Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zostałam wywołana do tablicy pozdrowieniami, jednak sprostuję kwestię poruszoną w temacie. Koordynaty są dozwolone na forum.
-
Trzeba się wpisać bo zaraz mi się obrazi, a czasami trzeba zgrywać miłego moderatora Wpisuję się jako gracz, nie jako moderator, takżeee... Musisz mi kiedyś wytłumaczyć genezę tego filmiku, bo chyba nie jestem na czasie xD Gratki, złomuj dalej i musimy kiedyś na jakimś uni znowu zagrać razem! Chociaż pewnie reszta zboczków nie będzie chciała grać z modkiem Spawaj flotę bo słabo tylko pilnuj jej!
-
# 7 RozdajeMoony [GLORY] & Emperor Volans [GLORY] & Krol Alus [GLORY] vs. WeSzka [GORNICY] ~ 61.96%
PostTemat przeczyszczony. Wspomnę tylko, że trochę się pośpieszyliście z publikacją RW, ponieważ starcie jest dla agresorów przegrane. Obrońca ma mniejsze straty w grze, więc to on na pierwszeństwo wrzucenia starcia. Dopiero po 24h od starcia macie prawo wrzucić starcie - no chyba że dogadaliście się z wygranym Przy remisie decyduje cytowany przeze mnie fragment raportu: Cytat od RozdajeMoony: „Agresor stracił łącznie 4.621.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 4.427.500 jednostek. ”
-
Wyłapanych zostało kilka błędów, ale zostały poprawione więc podrzucam aktualizację: S&D Universum Quantum Edycja 1 [10.12.2018- 10.01.2019] Post @Yossar zostanie podliczony przy kolejnej aktualizacji. Przy okazji proszę o zmianę sojuszu na drużynę przy temacie "21-12-2018 17:07:03 - Yossarian [NPF] - 2640.46%".
-
Chociaż średnio podoba mi się forma zwrócenia uwagi przez Gikera, to muszę przyznać mu rację. Starcie wyszło na 16,87%, więc proszę @Pokemon o edycję. Co do pytania, kto zajmuje się tym działem odpowiem tak: chwilowo, żaden moderator nie jest przydzielony do waszego uniwersum, więc zajmujemy się nim wszyscy (moderatorzy działu ST). Jeśli widzicie jakąś nieprawidłowość czy łamanie regulaminu to polecam użyć przycisku zgłoś, by zwrócić nam na daną rzecz uwagę. EDIT: nie odświeżyłam tematu, więc pr…