Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sam nie wiem jak to zrobiłem, chyba już było mocno późno, wklepałem do sima, pokazało mi że pancki nie spadają i posłałem, przegapiajac ten drobny detal ze nie spadało wszystko u obrońcy dobitka doczysciła, śrubki zebrane poza 1 kk metalu Pozdro SKB & znajomi Dnia 31-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agaetis Byrjun [SKB] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Sandacz [BGW] _________________…
-
Na dokładkę po wieczornym starciu już klasycznie lekkie skany okolic, smaczny kąsek stoi, ale lotka na 7g zniknęła więc byłem pewien ze gdzieś ukryty obrońca siedzi, jednak bez reloginu, poszło szybkie SkanLotBum i oto mamy Obrońcca zalogował się dosłownie w momencie RW niemalże, zaczął wiosłować, niech ma na odbudowe te 60 czy 70 kk Pozdro SKB i wszyscy znajomi Dnia 26-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agaetis Byrjun [SKB] _________________________________________…
-
Opowiem wam historię jednego pushera. A w zasadzie kilku Do naszego kebabowego przyjaciela przyniosłem się jakiś czas temu z zamiarem zrobienia sobie z niego farmy, jak niegdyś stało się z icexem pierwsze kilka dni orałem go z flot które zostawiał, jakieś surki, itp Niestety wyłączenie produkcji kopalni i ogólnie pilnowanie zmusiło mnie do zabawy z moonami, a tych było bez liku surka nie była dla niego problemem, w końcu miał ze 3 konta dookoła wspomagające, wiec u siebie mógl przełknąć straty. …
-
Taki nędzny ten jubileusz, 50 ST na tym uni, 300 overall, ale po 3 tygodniach bez ST nie będe płakał, bo ostatnio nic nigdzie nie było, nie stało, nie latało... Pozdro SKB i znajomi SKB Dnia 23-10-2019 01:29:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agaetis Byrjun [SKB] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca ofLee ________________________________________________ Mały transporter 2.974 Duży transporter 2.000 Krą…
-
Szkoda ze zeol nie powiedział że od miesiąca nie chce mu sie grać. Kosmiczny procent, choć trudno nie było, wystarczyło poczekać i dobudować recków, przy codziennym bfs
-
Przaśnie wyszło, jednak czasem się można nieźle zdziwić, przyleciałem tu raczej polować, a nie bronić, ale ogame różne pisze scenariusze dzięki za zapro i do miłego wszystkim