Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje dla agresorów, nie wszyscy tam czysto grają, ale obrońca ponoć też nie. Natomiast kompletny brak słów dla obrońcy. Zrozumiałbym gdyby go złapali z lotki w us (choć nie rozumiałbym trzymania takiej floty w niezabudowanym układzie). Zrozumiałbym BFS, w końcu każdemu się zdarza przysnąć albo zaspać. Ale nie rozumiem jak można zrobić FS i pójść spać na dłużej niż wynosi lot GS. To tylko liczenie na szczęście i odwlekanie złoma. Przeważnie albo agresorzy nie będą mieć czasu, albo im moon n…
-
OKA: Dzień 17
Post49us w każdą stronę
-
Cytat od powyginany drucik: „Cytat od CzarnyPan: „Proszę się nie śmiać z doku, a może w przyszłości będą odawać połowę surowców za zburzenie budynku? (wiem nie da się doku zburzyć) ” Są gry w GF który mają model że rozwalanie budynku oddaje cześć surowców tylko wtedy gdy przerwiesz budynek/badanie który dopiero się buduje/bada również nie dostajesz wszystkiego. Przy grze gdzie tyle ludzi chowa surowce w budynkach/badaniach to chyba gorszy model i mam nadzieję że go nigdy nie wprowadzą. ” brzmi ś…
-
Cytat od powyginany drucik: „Mnie tam zastanawia że parę osób pisze że dawanie astro to za dużo na taki event ale całkowicie np. nie widzi problemu w tym że w przyszłości topka to będą pewnie osoby które posiadają wysoko DOK. Teraz rekordziści na świecie zgarną 300kk punktów lub 1500kk. Mi zrobienie 1500kk zajęło 15 lat. Dawanie drogiego pożytecznego badania jest głupie ale dawanie MEGA drogiego budynku, bezużytecznego będzie ok. Dowiemy się co dostaniemy... jeszcze 20 min ” Proszę się nie śmiać…
-
OKA: Dzień 16
PostSolo
-
OKA: Dzień 14
Post14.03.2005
-
Cytat od Weekend Warrior: „Cytat od sheaker: „Warto zauważyć, że większość uniwersów z innych społeczności ma 5 galaktyk, a nasze od dawien dawna po 7-8. Po co? Żeby jeszcze spotęgować uczucie pustki? Przy dzisiejszej ilości graczy nawet na wyższych speedach nie ma potrzeby ustawiania więcej niż te 5 gal, naprawdę. ” Dokładnie, kolega sheaker ma rację, 7 galaktyk to zdecydowanie za dużo - powinno się iść tym dobrym tropem jak octans 6 galaktyk i zejść nawet na 5 galaktyk może na początku wydawać…
-
Cytat od powyginany drucik: „Górną granicą dla większości graczy będzie granica 16 planet. Niektórzy pokuszą się na 17. Na 18 zdecydują się osoby które albo kupią paczki albo jakiś mega złom. ” top1 na niemieckiej tucanie ma juz 18, oczywiście za paczki. 17 ma na pewno ten Rosjanin, i może jeszcze ze 2 osoby, nie sprawdzałem
-
OKA: Dzień 12
Post7
-
Cytat od I am back: „Cytat od CzarnyPan: „niektórzy już dzisiaj/jutro kończą ” Zastanowiles sie wlasnie, dlaczego koncza? Moze mieli inne zadania niz reszta i bez trudu je zaliczyli? ” żeby nie ukończyć 5 poziomu w ogóle, musiałbyś codziennie mieć zadanie z badaniem, więc juz nie przesadzaj msbn bez sensu, astro to przesada, szkoda ze nie dali komputerowej/szpiegowskiej, jak na testowym, albo któryś napęd czy bojowa z budynków to po prostu kopalnia, no nawet nanity nie mają sensu od pewnego pozi…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Jak w nastepnej edycji były te same byłoby idealnie ” Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta. Niby szanse sa teraz rowne ale nie do konca. Kogo stac na odpalenie w kazdej chwili badania tech. komputerowej z 20-21 lvl w gore? Na wykonanie zadania masz 24h. Odloz teraz grubo ponad miliard dexu i przeszlo 800kk krisu w jeden dzien na 22 lvl k…
-
OKA: Dzień 10
Post50 pytanie komedia nawet jak na rozrywkowy konkurs
-
wygląda jakbyś na siłę chciał mi bana załatwić bo sam czegoś nei zauważyłeś i teraz żałujesz, tym bardziej że to już nieaktualne xD. Nie podpada pod taki typowy bugusing, bo nie klonuje floty/zasobów, powoduje tylko zaoszczędzenie czasu. A zastanawianie się czy programiści tak zrobili bo tak ma być czy im nie wyszło to nie moja gestia. Zresztą już mam pomysł jak można przyspieszyć farning w obecnej postaci, ale nie będę tu pisał. Edit: A nawet 2 sposoby, trzeba będzie dziś potestować bo nie bede…
-
Takie boty specyficzne reagują, więc albo idzie je wyliczyć/zezłomować, albo zaburzyć ich pracę, i potem zgłosić mając dowody w postaci ich reakcji. Pytałem kiedyś Adanio na discordzie czy tak można to nie odpisał, choć wcześniej normalnie odpowiadał, więc pewnie sami nie mieli stanowiska. Zresztą idąc tym tokiem myślenia to samo słanie sond byłoby bugusingiem bo latają za 1 dexu od wersji 7 Zresztą to już bez znaczenia bo już siętak nei da, inaczej bym tu nei pisał i nie podpowiadał ludziom któ…
-
OKA: Dzień 9
Post2008
-
Antigame samo liczy ilość sond z tym ze na każdą kolejną falę w tym samym celu leci ich tyle samo. Czyli na 8kk leci 4x 1kk sond, na 2kk leci 3x250k sond. Uznałem że rozwijanie raportu to strata czasu i niepotrzebne tworzenie kolejnych kart. A sondy też się przydają do zwożenia surki. oraz żeby przewieźć dex. Mam nadzieję że je zostawią, przewiduję fuzję z Normą i Bellatrix więc to możliwe, ogólnie to powinien być standard, przecież farmienie botami bardzo łatwo rozpoznać. Krótka prezentacja - k…