Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Neferet Kontrola Jakosci Konta [KoJaK] 497948 Lekkie Myśliwce: 444444 Ciężkie myśliwce: 128 Krążowniki: 33333 Okręty Wojenne: 11111 Bombowce: 0 Niszczyciele: 0 Gwiazdy Śmierci: 44 Pancerniki: 8888 Zgłaszam się bo na mnie krzyczą sad.png

• @kamykmocy proszę o poprawienie zgłoszenia, tj. usunięcie kropek i podanie pełnej nazwy sojuszu obok TAGu. @Bora 3d Ciebie również proszę o poprawienie, tj. podanie pełnej nazwy sojuszu obok TAGu

• Temat przeczyszczony.

• Neferet - Świeżynka ;>

Neferet - - Członkowie Teamu

Cytat od Ingolf: „Bry dzień. Ceść Co skłoniło Cię do zmiany avka na forum? Miała być Danka z GoT, ale nie wyszło i jest Lagertha Który z bohaterów Wikingów zaskoczył Cię najbardziej? Ivar, ale negatywnie. Nie sądziłam że taki będzie z niego zwyrodnialec Czy też myślałaś, że Lagertha będzie do końca z Rangarem? Noooo miałam taką nadzieję. Aslog do niego nie pasowała! Którym bohaterem serialu chciałbyś zostać? z Wikingów? Lagerthą albo Torvi Co na kolację? To co zrobisz ”

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Neferet - - Spam

Czyli kolejne zło ale @Ruda grzeczna

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Neferet - - Spam

Mówisz, kolejne dobro tego świata? to teraz kolejne zło @Zaqes

• Toadie

Nie zgadzam się! #TeamDaenerys Edit: żeby modki nie krzyczały to zadam pytania Jak wyglądały by dalej odcinki gdyby nadal był Rangar? Myślisz, że wróciłby do Lagerthy czy nadal byłby z Aslaug? Jak myślisz, co się stanie z Ivarem Bez Kości? Kogo najbardziej lubisz/lubiłeś z postaci z Vikingów? Co myślisz o wątku z Flokim? Bjorn czy Ubbe? A może Hvitserk? Czekasz na kolejny, a za razem ostatni sezon? Która "żona" Bjorna według Ciebie najlepiej do niego pasowała? I dlaczego to Torvi ?

• Toadie

Cytat od Toadie: „Co stanie się z Winterfell? Bedzie lekko rozwalone, ale przetrwa. Miejmy nadzieje, że pod władzą Sama Wiesz Kogo. ” Lorda Voldemorta? Chyba ktoś pomylił filmy Musiałam

• Temat przyklejam i życzę powodzenia w prowadzeniu

• Tutaj macie szablon jak zgłaszać się po nagrody: Nagrody Wezn, Xanthus, Yildun, Zibal, Aquarius Jakby ktoś miał jakieś problemy to zapraszam na priv

• Zbędny offtop wylądował w koszu. Mniej jadu proszę. Edit: Temat ponownie przeczyszczony. Konflikty przenieście na prywatne wiadomości, inaczej temat zostanie zamknięty.

• FC Cebulowego Ogra :>

Neferet - - Spam

Nadszedł ten moment w którym mogę stwierdzić, że zostałam fanką Ogra! Wielbimy Cię! Tylko czy mogę dołączyć do tego szanownego grona? Jako "wpisowe" przynoszę ten oto Ogrowy rarytas, by uczcić ten dzień! ALjfwzU.jpg Jako dodatek, mogę jeszcze dołożyć te oto przepyszne i wychwalane krążki cebulowe! SJEm5C7.jpg

• S&D Universum Xanthus Edycja 1 [18.03.2019-18.04.2019] Zapraszam do zapoznania się z końcowym podsumowaniem! Dziękuję wszystkim za udział i mam nadzieję, za dobrą zabawę. Przepraszam, też za wszystkie pomyłki, które popełniłam przy podliczeniach

• J2Jipba.png Wyniki drużynowe: Niebiescy: Liczba RW: 73 + 8 (NM) = 81 Zniszczonych Księżyców: 8 Łączny procent: 129599,86% Średnia: 1581.83% Zieloni: Liczba RW: 140 + 61 (NM) = 201 Zniszczonych Księżyców: 61 Łączny procent: 241866.46% Średnia: 1203.32% Fioletowi: Liczba RW: 355 + 5 (NM) = 360 Zniszczonych Księżyców: 5 Łączny procent: 603895.68% Średnia: 1677.49% Czerwoni: Liczba RW: 203 + 70 (NM) = 273 Zniszczonych Księżyców: 70 Łączny procent: 526342.88% Średnia: 1928.0% Wyniki indywidualne: Nie…

• Aż musiałam dać minusa! Teraz musisz z nim żyć, o! I ty wiesz dlaczego małpo Nie życzę szybkiego przetopu, ale oldmanowi życzę SZO! foch z przytupem i melodyjką!

• Może i wywiosłował, ale kto jak nie ty to odbierze? I to jeszcze z nawiązką! Tak czy siak gratuluję! I dziękuję za pozdrowienia

• Chwalić nie ma się czym, ale sobie wrzucę, o! ST na idlaczku youtube.com/watch?v=c3ZBudxeq5s Dnia 19-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [KoJaK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Proconsul Omega ________________________________________________ Mały transporter 41 Duży transporter 15 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 500 Okręt wojenny …

• Dopiero co wrócił i już łobuzuje na potęgę Gratki!

• Ostatni dzień robienia starć w programie! Wykorzystajcie go dobrze! Potem czekam 4 dni na zaległe starcia wykonane najpóźniej 18.04. 23:59:59 (uwzględniając 4 doby!) i robimy ostateczne podsumowanie! Powodzenia!

• Temat przeczyszczony. Wszystkich offtopujących prosiłabym przenieść się do DiD i tam podyskutować na temat starcia które miało się odbyć a się nie odbyło, bo z tym starciem to chyba nie ma za dużo wspólnego