Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• rvakvR0.png Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uEuropa. Kandydatury przyjmujemy do 25.01 23:00. Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam…

• Jeszcze próg nie został ogłoszony Znajdzie się on w tym temacie i poście: Zasady projektu Seek & Destroy

• Prędkość floty po co? Ja specjalnie wróciłam tutaj a nie na Virgo, bo jednak wole wolniej niż x6. Ale za eko jestem jak najbardziej. A po co większe eko? Dla ekowca - więcej sury/lepsze kopalnie/więcej sury na idlakach, dla flociarza - więcej sury na idlakach/ze swojego eko/z eko innych

• Coś na pewno przydałoby się zmienić. Za 4 miesiące pyknie nam roczek, a uni umarło już dawno temu. Starć na forum tyle co kot napłakał. Trzeba być wyżej niż top 230 żeby mieć 500k pkt. Więc proponuję podnieść eko z x4 na x6 a może i więcej

• Pyk pyk pyk, kolorki wróciły na Bellatrix czas na innego KoJaCzka w ST Sporo mam do nadrobienia Witam po długiej przerwie, nie wiem na jak długo, alee troche sobie z wami polatam ;D Niektórzy nawet stęsknili się za Nef Starcia by nie było (z moich zakurzonych latajców czy innych, które ostatnio coś nawet zezłomowały - dziękuję, że zawróciłeś ) gdyby nie skan a zaraz później złom na innej gali Chciałabym tym samym pozdrowić osobę, która go zezłomowała Pozdrawiam również: @zurekiv, @Rising, @reSPE…

• @Truck driver oraz @LoleXXX przypominam że w temacie z etykietką "zgłoszenia" mogą znajdować się tylko i wyłącznie zgłoszenia. Wszelaka dyskusja nt. całego projektu na waszym uni powinna znajdować się w tym temacie. Posty z tamtego tematu poleciały do kosza. @Darth Malack proszę o poprawienie zgłoszenia. Liczba wszystkich statków się nie zgadza. Kopiuj wklej w tym przypadku nie zdaje egzaminu, więc kropeczki proszę też usunąć Co do kropek to u @LoleXXX też się takowa znalazła

• Bunny wybiera nagrodę indywidualną.

• NaZz zostaje przy nagrodzie indywidualnej

• hej ho ;D mamy to! Podsumowanie już na was czeka, zapoznajcie się i czekam na informacje Osoby, które nie miały dodatkowego wyboru, mogą wysyłać informacje do wakata z wyborem nagrody zgodnie z szablonem podanym tutaj: Nagrody S&D uni Nekkar, u68, Quantum A tu link do podsumowania: S&D Universum Quantum Edycja 1 [10.12.2018- 10.01.2019] mam nadzieję, że dobrze się bawiliście Dziękuję za udział i gratuluję!

• Podsumowanie - S&D uniwersum Quantum Wyniki Drużynowe Smerfy: Liczba RW: 176 + 19 (NM) = 195 Zniszczonych Księżyców: 19 Łączny procent: 192963.8% Średnia: 989.56% Gumisie: Liczba RW: 203 + 4 (NM) = 207 Zniszczonych Księżyców: 4 Łączny procent: 680805.28% Średnia: 3288.91% Wyniki indywidualne Smerfy: pawelos: Liczba RW: 129 + 0 (NM) = 129 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 104465.42% Średnia: 809.81% Ruda: Liczba RW: 1 + 0 (NM) = 1 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 1775.98% Średnia…

• Temat przeczyszczony. Kolega wyżej wytłumaczył już kto wygrywa przy remisie, więc nie będę się powtarzać.

• Tyle pięknych postów pomoderowanych za mnie. Nawet nie zdążyłam poczytać. Jednak prosiłabym o przeniesienie takich dyskusji, nawet tych kropkowanych na pw Temat przeczyszczony

• Revciu taki nielot? Niemożliwe! I nadal pamiętasz o Nefci Skoro mówisz, że zysk jakiś jest to przetopu

• Temat przeczyszczony.

• @.Smyk. a na link wszedłeś który doszedł ci w wiadomościach gry (któraś tam zakładka) czy ktoś ci link podesłał? Link jest generowany dla każej osoby osobno. Jeśli ktoś ci podesłał, to pokazuje, że zagłosowano i wtedy nie masz możliwości głosować - bo osoba wysyłająca już zagłosowała. Ja się zalogowałam i normalnie mogłam zagłosować

• Cytat od kruszynka: „a co to się stało? Nefi temacik Ci się zakurzył! widzisz, już stara to nie fajna Czy Twój psiak powiedział coś do Ciebie w Wigilię o północy? spał jak suseł, więc nic Gdybyś miała być księżniczką z bajek Disney'a którą chciałabyś być? Śpiącą Królewną, może bym się w końcu wyspała :P Pewnego dnia objawia Ci się Bóg i mówi że musisz wybrać jedno dobre uczucie i jedno złe które zniknęłoby z tego świata. Które uczucia byś wybrała? Do wyboru z dobrych masz: Radość, szczęście, mił…

• Hmm... nie planowałam już podsumowania, tylko te kończące. Zostały 2 dni do końca, potem muszę poczekać 4 doby od 23:59 10.01 bo tyle macie czasu na wrzucanie zaległych raportów i wtedy pojawi się podsumowanie kończące. Już takie pełne, kompletne z walecznym łowcą Prawdę mówiąc w weekend mam 2 egzaminy, więc czas wolny mam trochę okrojony

• Aż się wpiszę, nooo muszę. Żuruś co to się słońce podziało? Mam nadzieję, że jednak będzie SZO! Bo inaczej kopnę w pupkę i zobaczysz! Zatocośtam aka Wyskakujący z Lodówki Gratuluję TOP1, jest czego! Ponad 24h minęły od starcia, więc pewnie stocznie zapchane na maxa, aż gorące! Daj innym coś pozłomować!

• Temat przeczyszczony.

• Tak marudził, że mu złom podwędzaja i masz Gratuluję Szybkiego przetopu!