Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 18
PostZ całą pewnością zaakceptowano o jedno za dużo - moje! To był czas spamu zaproszeniami do składań podań na maila, więc będzie dużo... 666! Nie no, przesada - mniej trochę. 450.
-
OKA: Dzień 17
Post49.
-
OKA: Dzień 16
PostJako doświadczony mod ST odpowiadam, że nie pamiętam. Jako osoba co w ST była tylko jako zezłomowany odpowiada, że nie wiem. Ale jako, że mi się kojarzy coś, że w takiej sytuacji bez gracza B bitwy by nie było (bo tłuczemy się u niego) to wydaje mnie się, że będzie to ACS.
-
361 (nie jestem graczem!).
-
OKA: Dzień 15
Post6669.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostJa
-
OKA: Dzień 14
Post16 czerwca 2005r.
-
OKA: Dzień 12
PostSiedem.
-
OKA: Dzień 10
Post27,5 (słownie: dwadzieścia siedem i pół)
-
OKA: Dzień 9
PostRok 2009
-
Skojarzenia v. 0.3
PostLato.
-
W tych ciężkich czasach dla wielu restauracji Toadie postanowił je wspierać i takie rzeczy zamawia na wynos: hm9VtD8.jpg
-
Skojarzenia v. 0.3
PostGuma.
-
ostatnia litera
PostRoast.
-
ostatnia litera
PostRabuś.
-
ostatnia litera
PostRomans.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostCzystość.
-
ostatnia litera
PostRower.
-
Tak, Portugalia.
-
Do tego kraju przynależą dwa kody samolotowe - oba dwuliterowe. Oba z tych kodów były również wykorzystywane jako międzynarodowe kody samochodowe, jednak dla innych państw: jedno z tych państw leży na innym kontynencie, drugie już nie istnieje. Nasz kraj ma także Internetową domenę krajową, która też składa się z dwóch liter. Jeżeli znów spojrzymy na listę międzynarodowych kodów samolotowych to taki dwuliterowy kod przynależy do innego państwa, które to zajmuje niemal połowę kontynentu.