Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ja kiedyś znalazłem na idlaku 100kk surki, którą wyfarmiłem, ale napisałem też ticketa i Adanio kazał mi odesłać, co uznałem za niesprawiedliwe, no ale nie chciałem się kłócić bo ban kosztowałby dużo więcej surki niż te 100kk. Być może ci co to wyfarmili tutaj też dostali nakaz odsyłki, bo "nie dało się udowodnić" że to był celowy push. W każdym razie słyszałem że farmienie zniszczonej planety a jakiegoś powodu trudniej wychwycić, może to właśnie kwestia tego jak to wygląda w tym ich panelu.
-
Ok ostatni post i zamykaj temat bo to nie ma sensu, odpowiedz tylko (nawet nie koniecznie tutaj, ale samej sobie) Czy uważasz że to ok że gracze spoza uni nominują nam gracza którego nikt z uni nie nominował? i czy to ok że gracz wygra mimo że nie ma ani jednego głosu od kogokolwiek kto gra obecnie na janice? (a nie, ma - od siebie) To jaki ban dyskwalifikuje jes do dyskusji, ale po prostu następnym razem zróbcie to jakoś inaczej PS. właśnie doszły mnie słuchy że kraken to yara. Jeśli to prawda …
-
No właśnie chodzi o to że Frank nie ma żadnych zasług. Nic nie zezłomował, politycznie też nic nie wywalczył, był tylko tłem. To już Leonidas chociaż zezłomował mi sojusznika (fakt że za flotę z puszu) i ogólnie trzeba się było przed nim pilnować, dostarczył jakichś emocji (fakt że negatywnych). Jak kupił konto top1 za 1000zł żeby się obronić przez naszym atakiem na wyliczoną stację, jak tak zrobił fsa że na godzinę przed powrotem z zawr stacji jego sojusznik zszedł z bana i mógł mu pomoc, jak u…
-
Cytat od kasai: „Team może brać udział w ankietach. Wybór ten jest tak samo fair, jak innych graczy. Nikt nie jest zobowiązany do tłumaczenia się ze swojego wyboru. Widzisz, nawet w takich sytuacjach insynuujesz oszustwa itd. ( a jest to tylko 1 głos) to jakbyś zareagował jakby to team wybrał kogoś, kto Tobie by nie pasował? My nie weryfikujemy osób które są zgłaszane. My dodajemy jedynie kandydatury do głosowania. My także nie weryfikujemy czy te osoby zasługują na ten tytuł. To, ze ktoś widnie…
-
Cytat od KRAKEN WTB: „rozumiem to co piszesz i po części mogę się zgodzić . Cała zabawa polega na tym że pan noyzt wzywa ludzi do tłumaczenia się itp . Tu jest problem . Inaczej brzmi prośba o wypowiedź i wypowiedzenie swojego zdania a co innego co tu mamy. Każdy widzi żal przegranej i żądanie wytłumaczenia przez innych by można było ulżyć swemu ego . Przy jednoczesnym poniżaniu ludzi wytykaniu błędów i pokazywaniu czego to się nie zrobilo by podnieść swoje ego . Pan dmuchane ego zawsze mógł zre…
-
dobrze podsumowując: na franka głosowali ludzie spoza uni, albo tacy którzy z nim grali w sojuszu. Albo nieświadomi kto to jest głosujący losowo, bo mają takie prawo i chcieli z niego skorzystać Wszystkie głosy radzące mi olać ewidentną manipulację bo inaczej nie będę prawdziwym facetem/jestem płaczliwym cos tam/nikt mnie nie lubi - pochodzą od jego kolegów puszerów. Sam frank głosując na siebie jest ostoją wszystkich cnót, a ten ban i znikająca flota to tak tylko. Na pewno pokazałby na co go st…
-
Cytat od Pan S: „Cytat od CzarnyPan: „5 raz powtarzasz że nikt mnie nie lubi, a myślę ze lubi tudzież jestem obojętny znacznie większej ilości ludzi niż ty ” Nikt Cie nie lubi Dlaczego mialby wybierac Team?? uzasadnij... a co oni wiedza wiecej jak gracze? ” wiedzą tyle samo, ale nie będą się zmawiać jak w tym przypadku. Do tego mogą od razu wykluczyć tych z banem za push/multi. Myśle że jak ktoś musiał wejść na konto franka i liczyć ile mu statków usunąć żeby się zgadzało z tym puszem, to by na …
-
Cytat od One Soldier Army: „Dobrze może przestaniecie mi powiadomienia wysyłać i obrzucać się gównem jak cos wyjaśnię... Jeżeli głosowałoby ludzie z danego uni- tak samo jak teraz kazdy głosowałby na tego kogo lubi czyli byłoby do dupy, wtedy byś wnioskował aby głosować mógł jedynie Twoj sojusz, albo tylko top20 bo reszta to multi etc i ciągnęła by sie ta dyskusja w nieskończoność jak teraz. Zrozum trzonie ze po to należało uzasadnic swoj wybór aby cala społeczność mogła przeczytać co kto nawywi…
-
Cytat od KRAKEN WTB: „Cytat od CzarnyPan: „Cytat od KRAKEN WTB: „Cytat od CzarnyPan: „Cytat od KRAKEN WTB: „Cytat od CzarnyPan: „Cytat od KRAKEN WTB: „ ” ” ” ” ” ” nie zmienia to faktu że nikt cię nie lubi Zobacz jak jesteś niedowartościowany musisz wytykać innym błędy ciesz cię to . Tak robią tylko słabi potrzebujący pokazać że ktoś zrobił źle . Ja przeprosiłem za swoje błędy moja wina . Ale ty, by się poczuć lepiej musiałeś dopisać jeszcze coś. Znów pokazujesz że ten temat jest tylko dlatego b…
-
Cytat od KRAKEN WTB: „Cytat od CzarnyPan: „Cytat od KRAKEN WTB: „Cytat od CzarnyPan: „Cytat od KRAKEN WTB: „ ” ” ” ” Wyzywasz od faszystów, braku odczytania . To ty jesteś faszystą i niedoukiem bo chcesz wyznaczyć kto może głosować. Niestety lub stety demokracja pozwala każdemu uprawnionemu głosować na kogo chce i gdzie chce . Czy za tą osobę , lubi itp. tak samo wyglądają wybory w każdym demokratycznym państwie. Ale jak byś znał pojęcie demokracja, a nie tylko onr i faszyzm jak hasło do obrony …
-
Cytat od KRAKEN WTB: „Cytat od CzarnyPan: „Cytat od KRAKEN WTB: „ ” ” no tak , jak brak argumentów to znaczymy sobie pisać o onr ,faszystach . Tylko oni używają takich haseł . Zapomniałam ty wszystko wiesz najlepiej . Mój brak wiedzy to chyba przez tą moją rodzinę troglo. A czekaj chyba niedowartościowani zaczynają pisać o cudzych rodzinach . Tak dla ciebie nie ważne jaką masz rodzinę bo jej nie wybierasz . Pamiętaj że ty wybierasz jakim jesteś człowiekiem i ciebie ludzie nie lubią. Bo żeś ham ,…
-
Cytat od KRAKEN WTB: „@Czarny Pan Dawno nie widziałem tego płaczu. Mamę oszukasz , tatę oszukasz rodzinę może też ale niestety nie lubią cię ludzie to nie wygrasz. A jak nie wygrywasz to lament . Może poproś kogoś wyjdziemy na ulicę będziemy protestować . Zrobimy sobie jakiś symbol może znak aktywności na maseczkach... Tak do sedna byś zrozumiał. Nie wygrałeś i nie wygrasz głosowania bo 1) ludzie cię nie lubią 2) każdy wie że jesteś fałszywy i dwulicowy, nawet twoi sojusznicy, lecz ciężko im wyw…
-
Cytat od One Soldier Army: „Mogę uwierzyć że złapałem wenere od gołębia ktory narobił mi na parapet i musiałem ogarnąć temat ale nie w to ze Frank sie kiedykolwiek spushowal. Franek jest na tyle naiwniakiem (sorki Franczi) ze jak Cie zezlomuje i poplaczesz mu na priv ze dziecko mialo katar to odda Ci caly zlom plus dorzuci cos od siebie. Wasza mania wyzywania wszystkich od pusherow robi z was idiotów wiec tym bardziej nikt nie powinien na Ciebie głosować. Każdego kto zrobil/zarobił wiecej niz Wy…
-
Rekordy Janice
CzarnyPan - - DiD Janice
Postfajnie że się komuś chciało to się powpisuję BUDYNKI Zbiornik deuteru - 21 - noyzrt [afera] BUDYNKI NA KSIĘŻYCU Stocznia - 14 - noyzrt [afera] Stacja księżycowa - 12 - noyzrt [afera] Falanga czujników - 12 - noyzrt [afera] Teleporter - 5 - noyzrt [afera] BADANIA Technologia energetyczna - 20 - noyzrt [afera] Technologia nadprzestrzenna - 16 - noyzrt [afera] Napęd spalinowy - 20 - noyzrt [afera] Napęd impulsowy - 18 - noyzrt [afera] Napęd nadprzestrzenny - 16 - noyzrt [afera] Technologia szpiegow…
-
Cytat od One Soldier Army: „Ja gralem na tym uni i nie uważam żeby nominacja franka byla jakas krzywa. Frank jest graczem stabilnym, mimo różnego rozdania na uni ciągle gra bez urlopu i robi swoje- zlomuje, rozwija konto (UCZCIWIE!). Nie oceniam graczy przez wzgląd na ilość ST czy to ilu ma kolegów, gdyby nie to ze uczylem Cie co to kolejkowanie podczas gdy miałeś juz topową flote smiem twierdzić że zbudowałeś ja nieuczciwie stad mój głos nie padł na Ciebie- czy grasz uczciwie czy nie mnie teraz…
-
Witam wszystkich, zainspirowany tym co się znowu dzieje na janice, postanowiłem stworzyć ten wątek. Obecna formuła konkursu pozwala każdemu użytkownikowi forum i zgłosić kandydata i na niego głosować. Natomiast wg mnie prawo głosu powinny mieć tylko osoby które grają na danym uniwersum. Można by to rozwiązać za pomocą ankiety w grze zamiast na forum. Inną opcją, moim zdaniem lepszą byłby wybór takiego gracza przez Team, a zgłoszenia i argumentacji dokonywaliby sami zainteresowani tytułem. Tak by…
-
Cytat od cokolwiek: „ @Czarny Pan Kolejny, co nie widzi różnicy między 6.11 a 19.11. Podpowiem, że top1 wtedy miał mniej niż 1kk pktów. Ale dla was to różnicy nie robi, czy uni ma 1 dzien, czy kilka lat - przecież to jest to samo I cóż, więcej nie mam zamiaru komentować - to i tak dwa posty napisałem, a miałem nie pisać nic. Ale luz - mam nadzieję, że oba polecą do kosza, jak mod @Ruda wpadnie - i usunie głupoty ” no to skoro miał mniej punktów to za te 60k anty mógł kupić znacznie mniej metalu …
-
jak to jest że na całym forum co 2 post to muniek albo cokolwiek i zwykle to jakieś bzdury konto z 14 planetami zbieraczem, dopałkami i planetami na 8 pozycji mające ok 200kk pkt z eko (tyle co u nas na uni) ma około 500-600kk mety za te 60k anty więc za anty kupioną na promocji za 300 zł (ok 3kk) mozna kupić 50 takich paczek i mieć 25kkk metalu po kupnie kryształu i dexu będzie to około 18-20kkk surki - za 300zł tutaj top1 jest generałem i na mniejsze eko mniej planet więc realnie ma moze 300-3…
-
10 raz to samo pytanie, łatwo obliczyć jeśli poprzednio maksymalna była 252, to ze wzoru widać że musiała mieć średnicę minimum 15 875 km. Razy 1,1 dla odkrywcy daje to 17 462 i znów ze wzoru daje to 304 pola + bonus uni czyli maks 334 pola. Może 335 bo tak naprawdę nie było wiadomo jaki jest maks dla 8 pozycji. Ja trafiłem 330 po ok 400 kolonizacjach (na uni mam +30). Przedstawiam tu wykres wielkości planet na 8 pozycji dla odkrywcy - próbka dość mała bo 405 zapodaj.net/7d0ac206208b2.jpg.html i…
-
ej orły, głosowanie dopiero będzie w sondzie, tutaj tylko zgłaszamy kandydatów wśród wielu wymienionych zalet franka blacka, przez ludzi którzy tu w ogóle nie grali warto wspomnieć o stracie 3kk pkt podczas urlopu (23/24 września mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…7.dat&pays=4&univers=_162) co chyba mniej więcej oznacza że sam Art ściągnął mu statki za push bo chyba nie mógł się doczekać oddania sury, bardziej widoczne było to w przypadku jego sojusznika leonidasa który będąc na urlopie z "i" straci…