Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 52.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam Gość bardzo dziwny heheheh najpierw mnie zeskanował potem kombinował kampił na układzie w 5i 6 gali Najciekawsze jest to że jak zobaczyłem że zezłomował obronę (zerknąłem po wiadomości od Lukosa że chyba ktoś go dobił) zobaczyłem masę surowców ale w stoczni odbudowujące się GSy Poleciałem po to ale po obserwacji wywnioskowałem że koleś kampi i kombinuje wiec na jakieś 10 min przed wlotem opóźniłem i obserwacje sie potwierdziły Koleś czekał na innej gali abym doleciał wtedy klik i wydobył b…

• Witam:) Dawno nic nie wstawiałem a tu takie coś na Lany Poniedziałek Wielkanocny Straty we flocie -spore ale za to 159 Gwiazdek spadło straciło blask flotak już w odbudowie zysk i tak spory wiec jest ok No i trudny gracz wyłapany Pozdrowienia dla wszystkich z Soja i dla tych co mnie nie cierpią też taka to gra a dla dostawców dexu podziękowania a teraz to co fajne:) Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zwierzak170 [N C] ________________________________________…

• Oj latte latte ciekawi mnie konto Irona ale przecież ty jestes Fair gracz wiec to na pewno nie Ty je kupiłeś mimo że wszyscy wiedzą że było na sprzedaż a tu taka mała ciekawostka ... screenshots.firefox.com/6YEqb2…37-pl.ogame.gameforge.com Akcji oczywiście gratuluję bo podstawka ładna i zysk masz też duży Każdy z nas popełnia błędy wiec to żaden wstyd że ktoś nie jest alfą i omegą tym bardziej że wiemy w soju jak to było i to najważniejsze że my wiemy nikt nie musi sie tłumaczyć z błedu ale zapa…

• ech po prostu żenada nic więcej ... Chyba już wcale nic nie będę wstawiał na forum i coraz bardziej się utwierdzam w tym że to bardzo słuszna decyzja.Kazuri ukłon w Twoim kierunku za opis zdarzeń ...przy takich graczach tzn. że ta gra nie do końca schodzi na psy ...szcunek

• Witam:) cóż znów dostałem pewnego rodzaju kacem po głowie,otóż okazało się że to że wciąż ktoś na nas wylewał kubeł pomyj za niby to szpiegów w różnych sojuszach i grę nie fair sami mieliśmy od bardzo długiego czasu 3 konta w sojuszu które były szpiclami Najgorsze jest to że ludzie grają w tą grę i jak są w dobrym Topowym sojuszu i czują się w nim bezpiecznie to po zakończeniu gry sprzedają te konta i nie informują byłych kumpli o tym że już nie grają mało tego że sprzedają konta to jeszcze włas…

• heheh ale ja jade na jarmark i zastanawiam sie czy grac czy tez wbic urlop:) wiec bedziesz mial co jeszcze tłuc Odpoczywaj i opalaj sie na brąz heheheheh:)

• dofarm nie potrzebny bo....był bandytą wiec po to posłałem Dt czas o tylko 2 min wydłużony ale zysk potęga lepiej wychodziło wysłanie DT niż dołączenie Lmów i tak Niszczarki spowalniały lot

• Witam Takie ST trzeba wstawić:) Latał wilk razy kilka przelecieli i wilka Wczoraj już Tescik na niego leciał ale zdążył się zalogować niestety telepnął flote ale zapomniał o surowcach wysłać po obserwacji przez sojusz i dosłaniu deuteru na gale postanowiłem wieczorkiem odwiedzić fakina bo cóż lubie nie zapowiedziane wizyty i oto efekt jak na załączonym obrazku Pozdrowienia dla całego soja dostawców deuteru i szczególne dla Mari graj i lej na tym nowym serwerze wszystko co się rusza a teraz to co…

• Fajny wlocik Bryku ciśnij dalej:) i...dalej ja teraz będę odpoczywał i tylko pływał heheheh

• Gratki i odrabiaj ten dex:) troche sie go napilnowałeś ale ważne że jest

• Polowałem na Beja jakiś czas i pilnował się dość dobrze wiec Gratki wlotu musiałeś akurat trafić na dzień jego słabości heheheh i został ukarany Fajny wlocik zysk jest wiec czego więcej chcieć

• Witam ponownie:) Tm razem Wujek samo zło miał do mnie pecha Przepraszam Korgun ale lot był na spontanie wiec nie wiedziałem że wejdzie i nie napisałem następnym razem nie zapomnę Dzięki za świetne paliwo zostało wykorzystane też w ten sposób Pozdrowienia dla Soja N.C. chyba nie ma tak zgranego jak nasz na żadnej uni a Bryk hehehe to najbardziej wymagający Prowadzący jakiego znam Przepraszam Tescik że nie zażyłem Melisy ale na spokojnie bym pewnie nie poleciał lot reckami ponad 3h 45 min lotu heh…

• A to jeszcze i to wstawię ot tak żeby można było popatrzeć Obrońca cały czas latał na 6 gali i..zapomniał że jestem w układzie cóż teraz pewnie będzie opamiętał RW specjalnie dla gracza Aenon za fair grę i dotrzymywanie słowa Pozdrawiam no i łubudu Dnia 14-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zwierzak170 [N C] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca swierszczyk [W_S] __________________________…

• Witam bobek znów nie odebrał stacjonuj Pozdrawiam cały sojusz i wszystkich którzy są moimi fanami tymi wrogo nastawionymi też z nimi pewnie zobaczę się po którejś ze stron ST kiedyś Dzięki za paliwo dla wszystkich dostawców i specjalne dla Mari szkoda że już się wkurzył na kilku graczy grających z bootami i przestał grać.Postaramy się Mari coś z tym zrobić a teraz to co lubicie:) Dnia 15-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zwierzak170 [N C] __________________________…

• hmmm to sie robi nudne same nasze ST Gratki bryku

• Pieknie Kaleson Gratki:) Troche żal tych graczy z CzW ale dopuki będą tolerować w swoim sojuszu Pita to niestety będzie coraz wiecej tego typu akcji

• Witam ponownie:) Wczoraj wpadł mi St na Iwanie Dzisiaj budzę się ok 4 a tu wpis od blecklatte coffi z nocy...jesteś? Wybudzony z rańca piszę śpię hehehe a on odpisuje Iwan znów zostawił flote na księżycu i go nie ma od 2 w nocy Myślę sobie hmmm zeskanuje co tam .Po skanie widzę że część odbudowana po wczorajszym złomie jest na księżycu a reszta wciąż na kolonii w stoczni ale cóż jak to zwierzak policzyłem i myślę sobie jak był w nocy to pewnie teraz już też wejdzie ale cóż polecieć trzeba bo jak…

• Aloe żeś się rozlatał Lukos heheheh Gratki:)

• Gratki Piękny wlot i zysk Moderator Ruda:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.