzez system support. Wypominanie innym "to był push, a stracie sprzed hohoho też było pushem" oraz wymienianie takich osób z nicku jest niezgodne z regulaminem forum.
-
Zacznę od tego, że Xfazie życzę szybkiej odbudowy! Kto jak nie ty błyskawicznie się pozbiera? Czas na pośmianie się troszkę z czwóreczki Żartowałam, nie będę się nabijać, tylko następnym razem sprawdź Hamson, Ciebie ostatnio trzeba za rączkę prowadzić żebyś coś polatał Gratulacje Panowie, szkoda że na Xfazie
-
Cytat od Mihusz: „Star Wars czy Star Trek? Chyba musimy zobaczyć te filmy razem, bo nie oglądałam :< BSG czy SG? Po dowiedzeniu się co to za szyfry, odpowiem tak jak wyżej Ale podobno SG lepsze - tak mówią :P Co byś wolała: umówić się z kłapouchym, czy naśladować kuzyki pony w parku? Umówić się z kłapouszkiem ^^ Co gorsze: Ciepłe piwo, czy zimne frytki? To pierwsze Gotowanie: z kaszą czy makaronem? Z makaronem Styl życia: TVP czy TVN? emmm... Comedy Central Hobby: Chomik czy świnka? Chomik Techn…
-
Rzadko kiedy wpisuję się z gratulacjami w swoich rewirach, jednak tutaj zrobię wyjątek Zacznę od tego, że nie najlepiej mi wychodzą posty gratulacyjne - tak więc od razu przepraszam. Podziwiam za chęci zrobienia tylu ST i to na tak wolnym uniwersum (grając na flota x5, x6 i x4 to na prawdę jest dla mnie strasznie wolne :P). Czasami coś tam latam, ale nie mam aż takiego zapału jak autor tematu Myślę, że mogłabym się wiele nauczyć grając z wami WSZYSTKIMI na tym uniwersum Kończąc moje przynudzanie…
-
"Nef: Hammer! Hammer! Lecimy? Bo mi brakuje troche mocy i recków Hammer: Ja go składam solo panckami i ow" No i poleciał Nawet sondy nie dał dołożyć Jeśli mnie pamięć nie myli to wczoraj też kolega stał. Zanim ogarnęłam rozwalone po moonach statki to już się świecił Ważne że w soju! Cytat od VIGO: „nefcia normalnie nie wierze xd twoj cynk byl dobry ! ” Ja też nie wierzę Tyle cynków poszło i na wszystkie na darmo przepalałeś dex, a tutaj proszę
-
Toadie
PostPrawie kończąc Wiedzmina 3 wpadły mi do głowy pytania Jak dobrze wiesz, z niektórych bandytów leciały cebule. - Zbierałeś je? - Odważyłeś (odważyłbyś) się je zjeść? (wersja z odważyłbyś jest w przypadki gdybyś ich w ogóle nie zbierał) - Zbierałeś inne przedmioty z bandyty, który miał przy sobie cebule czy raczej bałeś się że przesiąkły jej zapachem? /me cmok Toadie
-
Autora proszę o poprawienie tytułu. W raporcie widnieje inny nick niż podany w tytule. Możecie dodać wcześniejszy nick (tak się domyślam) po tym który jest widoczny w raporcie np Do Oddania [PZT] aka VaaNe jednak musi znaleźć się ten widniejący jako obrońca.
-
Toadie
PostTo teraz ja Boisz się? Dlaczego akurat Syberia? My chcemy na Karaiby Ile byś wytrzymał ze mną i @kruszynka na bezludnej wyspie? Masz do wyboru 3 rzeczy do jedzenia: potrawę z cebulą (zaznaczam, że nie da się jej nijak z tej potrawy wyciągnąć ), arbuza albo galaretę (nie galaretkę, galaretę z np kurczakiem!). Wolałbyś chodzić głodny czy przełamałbyś się i coś zjadł? Jakbyś się przełamał, to co byś zjadł? Często chcesz coś powiedzieć, ale boisz się urazić drugą osobę? Masz czasami ochotę złamać re…