Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Taki tam wlot w bunkier. Pierwsza próba nieudana, ale odczekałam i buuum Pozdrowienia dla: @zurekiv, @Rising, @reSPECT, @Duza Mrowka, @Sora, @Miikuu, @Inny_koles, @djmajtuss, @Supreme, @Adanio @Barry aka Bały :3 @halszka, @revoutz, @Dill, @Zaqes, @Injector., @Adam525, @Dungeon Keeper @Toadie @Kaviorek , @DUDEUSZ, @Stefan1666, @Scofield u9 P Y S I U, sojuszników z każdego uni i organizatorów tajnej akcji evil.png i tego najgorszego @Billie the kid Ostatnio zapomniałam o najważniejszym ;o Podkładz…
@Starrk a pamiętacie o tym, że niszczone moony muszą spełniać próg? Największy moon (chyba największy) 8888km to 464,69%, więc przy proponowanym przez Ciebie progu nie można by było wrzucić żadnego raportu z niszczenia. Myślę, że poniżej 200% nie będzie, ale nic obiecać nie mogę. I nie wiem skąd takie słuchy Cię doszły
Upominam @ANETTTA oraz @unavit. Proszę o zaprzestanie tych wycieczek słownych, bo są one niesmaczne. Jeśli macie jakieś sprawy do wyjaśnienia, to proszę to zrobić poprzez wiadomość prywatną, a nie w każdym temacie.
Staram się zrobić tak, żeby każdy był szczęśliwy. Albo chociaż troche mniej zły na mnie za podział xD Przydałyby się jeszcze 3 osoby z flotą taką jak ma Malack xD
To ja teraz oficjalnie mogę się z wami przywitać. W tej edycji to ja zrobię wam podział. Od razu mówię; podział będzie w miarę możliwości RÓWNY PUNKTOWO. A jak wyjdzie? Jeszcze nie patrzyłam. Jednak planuje zrobić 4 grupy. Tyle na ten moment jestem w stanie wam powiedzieć.
Adam to powinien dostać lanie za brak pozdrowień ;c ale Majtusiowi dziekuje za pozdrowienia ;* Mój ulubiony duet Majtus co tak mało pancków? Gratki Panowie i więcej takich albo większych Grzecznie mi tu, bo po łapach będę dawać ;p
Temat przeczyszczony. Nawet nie wiem co mam napisać na temat tego offtopu. Nie każdy chce wiedzieć, kto i jak lubi. Zostawcie dla siebie takie informacje.