Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od bobro: „Za to u mnie przedwczoraj raz piraci, wczoraj dwa razy, dzisiaj raz. Do tej pory było koło pięciu/sześciu razy na dzień (na około 40 dziennych ekspedycji). Jak tylko przerzucam się na cywilne lub nocne i wysyłam same pionki lub trampki, nagle co druga ekspedycja spotyka obcych/piratów... Przypadek? ” Tak Niesamowite jakie teorie spiskowe potrafią wymyślić ludzie którzy nie rozumieją czym jest wariancja
-
to wprost niesłychane, może jestem naiwny ale nie wierzę że nie wprowadzą jakiegoś cooldownu, albo blokady ataków po przeniesieniu czytam teraz wątki na eng i de forum, czy dobrze rozumiem że gracze NL którzy właśnie mają fuzję mogą się również przenieść do nas? czy coś źle przetranslatorowałem? board.en.ogame.gameforge.com/i…sfer-discussion/&pageNo=5 board.de.ogame.gameforge.com/i…ostID=3886081#post3886081 wyobraźmy sobie że Rosjanin z uni merkur przenosi się na virgo w nocy, oczywiście flota n…
-
to jest na szczęście Holandia gdzie uni mają po 150 graczy, ale u nas jest większy wybór, jutro/pojutrze może coś skrobnę, póki co mogłoby być tak europa - galatea; oba x3 bellatrix, janice, norma, (himalia) (x4 i x6) mensa i to drugie x1 (kalyke?) dalej nie sięgam, a młodsze raczej fuzji nie dostaną
-
bzdura jak beda konkrety to juz będzie za późno, dobrze pamiętam ostatnią fuzje gdzie top2 z mojego uni prawie wypadł poza top200, sugestie trzeba zgłaszać teraz zanim coś ustalą można zmieniać prędkość z x4 na x5 ale nie z x4 na x2, z x1 na x2 też nie, bo to 100% róźnicy, kompletnie inny styl gry, z takiego gdzie moonkiling nie ma miejsca na taki gdzie trzeba wstawać w nocy
-
Czy ja dobrze widzę że holenderskie uni 107 ma prędkość flot x4 i łączą je z uni 3 które ma x1 a po fuzji będą miały x2? To są jakieś jaja, proponowałbym podyskutować u nas jakie uni gdzie by mogło iść żby było w miarę sprawiedliwie i potem niech Art zaniesie nasze sugestie, zanim będzie za późno, zakładam że po niderlandach, fuzję otrzymają kolejne kraje i do konca roku Polska też.
-
Cytat od Muniek: „Przelicze od nowa dla 20% jednak z matematycznego punktu widzenia zmniejszenie debrisu z 70 na 20 dla obu wariantów zmniejsz po prostu zyski......i dalej LMy beda sporo z przodu, po prostu z mniejszym zyskiem. Dodam widełki obcych bo tylko to moze cos zmienic ” bzdury piszesz, dla lmów już średni obcy dają 3x mniej zysku niz mali, gdy dla lm+dt dają znacznie więcej w tych swoich wyliczeniach masz 2 olbrzymie błędy - raz że derbis z piratów i twojej floty to 20% a nie 70 a dwa ż…
-
Cytat od DoktorekTHC: „Nazywaj jak chcesz...Pół Afery leci na "Bot" razem z Tobą i ostro sie push-esz.A co do Partyzanta to kto z szedł z urlopu i od razu złom był na Partyzant?Kolejny legalny Push Afery??? ” xD Nigdy nie używałem bota ani nigdy sie nie puszowałem, choć za resztę nie ręczę To uni jest jednym z nielicznych gdzie topka jest całkowicie fair i dlatego w sumie jesteśmy najsłabszym punktowo uni spośród wszystkich powstałych w tym okresie, nawet na normie która powstała pół roku późnie…
-
nie no bot pozdrawia innego bota tego jeszcze nie było już raz was wysłałem na bana, ciebie i tego killermana wraz z partyzantem, niestety przez nadmiar pracy nie chciało mi się pisać kolejnego zgłoszenia, ale zaraz to nadrobimy, szkoda alama bo sma go trafiłem z lotki w us i wiedziałem że dam radę ponownie, ale brakło czasu na takie zabawy A no i 2 posty wyżej pan asobibi, który 2-3 dni temu rozbił połowę floty yary o siebie zapodaj.net/c4da621dd9a7e.png.html zapodaj.net/442ef7c5321fe.png.html
-
Cytat od MajZeL: „Zaraz po urlopie ubity gratyyy trzon ” coś sugerujesz? orion był na urlopie 2 dni, a wcześniej 4, po czym aktywnie grał i jak widać wciąż się nie poddaje i gra dalej a kolega gopfer też w tyłku był i kupę widział, gra zbieraczem dlatego przyrosty oriona wydały mu się kosmiczne i sądził że to bot (zresztą może i orion farmił sondami na bocie, ale z moich skanow wydaje mi się że nie, latał jedynie na ekspy i to najbardziej zyskowną konfiguracją) nie pomyśli jeden z drugim co pisz…
-
Witam, może trochę po terminie, ale wieje pustkami w dziale więc moze nie usuną Przeciwnik trudny do złapania, ale miał już tak dużą flotę że stwierdziłem że bede mu siągał moony na chybił trafił, no nie do końca bo poleciały te najbliższe jego ostatniej lokalizacji floty. Zalogował się jakoś godzinę przed dolotem, były nawet trochę udane próby zaspamowania falangi, więc dla pewności podzieliłem flotę na 2 części (a głównie dlatego żeby nie było buga z nieodbytą walką) Szczególne podziękowania d…
-
nie zgadzam się, trudno wojna to wojna, moze trezba będzie na jakiś czas grać bez pełzaczy, regularne zwożenie surowców też zajmuje czas i nie robienei tego powinno być karane
-
1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [AFERA] AFERA vs. [NFZ] Niszczyc Farmic Zlomowac 2. Preferowany system liczenia: [jedna opcja do wyboru] a) system procentowy 3. Warunki zakończenia wojny: wojna trwająca miesiąc i tydzień: zakończenie 30.06.2020 24:00 4. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 50% 5. Stosunek do RW z ACS: [jedna opcja do wyboru] a) Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w woj…
-
30-04-2020 22:31:03 - noyzrt [Galowie] - 771.45% Dnia 30-04-2020 22:31:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt ________________________________________________ Lekki myśliwiec 350.000 Krążownik 100 Mały transporter 2.000 _________________________________________ Obrońca MICHALEEK ________________________________________________ Duży transporter 312 Lekki myśliwiec 9 Ciężki myśliwiec 2 Satelita słoneczny 600 Wyrzutnia rakiet 7.301 Lekkie działo laserowe 20.343 Ciężkie działo las…
-
30-04-2020 20:05:10 - noyzrt [Galowie] - 257.13% Dnia 30-04-2020 20:05:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80.000 Krążownik 100 Mały transporter 1.000 _________________________________________ Obrońca Basko ________________________________________________ Duży transporter 230 Satelita słoneczny 531 Wyrzutnia rakiet 29.000 Lekkie działo laserowe 8.000 Ciężkie działo laserowe 100 Działo Gaussa 175 Wyrzutnia plaz…
-
29-04-2020 19:51:38 - noyzrt [Galowie] - 488.47% Dnia 29-04-2020 19:51:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Babarotto ________________________________________________ Duży transporter 46 Crawler 39 Wyrzutnia rakiet 34.772 Lekkie działo laserowe 2.133 Ciężkie działo laserowe 3.090 Działo Gaussa 3.391 Działo jonowe 2.023 Wyrzutnia plazmy 1.00…