Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Start
PostCzekać dwa miesiące, aby pograć 2 tygodnie. Tyle wystarczy, aby nakarmić raka.
-
gdzie jest dział co był a go nie ma
Poka Bydlaka Smierdziela - - Forum & Discord - pytania i problemy
PostWOLNOŚĆ MIŁOŚĆ TOLERANCJA
-
Słabo , przeciętnie , mało elegancki lot . No , ale trzeba pogratulować . Gratulacje .
-
Ładnie, bardzo ładnie, wybitnie. 2/10, siadaj i próbuj dalej. Żarcik. Piękne starcie i może zmotywujesz tym resztę łajz, nielotów z 16 pola oraz nierobów z sojka.
-
Niech będzie, że z rozpędu wpiszę się do tego pószu. Ile możesz konto żony złomować? Jesteś bez serca i miłości. Chciałbyś zawsze niewinny i prawdziwy.
-
Kicki to potęga do gnojenia Indus,hyc hyc hyc.
-
Pozdro ekipa. Masz fuksa, że akurat zajrzałem, tak to byś musiał bulić dex za wpis. Gratulacje i gonisz Kickiego.
-
@marcinysa to tylko 2 czy 3 opóźnione ekspy, na które nie chciało mi się czekać w nocy . Dex oraz znaczna część floty nienaruszona, była bezpieczna na fsie. Uffff. Pechowe st, zalogowałem się niecałą minutę po starciu. Zmienić kolejność wstanie -> posiedzenie na tronie -> ogame na wstanie -> ogame -> posiedzenie na tronie z telefonem i by nie było st. Zapisałem się na zawodny wioślarskie i coś tam zebrałem. Proszę nie liczyć starć po prawej. Tydzień czy dwa i nie będzie już st z takich dtków. Gr…
-
Cytat od umpa: „to nie odpowiednia strona ST dla CAZA BSZO! i rewanżu ” Wiem, wiem pierwsze śliwki robaczywki. Teraz tylko z lewej,o! Prócz paru dt flota z ekspy, nie mówiąc o metalu, więc zaciskamy zęby i jechanka. Gratulacje
-
Gratulacje. Jeszcze trochę i wbijesz #100 przed Kickim.
-
Lagi !!!
PostWydobycie leci, więc nie ma tragedii.