Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chwilke mnie tu nie było, ale wazne ze się udało. W sumie to tak dziwnej akcji jeszcze nie miałem jak gram. Obrońca był na moim radarze jakiś czas, z nawyku falowałem jego planety pomimo że miał moona. Dziś widzę że z planety lecą same recki, pomyślałem ze leci kraść złom komuś, szybka falka na planetę docelową a na niej widać atak z moona szanownego kolegi. Trochę matematyki i czekani żeby sie nie spłoszył i nie cofnął ataku swojego. Falowałem ostatnie pare minut żeby policzyć zawrotkę, paliwa …
-
Ło pany, ale procent przygnietliście, Hefalumpy na propsie sie trzymają razem
-
Niezły procent wam wyszedł, brawo!
-
Szkoda ze nie udało się dobić tego co zostało obrońcy, zabrakło z 5-10 minut i byśmy meli ze 40-45 kk zysku Dzięki za lot, takie sprawne akcje to ja lubię bo start zajął nam jakieś 45 sekund Pozdro dla całego SKD, thats za recki i moich ziomów z FB
-
Ależ procent! Gratulacje i zysku i procentu. Robi niesamowite wrażenie
-
20 STejk na uni, jak to mawia Robert - Nie ma lipy Pozdro SKB, dla tych co zostali i nie chcą odchodzić Dnia 23-07-2019 10:04:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nikomu Nie Oddam [SKB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.929 Ciężki myśliwiec 16 Okręt wojenny 398 Krążownik 400 Mały transporter 996 _________________________________________ Obrońca MowilaZeMa18 [F-N] ________________________________________________ Mały transporter 19 Duży transporter 9…
-
W końcu coś ja, a nie tylko ten Visek i Visek koszacy wszystko i wszystkich Pozdro SKB Dnia 18-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kokosza Nel [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 365 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 370 _________________________________________ Obrońca Westu [EME] ________________________________________________ Duży transporter 53 Lekki myśliwiec 87 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 287 Okręt wojenny 70 Recykler 103 Sonda…