Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 221.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W zasadzie to brakuje 2 bo jeden dostał zloma i bana

• noyzrt AFERA [AFERA] 1098535 Flota: Lekki Myśliwiec: 899668 Ciężki Myśliwiec: 5581 Krążownik: 84509 Okręt Wojenny: 16713 Bombowiec: 1010 Niszczyciel: 19832 Gwiazda Śmierci: 50 Pancernik: 46596 Rozpruwacz: 294 Pionier : 24282

• Cytat od Frank_Black: „Yara-ma-yha-who sojuszniku ile Ty na tym uni radości wszystkim sprawiasz Cieszą się wszyscy w koło, że udało się obronić flotę przed zezłomowaniem i odparli atak Zwierzyna też się cieszy w Afryce jak przed lwem s...li i się uda przeżyć więc nie ma się co dziwić Takie jaja mają, że szok na urlop -> 88e5fa9bdb9daed7a6e2070637bb73f2.png \ ” trzeba mierzyć siły na zamiary, samo zwożenie sury to 8 godzin w 5 falach przez 3 gale, a jeszcze trzeba przetopić bo pojemności brak, a …

• no i to są własnie te szczegóły jedne z tych których nie chciałem ujawniać. Ale Yara nie miał tylu reckow by posprzątać chociaż to, niekoniecznie też miał synchro na 0, bo opóźniał tylko raz, do tego gdyby ta flota stała to straciłby może trochę więcej a może mniej bo poszłaby reszta pancerników. Zresztą wg mnie jego wina mógł posłać wszystko i pakowałbym manatki @down: to miało być takie dodatkowe wydrwienie, nie chodziło mi o to żebyś faktycznie gratulował zresztą pod wpływem endorfin czy tam …

• Aż nie wiem od czego zacząć, może od tego że nie wyjawię wszystkich szczegółów bo nie będę ułatwiał moim przeciwnikom pracy :). Mam przyjemność zaprezentować starcie, które zmieniło nieco układ sił na uni, bo strata z 1 strony i zysk z 2 daje nam łącznie różnicę 30kkk pkt flot w naszych obozach względem tego co było wcześniej. Ostatnimi czasy nasiliły sie próby NFZ zdejmowania mi moonów, co prawda nie trafiali z miejscem, ale coraz rzadziej mogłem cieszyć się snem. Podjąłem odpowiednie kroki zab…

• Witam, to już drugie starcie na tym panu, prawdopodobnie nie zauważył że zdjąłem urlop, a mimo że był jeszcze 2 godziny, jak poszedł spać to zostawił wszystko tak jak stało. Generalnie ruch oporu działa, kradniemy złom z ekspów, jak sie uda to coś latamy, ostrzegamy ludzi na których widzimy ze poluje, ogólnie utrudniamy mu jak się da. Lot przez gale, to akurat była okolica gdzie nie mam planety, było ryzyko, mogła być kontra, bo on miał do mnie bliżej niż ja do niego, telep nie, bo było po 3, al…

• długi urlop za mną, ostatnio sporo ludzi ma wolne, ale u mnie akurat odwrotnie wyskanowany, akta na innym moonie, ale potem pojawiły sie minutki, więc poleciałem, rozpruwacze zrobiły mi duzo strat, dobrze że nie użyłem lmow bo odświeżył kilka minut później, moze bym zdążył a może nie wtedy... pozdrawia, sojusz, buddy i dostawców dexu, a nie chwila, nie mam już żadnych dostawców Dnia 25-03-2020 02:17:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] _______________________________…

• a pisałem mu kiedyś żeby robił fsy na stacje (choć w sumie nei wiem jak padł) szkoda bo sprzedawał mi dex wprawdzie za kris po 1,8 ale zawsze, tylko nie wiem czemu kisił te 500kk, spokojnie kupiłbym ok to SzO i graj dalej to mało tu ludzi na uni a fuzja za rok z hakiem chyba najwcześniej Agresorom gratulacje, zwłaszcza temu jedmemu

• myślałem że to ja mam monopol na Glaurunga Graty świetny zysk, obrońcy SzO, widze że urlop ale mam nadzięję że to tylko tymczasowo

• Pandemia to zdaje się... zapomniałem nicka ale ten 4 z NFZ gratki, kupiłeś nam kilka dni

• [ciach] gratulacje ataku mimo wszystko trafienie bota nie jest łatwe, chociaż z tego co widziałem po jego interfejsie to możliwe tylko wtedy jeśli ktoś źle ustawi parametry ucieczki, trafienie antyreckow to też przez błąd obrońcy, poleciał na 100% albo nie dołączył czegos wolniejszego jakby nie zapewnienia huntera że sie znają z maksymem to bym twierdził że to kolejne konto yary bo nie do wiary że mozna być tak niedbałym nota bene tak samo latałem na hadesa, tylko nie miałem az tyle floty żeby 1…

• nic specjalnego, obrońca pewnie zapomniał, ale wrzucę bo może będzie jakaś dobra gównoburza Dnia 02-03-2020 00:39:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________________ Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca Yara-ma-yha-who [NFZ] ________________________________________________ Recykler 11.500 _________________________________________ Po bitwie... Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________…

• jedyne co mi się nie podoba w tym starciu to to że nie ja go trafiłem gratki, top sobie na co chcesz i pnij się w górę

• Witam ponownie od czasu starcia na leonidasie przestałem tutaj wstawiać RW mimo że było sporo niezłych po 1kkk + zysku nawet, bo straszne szambo się wylało w komentarzach, ale tym razem miałem bardzo fartowną nocke i stwierdziłem że się pochwalę. Obu obrońcom SzO, bo bardzo w porządku goście, pełna kultura , oby było więcej takich graczy a nie sami puszerzy i szczekacze. Aha no i boty. Pozdrawiam sojusz. Dnia 26-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] ____…

• Cytat od Ser Presidente: „o czym ty piszesz? jaki stek bzdur? to skoro wujo dogral flote to dlaczego starcie jest wasze ja sie pytam? a no dlatego ze dodal ja poozniej jesli wgl to zrobil i jezeli zebral wam zlom na 0 znaczy ze puscil recki po waszej flocie- ot cala tejemnica widzisz nie wiedziales... nie wiedziales o podstawowej mechanice gry i piszesz mi ze napisalem stek bzdur... wroc 3 klasy nizej nauczysz sie liczyc i moze zrozumiesz proste dzialania i mechanizmy sterujace ta gra- starcie w…

• Jak zwykle każdy mądry po fakcie, trzeba było samemu coś zrobić panie presidente - a Twój wpis to stek bzdur, poza ciekawą informacją w punckie 1, którą warto sprawdzić bo szczerze mówiąc o tym nie wiedziałem, choć tak naprawdę nie wiadomo było jak wujo puścił recki punkt 2- oczywiście ze wujo poleciał flotą i było to wiadomo już wcześniej, dlatego właśnie kombinowałem w podstawką na moona leonidasa. po 3 - wujo nie wycofałby floty, bo wg mnie taki podstęp byłby do przewidzenia (ponoć na samym k…

• Przed wami jedyny taki acs z ludźmi z dwóch nienawidzących się sojuszy Tak długo to trwało bo ja nie potrafię po prostu wstawić takiego steka z taką historią, muszę się nagadać Wraz z wprowadzeniem nowej wersji 7.1.0-rc23 dzień przed starciem, późnym wieczorem postanowiliśmy przetestować z sojusznikiem czy falanga rzeczywiście działa, po zrobieniu małego moona i zniszczeniu miałem potwierdzenie. Wiedziałem od razu kto gra od fsa do fsa i prawdopodobnie przegapił wprowadzenie nowej wersji, a zrzą…

• Kolega jakieś dziwne fsy robił, flota wyskanowana bez akty, podziękowanie dla Michasia za pożyczkę recków, własnie się dowiedziałem że generał mając minus 25% do spalania, na uni ze współczynnikiem spalania 0.5 ma tak naprawdę minus 50 Dnia 21-01-2020 00:31:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________________ Pancernik 15.000 Okręt wojenny 10.000 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Viceregent Tycho _____…

• 9 galaktyk było w czasach gdy na uni było po 10k graczy, uważam że 6 galaktyk powinno być takim standardem, a w ankiecie opcje na 5, 4 a nawet 3. Na półrocznym uni nawet w 1 gali zdarzają się całe układy puste

• nic wielkiego, ledwo w próg weszło, ale muszę wstawić Dnia 17-01-2020 00:41:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.500 _________________________________________ Obrońca Leonidas [NFZ] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 100.065 _________________________________________ Po bitwie... Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.50…