Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Deeki [WINTER] vs. Poganin22 [NoM] ~ 22433.24%, Deeki [WINTER] vs. ZOMO [knury] ~ 8431.25%
Neferet - - Starcia Libra
PostTemat przeczyszczony. Niektóre posty w całości trafiły do kosza, bo z całej wypowiedzi po ciachnięciu zostałoby tylko "gratki starcia".
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Neferet [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. mareczekz20 [SITH] ~ 6407.64%
Neferet - - Starcia Leda
PostEj ja już pomogłam moimi latajkami ja je tam widzę w tym rw! wypraszam sobie Gratki wlotu a obrońcy SzO, chociaż nie trzeba moim zdaniem Raz raz i się odbuduje prawda?
-
Panie Mateuszu Pan to jednak uzależniony jest od tej gry Ty dobrze wiesz o czym mówię Gratki i złomuj, tylko tym razem pograj dłużej
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. Leia [SITH] & Xbox [SITH] & lord sith [SITH] & Oddam [SITH] ~ 519 499.95%
Neferet - - Starcia Leda
PostSpytałeś o recki, ale o flocie nie pomyślałeś Nawet sondy nie dodałam mimo wszystko byłam z wami cały czas! Wpis Lodzika pozamiatał więc ja tylko pogratuluję wam akcji, bo ja tutaj prawie nic nie zrobiłam. Przetapiajcie! Z wami mogę się rozbijać, mam nadzieję, że jak się już całkowicie będziecie niszczyć to będę mogła a tym uczestniczyć! Obrończyni szybkiej odbudowy i cierpliwości do Lodzika
-
Pozdro dla Push z virgo i wszystkich znajomych biggrin.png kupie deuteru dużo biggrin.png Dnia 19-08-2020 11:01:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trener [W-C] ________________________________________________ Krążownik 84.580 Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca P23 [Bad Boys] ________________________________________________ Mały transporter 36.956 Duży transporter 11.664 Lekki myśliwiec 129.000 Ciężki myśliwiec 13.090 Krążownik 6.536 Okręt wojenny 3…
-
Pozdro dla Push z virgo i wszystkich znajomych biggrin.png kupie deuteru dużo biggrin.png Dnia 19-08-2020 13:33:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trener [W-C] ________________________________________________ Pancernik 88.888 _________________________________________ Obrońca RobsoN [Bad Boys] ________________________________________________ Mały transporter 1.304 Duży transporter 15.431 Lekki myśliwiec 42.727 Ciężki myśliwiec 5.688 Krążownik 3.043 Okręt wojenny 557 Recykler 4.341…