Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Musicie poczekać,ta jedna osoba obsługująca ogame w gf jest obecnie zajęta fuzjami i problemami jakie z tego wynikły.
-
Nick:Człowiek_Kciuk Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Żadnego doświadczenia.Mam czas i możliwość zrobienia tego w pracy jak i po niej. Częstotliwość aktualizacji:W ciągu 2-3dni, może zależy od tego jak flociarze będą naparzać się po mordach. Agresor[TAG] vs. Obrońca[TAG] | Procent starcia Straty Agresora: 3.488.500.000 Straty Obrońcy: 14.038.152.000 Zysk/Strata punktowa starcia: +7.524.743 Hutcz Izak5 Zmieniłem z comics. Za bardzo pokemoniaste.
-
Cytat od Qnick: „O której ta armia Idlaków i urlopowiczów spłynie na Nekkar? Dziś, czy za tydzień? ” Pod koniec okresu fuzji. Cytat od litek.: „@Art zapytam po raz TRZECI bo do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi - co z przenosinami dla gospodarzy i dlaczego tak a nie inaczej? ” Dls gospodarzy=uni docelowego? Jeśli tak to dla graczy takowych nie ma żadnych przenosin. Już tutaj o tym była mowa,więc pewnie dlatego jesteś opluwany.
-
Cytat od Avinashi: „Cytat od Art: „Cytat od Avinashi: „@Art zróbcie jeszcze tak, że cały osad pójdzie na tę 8 galę ” Tak to chyba ma wyglądać w praktyce. Wpierw przenoszeni są aktywni, potem na siłę wszyscy pozostali (czyli ew. multikonta, idlerzy i zbanowani). ” Chwała za to.Dajcie @ciap nagrodę za logiczne myślenie i umiejętne posługiwanie się liczydłem ” W podzięce za taki wyczyn,a jest to coś(bez sarkazmu) otrzyma pewnie bot więcej na am.
-
Bardzo dobrze,nie ma fsa,nie ma floty. Gratulacje
-
Cytat od student87: „Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Cytat od rpk: „Cytat od Starrk: „Antymateria ” Nierealne 1kk surowca w antymaterii wychodził jak ostatnio patrzyłem chyba 1kk anty więc to nierealne. To dobrze przemyślany push. Prawdopodobnie zasilenie surowcami z kilku silniejszych kont więc nie ma bana i dopalacze na szybkie wydanie surowców. ” Nic nierealnego. Mógł kupić masę AM na evencie,przetopił co dostał z innego konta. Wysłanie z silniejszego konta na słabsze to nie przestępstwo.Wszystko j…
-
Cytat od rpk: „Cytat od Starrk: „Antymateria ” Nierealne 1kk surowca w antymaterii wychodził jak ostatnio patrzyłem chyba 1kk anty więc to nierealne. To dobrze przemyślany push. Prawdopodobnie zasilenie surowcami z kilku silniejszych kont więc nie ma bana i dopalacze na szybkie wydanie surowców. ” Nic nierealnego. Mógł kupić masę AM na evencie,przetopił co dostał z innego konta. Wysłanie z silniejszego konta na słabsze to nie przestępstwo. Wszystko jest możliwe przy takim systemie. W tej grze i …
-
To,że jest sprawdziany nie oznacza,że jest uczciwie.
-
Gratki pany. @Scofield u9 pamiętaj,tylko pancerniki,a nie zajmujesz się jakimiś głupotami jak badania czy budynki,które są fuuuuj. Miłego przetopu i dawaj więcej metalu.