Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-52 z 52.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Nie wstawiam raczej St ale tutaj zrobię wyjątek bo chyba jednak warto:) Pozdrawiam wszystkich znajomków i oczywiście najważniejszy klub łowców NC Wszystkich dostawców dexu dla zwierza i tych dla których czasem nie jestem nazbyt miły w tej grze no cóż ale taka ona właśnie jest Uznanie dla obrońcy bo świetny z niego gracz i wielu pewnie chciało widzieć go w recyklerach ( Tak samo jak i mnie zapewne) obserwowałem wiele razy ale nigdy nie udało mi się wlecieć aż do dzisiaj Standardowe skanowan…
-
I tak należy karać najlepszych mistrzów wyliczanek z Pz chyba jednak nie będę chciał takich profesorów na zajęciach pn. Jak szybko i dokładnie wyliczyć lecący fs na kolonizuj Marsic akcja piękna i masz u mnie za nią szacun a rasch no cóż mam o nim swoje zdanie i pewnie go nie zmienię mimo że nie znam człowieka Pozdrawiam i jeszcze raz Gratki za mistycznie ukartowaną i uszytą akcję Pozdrawiam
-
witam Muszę się wpisać bo el najpierw napisał do mnie ale jak zobaczyłem ze koń ma tam fale to doszedłem do wniosku że szkoda mi czasu na lot na podstawkę heheh i to był bład ale do diaska kto by pomyślał że gość latający Gwiazdkami i to wszystkimi na raz i który ma fale wleci bez jakiegokolwiek sensu na taką minę nie dość że mimo że el napisał mu priv że jest i że siedzi i że nic tym wlotem nie zyska i był na koncie nic sie nie odezwał i wciąż leciał na niego tylko po to aby zniszczyć mu obronę…
-
Chciałbym w to wierzyć że to wszystko było i jest prawda Powtarzalność Fs jest do uchwycenia kiedyś kolonizuj zostawiało na kolonii ślad ale wiedza o tym tylko ci najstarszi gracze potem ten błąd poprawiono i wyliczenie fs na kolonizuj graniczy z cudem nawet jak wiem dokladnie ze leci fs z danego ksiezyca na ...dokladnie jaka pozycje leci to wbicie sie z dokladnoscia do 3 sek graniczy z czarami mozna trafic owszem ale tylko przypadkowo nawet przeskok na inna kolonie i na inny ksiezyc i klikanie …
-
:)
PostGRATKI TEscik I to jest właściwa odpowiedż na wcześniejsze teksty Rób swoje i nie zważaj na to co wypisują to jest właśnie komentarz do tego co myślisz:) Pięknie
-
PostNie no Marsic wymiatasz heheheh Ileż zaparcia i zarwanych nocek aby dorwać obrońce gratuluje zarówno wlotu jaki i zaparcia i weny do gry Przy takim wlocie trzeba się wpisać Jeszcze raz Gratki i obrońcy SzO o ile będzie
-
PostNo no piekny wlot Gratki
-
PostFajna akcja szkoda że trafiło na Inferno bo wydaje się być po rozmowach fajnym kolesiem ALE niestety to gra lecac na kontre masz 2 wyjscia albo ja cofnac albo leciec na wyliczony czas wiec sam ryzykujesz co zrobisz Tutaj nie ma skrupułów to gra błedów to że ktoś z kimś rozmawia na ogame tak jak ja czasem z Narim pogadalismy nie znaczy ze ma sie nie pilnowac i nie liczyc z tym ze sam moze byc stopiony Jedyne co w/g mnie chronić powinno to buddy i sojusz Ja mam co prawda zasade że nigdy nie lece n…
-
PostUPS Toż to Panie i Panowie siok jak mawiał Pawlak z Kargulem Taki % ze az strach ale postawa kumpli chociaz kamikadze chwalebna no cóz trudno sie mowi gra sie dalej Obrońcą SzO atakierom przetopu
-
PostAle przywaliłeś czegos takiego w życiu nie widziałem SZOK!!!!! Dzieki za pozdrowienia i Gratki takiego Pieknego ST