Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
U Andrzeja klasycznie, pewnie jakieś ogóreczki, wódeczka i procenty. więc dorzuciłem kilka procent swoich. Wczoraj się nie udało, bo coś po nocy źle policzyłem i sie flota podniosła, byłem pewien ze fsa zrobi, jednak dziś bez zmian konsekwentnie wiata w bunkier Dnia 07-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor La Bomba Maniana [SKB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.000 Okręt wojenny 3.000 Krążownik 3.000 __________________________________…
-
Cytat od Crion: „Wystarczy, że latał na pz i czekał na to, aż ktoś poleci na stojącą na moonie flotę, dograł powrót floty bojowej pod Twój wlot, pojawiły się akty od skanów, które mógł zrobić sam, tak żebyś nie nabrał podejrzeń że siedzi i kampi. Jest wiele możliwości, niestety trzeba uważać i opóźniać ataki jeśli nie masz pewności że nic Ci nie zagraża. Obrońcy należą się gratulacje złapania atakującej floty, a Tobie - odbudowy i rewanżu.” ja opóźniałem kilka razy, pod opóźnioną flote tez sie p…
-
Lubie takie spokojne wycieczki bez stresu, bez spiny dzięki za zaproszenie Dris
-
Ej, to tylko ja skanuje moony i planety? Owszem, same moony szybciej, ale jakie skarby mozna znaleźć pod łysolami to głowa mała, co regularnie daje mi zyski.
-
Ale patrzcie, gośc opisany na boardzie, widac że ma program, ale po co jakiś GO miałby się tym zająć, po co...
-
muahahahhaha, wiersz legitny szefie, nie myślałem ze ty taki wierszokleta! brawo! świetna akcja, co prawda chciałem spać, ale wyszło jak wyszło w sumie to przespałem pół akcji, flota zaparkowana na płatnym moonie u zeolka i strażnik nad nią czuwał, a ona nad strażnikiem i te 12 sekund i nadzieja by się nie cofnęło biggrin.png edit. ze starcia wyszliśmy na 500 kk zysku, tylko szefo wstawił zły konwerter
-
popatrz na moje st kilka dni temu, ten Pan jest znany z tego że wisi flota nad moonem, zawraca z lotki, lotka ma zmieniane kordy regularnie, zasada jest też że jak wyślesz za dużo floty której nie jest w stanie strącić to od razu skanuje i się uaktywnia, jak leci flota w jego zasiegu, to do końca będzie cisza, aż nagle ruchy się pojawią i twoja flota wyparuje tak jak pisza koledzy, trzeba latać mocnym składem, powyżej jego liczebności.
-
To był ciężki poranek, budzić się o porach nie wakacyjnych o raz pierwszy to okrutnie trudne, ale tez dzieki temu można zapolowac na śpiochów co nie odbierają fsa Pozdrówki dla SKB i Viseriona Dnia 03-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor La Bomba Maniana [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.661 Pancernik 3.429 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Baronxx ________________________________________________…
-
Cytat od yoda_u20: „Gratulacje stracia. To po pierwsze Przeczytałem Twoją wypowiedź długą, wyczerpującą ..prawdziwą. Wielki szacunek. Pozdrawiam yoda u20. Kasa kasa kasa.... Kiedyś sojusze organizowały zloty, OGame miało całkowicie inny wymiar. Nowe uniwersa mogły pomieścić niecałe 16 tysiecy graczy (jezeli dobrze pamietam) i były zapełniane w dniu otwarcia. Po dwóch miesiącach na Indusie mamy ....grających ? Przemilcze. Z przykrością spoglądam na to wszystko, dla prawdziwych graczy to cios w sa…
-
To miało być spokojne niedzielne złomowanie, a wyszło, no cóż Skany skany, lot, wszystko git, uderzenie w moona czyścioch, uderzenie w planete, farming, planowo. Poszedłem do kuchni, w tym czasie 2 farmingi odbijają się bo na moonie nagle pojawiło się 1k kr, tracę na tym w sumie 20 kk sury Szybkie skany i myśl że wróciły te kr ot tak, lecę dobijać co zostało i dofarmić, w międzyczasie jednak złom znika więc wiadome ze obrońca mozolnie ściąga złom, antyrecki i inne czary i jedziemy nagle 300 rec …
-
poopalałem się na kanarach, odpocząłem, można fruwać dalej choć nie jest to tak i procent jak zeol, no i obrońca podciągnął duży kawałek złomu, to coś tam na swoje wyszedłem Pozdro SKB! Dnia 01-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor La Bomba Maniana [SKB] ________________________________________________ Mały transporter 11.861 Lekki myśliwiec 18.761 Okręt wojenny 2.971 Pancernik 3.148 _________________________________________ Obrońca Czarodziej [xxx] ___________________…
-
Wojenko wojenko... Udało się, co prawda trochę czekania na flotę z powrotu z ST, poszukiwania kompana do wycieczki, bo po utopieniu moich panc w czeluściach piekielnych solo wychodził mi remis. Całość udała się na szczęście Jednak moje rec w ilości hurtowej na coś sie zdały Cytat od Dris: „Ode mnie pozdrów skb guderka i bombowca. dedykacją dla that's o szo bo ładnie podziękował na grze . Tyle chyba. ” Do mnie nic nie doszło, ale thatsowi jak najbardziej SzO bo fajny z niego gośc z tego co kiedyś…
-
i kolejne, prosimy o aktualizację Dris [SKB] & Krew i Limfa [SKB] vs. thats [LHiP] ~ 1389.86% Dnia 21-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dris [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 423 Pancernik 854 Krążownik 793 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor Krew i Limfa [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.986 Pancernik 677 Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 9.511 Krążownik…
-
Chciałem jakiś grubszy %%% na 30 ST, ale trafił się taki. Grubszy się trafił troszkę później, ale to na forum wpadnie troszke później Dnia 21-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krew i Limfa [SKB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 614 _________________________________________ Obrońca NovEmber [P-G] ________________________________________________ Mały transporter 75 Duży transporter 348 Lekki myśliwie…